Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Favoriete auto Facebook competitie

  Onze recente competitie met als onderwerp 'Wat is uw favoriete auto' is nu afgelopen. Wij vroegen om een reactie achter te laten op onze afbeelding van een Lamborghini, een Ferrari en een Aston Martin. In deze reactie moest dan worden aangegeven voor welke van deze fantastische auto's jij zou kiezen als geld geen probleem was. De prijs voor de twee winnaars was helaas niet één van deze sportauto's, maar twee Bol.com vouchers t.w.v. 25 euro.

  Lamborghini

  We waren verheugd met de vele reacties van onze fans en kwamen zo te weten voor welke auto ze hadden gekozen en waarom. De keuzes en ook de redenen varieerde enorm. Hieronder kunt u een aantal van de reacties lezen:

  - De Aston Martin V12 Vantage S is de absolute heerser. De schakelmomenten zijn razendsnel, vlijmscherp en agressief. Het vermogen lijkt niet op te kunnen, de wegligging is formidabel. Daarbij maakt ie een geweldig geluid en ziet ie er oogverblindend uit.
  - Ik kies de Ferrari, want daar ben ik al fan van sinds ik een kind was. Erg stoer en voor mij de droomauto!
   

  De twee gelukkige winnaars Erica Schreijnders en Natascha Plompen kozen respectievelijk voor een Lamborghini en een Ferrari. Erica schreef: Lamborghini ze maken en hebben de mooiste en gaafste onbetaalbare auto's . Natascha's reactie was als volgt: Ferrari mijn lievelings kleur de rode

  Luxe autoverhuur

  Van welk model droom jij om in te rijden? We hebben goed nieuws voor je! Je hoeft niet per se een miljonair te zijn om in één van deze sportauto's te kunnen rijden. Auto Europe heeft een ruim assortiment luxe automerken die je kunt huren. Ben je op zoek naar een limousine, een sportauto of een stijlvolle cabrio? Wij kunnen het leveren. Maak nu jouw droom waar en ervaar de luxe van een dure BMW, de kracht van een Porsche Panamera of geniet het exquisite interieur van een chique Bentley. Lees meer over onze luxe modellen en hier over de categorieën. Telefonisch beantwoorden we graag al uw vragen op telefoonnummer +31 85 001 2614 of per email.

  Geniet van uw droomrit met Auto Europe!

  Blog zoeken


  Categorieën