Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Gezichten van Azië: Maleisië, India en Vietnam

  Onder toeristen is Azië een populaire bestemming. Zo hebben landen als India, Vietnam en Maleisië de afgelopen jaren sterk aan populiariteit gewonnen. Naast het fantastische eten en de prachtige natuur vindt u hier ook een overvloed aan historische en culturele schatten. Hoewel elk land ook zo zijn 'eigenaardigheden' heeft, maken de tradities en geschiedenis van deze landen het de moeite meer dan waard om te bezoeken.

  India is een prachtig land met vele gezichten. U vindt hier bijvoorbeeld een grote diversiteit aan landschappen; wanneer u van het noorden naar het zuiden reist zult u talloze historische en natuurlijke schatten tegenkomen. India is het zevende grootste land ter wereld en is tevens het meest bevolkte land ter wereld, op China na. In een land als groot als India vindt u ook de meest fascinerende en unieke bevolkingsgroepen ter wereld. Er zijn maar liefst achttien officiële talen die in India worden gesproken, waaronder Bengali en Tamil. En evenals het land zelf zijn de activiteiten die u er kunt doen uiteenlopend.

  Evenzo uniek is Vietnam. Of u nu fan bent van Azië of niet, er is een grote kans dat Vietnam een favoriete bestemming van u wordt. En het is moeilijk om niet te vallen voor dit land, met haar rijke erfgoed aan culturele en natuurlijke rijkdom. Eén van de redenen om naar dit land af te reizen is om de Ha Longbaai te bezoeken. Dit is een legendarische plek die door UNESCO wordt erkend als werelderfgoed, vanwege de 1969 kalkstenen eilanden die in de baai liggen. Enkele van deze eilanden zijn zelfs hol en hebben aan de binnenkant grotten. Een andere niet te missen bezienswaardigheid in Vietnam is de Phong Nha grot. Dit is een waar meesterwerk van de natuur en één van de mooiste en grootste grotten ter wereld. Bent u een liefhebber van strandvakanties? Geen nood. Door het hele land heen vindt u stranden, waarvan sommige nog bijna ongerept zijn. Het is ook aan te raden dat u een bezoek brengt aan enkele traditionele dorpen, zoals Sapa of Dalat.

  En dan, Maleisië! Gelegen in Zuidoost-Azië is dit land een land dat geroemd is om haar indrukwekkende landschappen en resorts. Een reis door Maleisië zal u onder andere langs prachtige zandstranden brengen en u in contact brengen met haar boeiende en diverse bevolking. Ontdek de diverse overblijfselen van het koloniale tijdperk en laat de fascinerende geschiedenis van Kuala Lumpur op u inwerken. Geniet met volle teugen van de schoonheid van Maleisië!Deze drie landen zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken, maar zijn echter slechts enkele van de vele gezichten van Azië. Natuurlijk vindt u in de rest van Azië meer uiteenlopende gastronomische tradities, culturele activiteiten, klederdrachten en nog veel meer. Waar u ook besluit naartoe te gaan, Auto Europe wenst u een fijne reis toe!

  Blog zoeken


  Categorieën