Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Uw mening telt - Klantenbeoordelingen

  Gaat u tijdens uw vakantie een auto huren, maar wilt u van te voren graag de ervaringen van andere vakantiegangers lezen? Dat kan nu bij Auto Europe! Wij bieden u meerdere mogelijkheden om de beoordelingen en ervaringen van onze klanten te bekijken.

  Lees de beoordelingen en ervaringen die klanten van Auto Europe over ons en het autoverhuurbedrijf ter plaatse hebben geschreven. U kunt op de speciale Klantenbeoordelingen pagina tientallen beoordelingen lezen over autohuur op vele verschillende vakantiebestemmingen. De beoordelingen zijn per land en stad gesorteerd, dus u vindt snel de beoordelingen over autohuur op uw vakantiebestemming.


  Klantenbeoordelingen – Van klanten, voor klanten

  Iedere klant die bij Auto Europe een auto heeft gehuurd, ontvangt ongeveer een maand na het inleveren van de huurauto een korte vragenlijst van ons. Het invullen van deze vragenlijst duurt slechts een paar minuten en is uiteraard geheel vrijwillig. U kunt uw mening geven over de service van Auto Europe en over de service van het autoverhuurbedrijf op uw vakantiebestemming door middel van het aanklikken van een aantal sterren. Vijf sterren staan voor ‘zeer tevreden’, één ster voor ‘ontevreden’. Behalve de sterren kunt u ook uw mening schrijven. Het maakt niet uit of u een positieve of negatieve beoordeling geeft, wij horen graag hoe u de service heeft ervaren!
  Op een speciale pagina vindt u per bestemming alle beschikbare beoordelingen. In één oogoopslag ziet u bijvoorbeeld alle klantenbeoordelingen in Alicante.

  Naast de speciale Klantenbeoordelingen pagina kunt u ook in onze reisgidsen de klantenbeoordelingen teruglezen. Links in het menu staan bij de betreffende stad altijd twee actuele beoordelingen, zoals bij autoverhuur Alicante. Als u meer beoordelingen wilt lezen, klik dan op 'Meer beoordelingen over ...' en u komt op de klantenbeoordelingen pagina terecht.

  Op Trustpilot kunt u ervaringen en beoordelingen van klanten van Auto Europe lezen. Bij minder positieve ervaringen met autohuur doet Auto Europe haar best om de betreffende klant terug te schrijven en eventueel verder te helpen.Laat u door de ervaringen van anderen overtuigen of geef zelf uw mening!

  Fijne Vakantie!

  Auto Europe Team Nederland

  Blog zoeken


  Categorieën