Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Fleur de donkere dagen op in uw provincie! Deel twee

  In dit tweede deel van onze drieluik leest u meer tips over bijzondere activiteiten in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Overijssel en Utrecht. Van vlooienmarkten tot beurzen, van festivals tot griezelnachten; hier vindt u inspiratie om deze donkere dagen voordelig door te brengen.

  Noord-Brabant

  Western Experience – 25 en 26 januari
  Hoewel de oorsprong van het genre western in de Verenigde Staten ligt, is er desalniettemin vraag naar dergelijke evenementen op Nederlandse bodem. En daar wordt in voorzien met de Western Experience in Den Bosch. Dit is het grootste gevarieërde western evenement in Europa en  biedt verscheidene dansvloeren, live muziek, luistermuziek en meer.
  Horrornacht Dierenrijk – 22 februariHoudt u van griezelen? Voor de tweede keer gaat Stichting Horrornacht Mierlo de samenwerking aan met dierentuin Dierenrijk in Mierlo. Vanwege de bijzondere locatie en de mogelijkheid tot interactie met de dieren belooft het een uitermate griezelige avond te worden!

  Limburg

  Snuffelmarkt – 26 januari
  Dit jaar wordt in het dorp Laar in de gemeente Weert de jaarlijkse snuffelmarkt georganiseerd door de motorvereniging The Eagles. Niet helemaal zeker waar u naar op zoek bent? Grote kans dat u het hier vindt.
  Treinenbeurs Venlo – 2 februariVoor de verwoede trein verzamelaars onder ons (lees: modeltreinen) wordt er in Venlo een miniatuur treinenbeurs gehouden. Kom langs; of u nu naarstig op zoek bent naar een bepaald onderdeeltje of als u gewoon van de modeltreinen wilt genieten.

  Overijssel

  IJsbeelden Festival Zwolle – Tot en met 26 januari
  In het teken van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden presenteert het IJsbeelden Festival Zwolle indrukwekkende sneeuw- en ijssculpturen. In amper twee weken tijd toveren veertig nationale en internationale kunstenaars 250.000 kilo ijs en sneeuw om tot imposante koninklijke figuren. Laat het koninklijk huis niet wachten en breng een bezoek aan deze sprookjesachtige wereld!
  Fantastisch Kinderfilm Festival – 8 en 9 februariNaast Zwolle vindt het Fantastisch Kinderfilm Festival ook in een aantal andere steden in Nederland plaats. Het thema is dit jaar “De Keuken van Pruttel & Proef“. Kinderen van twee tot en met negen jaar kunnen hun verbeelding de vrije loop laten aan de hand van fantasievolle films, evenals vertellen, creëren en ontdekken met behulp van installaties en workshops.

  Utrecht

  Trajectum Lumen met gids – 25 januariHier is uw kans om de al schitterende stad Utrecht op een andere manier te zien. Deze wandelroute voert u langs uitgelichte locaties en verscheidene werken van licht kunstenaars in de binnenstad, die het heden en het verleden van de stad tot leven brengen. Wegens de beperkte capaciteit is het verstandig om op tijd te reserveren. Is deze datum al geweest? Geen nood. U kunt deze ontdekkingstocht 365 avonden per jaar maken.
  Dutch Harp Festival – 26 februari tot en met 2 maart
  Tijdens dit muziekfestival in Utrecht staat de harp centraal. Voor een instrument dat minder spraakmakend is dan enig ander muziekinstrument komt een dergelijk festival als geroepen. Het nog jonge festival combineert het aspect festival en concours en voegt daar een bijzondere programmering aan toe. Dit jaar wordt het festival ondersteunt door bekenden als Hans van Manen, Kees van Kooten, Claron McFadden en natuurlijk diverse prominente harpisten. Deel uw eigen tips of ervaringen met één van deze activiteiten onderaan deze blog, of laat een reactie achter. Auto Europe wenst u plezierige donkere dagen toe!

  Blog zoeken


  Categorieën