Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Fleur de donkere dagen op in uw provincie!

  Na de feestdagen beginnen we het nieuwe jaar weer met januari en februari: maanden die niet bekend staan als opwindend. De feestvreugde is voorbij, de portemonnees zijn leeg en alles wat overblijft zijn de donkere dagen, regen en kou. Om de sombere dagen tegen te gaan heeft Auto Europe activiteiten en festivals in elke provincie bij elkaar gezocht. Dit is deel één van onze drieluik.

  Drenthe Zwarte Markt Zuidlaren – 18 en 19 januari
  Al is het buiten nog zo koud in Zuidlaren vindt u, naar eigen zeggen, de gezelligste bazaar en vlooienmarkt van het noorden! U vindt hier niet alleen koopjes en verschillende culturele hapjes, ook wordt u vermaakt met live muziek en er is een speelhal voor de kinderen.Hand Hobby Creadagen – 28 februari tot en met 2 maartIn de wintermaanden is de TT Hall in Assen niet alleen bekend van het nabij gelegen race circuit, in februari en maart wordt deze hal omgetoverd tot een knusse werkplaats waar u met uw vriendinnen, kinderen of gezin een dag al dan niet knutselend door kunt brengen. Doe inspiratie op, volg een workshop of sla uw slag bij één van de vele kraampjes!

  Flevoland Storytrail Dronten – 19 januari tot en met 23 februari
  Hoewel het gedurende deze periode niet aantrekkelijk is om buiten te zijn maakt een storytrail, oftewel een theaterwandeling, dat u een stad op een hele andere manier leert kennen. Ofschoon Dronten een nog erg jonge stad is zijn er genoeg volksverhalen die Flevoland rijk is die de verhalenverteller graag met u deelt.
  Het Wilde Oog in Flevoland – 18 januari tot en met 4 mei Het theater atelier Het Wilde Oog is opgericht door Hans Lemmerman en Inge van Run die de brug slaan tussen architectuur, erfgoed en musea voor hedendaagse kunst. In deze foto- en filmtentoonstelling in Lelystad worden klederdracht en moderne kunst gecombineerd, zoals bijvoorbeeld de Spakenburgse Diva’s die op uiteenlopende locaties zijn vastgelegd.

  Friesland WK Klunen 2014 – 18 januari
  Klunen is een leenwoord uit het Fries dat lopen op schaatsen betekent. De tweede editie van dit evenement vindt plaats in Grou en is onderverdeeld in diverse leeftijdsklassen; het evenement is voornamelijk gericht op kinderen, maar er is ook een klasse voor zestienjarigen en ouder. Na de wedstrijd is er een stamppot buffet om de dag gepast af te sluiten.
  Soneo Dance Challenge Drachten – 9 februari In het kader van de vele talentenshows die op televisie worden uitgezonden is het wellicht een leuke afwisseling om dergelijke optredens zelf bij te wonen. Soneo is een organisatie die zich inzet voor creativiteit en dans en organiseert jaarlijks verschillende optredens voor een breed publiek. Tijdens deze voorronde kunt u genieten van de talenten van dansers in de categorie streetdance en hip-hop, breakdance, showdance, stunt cheerleading en cheerdance, jazzdance en freestyle.

  Noord-Holland Amsterdam Light Festival – Tot en met 19 januari
  Het begon met het idee om Amsterdam op te fleuren tijdens de donkere dagen van de winter. Inmiddels is dit idee uitgegroeid tot een waar festival waar kunst, licht en water centraal staan. Er worden door de hele stad lichtkunstwerken geplaatst, er is een speciale vaarroute zodat u de diverse lichtkunstobjecten vanaf het water kunt bewonderen en er worden verscheidene exposities, concerten en installaties verzorgd waarin licht in het middelpunt staat. Goed om te weten is dat dit festival zich zeer bewust is van duurzaamheid en dit ook meeneemt in haar eigen bedrijfsvoering.
  Alkmaars Eigenste Festival – 25 januari Op de derde editie van dit festival vindt u bands van Alkmaarse bodem. Begonnen als een muziekfestival voor plaatselijke pop- en rockbands is dit vandaag de dag uitgegroeid tot een cultuurfestival. Naast muziek vindt u hier ook videokunst, theater, dans en een uitgebreid kinderprogramma.Houdt onze blog in de gaten voor het vervolg van dit drieluik. Heeft u nog andere tips om deze donkere dagen door te komen of heeft u deze blog met plezier gelezen? Laat dan een bericht achter of deel deze blog op uw eigen pagina!

  Blog zoeken


  Categorieën