Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Even wat anders? Huur een camper!

  Als u kiest voor een camper via Auto Europe bent u gegarandeerd van een boeking op maat, een camper van de beste kwaliteit en een eersteklas service van een gespecialiseerd camperhuur team. Heeft u geen idee waar u naartoe wilt? Geen zorgen. Wij helpen u bij het plannen van de boeking zodat deze past bij uw wensen. Heeft u geen idee waarom u een camper zou moeten huren? Simpel. Met een camper geniet u tijdens uw reis van volledige vrijheid.De vrijheid die een camper geeft zorgt ervoor dat het aantal campergebruikers jaarlijks groeit. Want wie wil zich nou niet ongebonden voelen tijdens een vakantie? Bij slecht weer springt u gewoon in de camper en rijdt u naar een plek met beter weer. En als u ineens zin heeft om een omweg te maken is dit geen probleem omdat u altijd een slaapplek heeft. En mocht u de volgende dag weer volgens schema willen rijden dan kan dat gewoon.

  Een campervakantie betekent gemak, ontspanning en vrijheid. Omdat u vrijwel overal kunt parkeren kunt u overnachten waar u maar wilt. Veel reizigers kiezen vaak voor een plek aan het water zodat ze wakker worden met een schitterend uitzicht, waarvoor u in een hotel vaak extra moet betalen. Het besturen van een camper is ook minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; u moet gewoon goed rekening houden met de grootte van de camper.Omdat u met een camper prima door steden kunt rijden, kunt u tijdens uw vakantie zowel van de natuurlijke als van de stedelijke kant van het land genieten. Wanneer u even genoeg heeft van de rustige natuur en zin heeft in het drukke stadsleven parkeert u de camper gewoon in of net buiten de stad. Zodra u weer toe bent aan de rust van de natuur kunt u kiezen voor een plek aan zee, in het bos, op een weide, in de bergen of op het platteland of u kunt kiezen uit één van de ontelbare campings op prachtige plekken zoals natuurreservaten en nationale parken.Ook hoeft u zich niet te laten beperken door het verkeer. Neem uw fiets mee in de camper of huur een fietsenrek zodat u altijd en overal tijdens uw vakantie met de fiets de omgeving kunt ontdekken.

  Comfortabel

  Een huurauto is ideaal voor een vakantie alhoewel u alsnog beperkt bent; zo moet u ‘s avonds altijd terugkeren naar uw accomodatie, u moet op tijd zijn om in te checken en u moet altijd weer uw tassen meeslepen. Daarbij kan het zo zijn dat de hotelkamer niet helemaal overeenkomt met de foto’s van de website, ligt het bed misschien niet zo lekker als gedacht en bevindt het hotel zich wellicht in een buurt waar u zich niet helemaal op uw gemak voelt. Vergeet ook niet dat u op een bepaald tijdstip de hotelkamer uit moet zijn wanneer u uitcheckt. Al deze dingen kunt u vermijden met een camper, want dan is het alsof u altijd uw hotelkamer bij u heeft! Met een camper heeft u accomodatie voor de hele reis, al uw bagage past erin en u kunt alles meenemen wat u denkt nodig te hebben. En de enige keer dat u uw bagage mee moet slepen is van en naar de luchthaven.Tijdens uw vakantie bent u gegarandeerd van een eersteklas reis met het beste zicht op magnifieke landschappen. Wanneer u moe en hongerig op de plaats van bestemming aankomt hoeft er geen discussie gevoerd te worden waar gegeten moet worden en hoeft u in een restaurant niet ellenlang te wachten totdat u bediend wordt. U neemt gewoon iets lekkers uit uw eigen keuken en maakt u klaar voor een ontspannen avond. Ook hoeft u niet te denken aan kosten voor de taxi om terug te gaan naar uw accomodatie.


  Reizen met een budget

  Het vergelijken van de prijs van een huurauto en een camper is eigenlijk appels met peren vergelijken. Wel kunt u de prijs van een camper vergelijken met die van een hotelkamer voor het hele gezin. Zo komt u er snel achter dat de prijs voor accomodatie vrijwel hetzelfde is. En dan hebben we het nog niet gehad over het gemak dat het reizen met een camper met zich meebrengt. Tel hier de kosten van de autohuur bij op en u weet direct waar u geld bespaart. Zo bespaart u extra geld door zelf boodschappen te doen en in de camper te koken, en daarbij is het fijn als de kinderen tijdens de vakantie ook een keer hun favoriete gerecht kunnen eten. Natuurlijk betaalt u met een camper ook kosten voor brandstof en campings, maar over het algemeen bent u met een campervakantie voordeliger uit.

  Een camper is gezinsvriendelijk

  Met een camper reizen heeft ook vele voordelen voor gezinnen, aangezien het makkelijker is in een camper de kinderen bezig te houden. Er is altijd een bed in de buurt voor een dutje en het is geen probleem om spelletjes mee te nemen. Zo kunnen kinderen onderweg films kijken, spelletjes spelen, tekenen of een dutje doen in plaats van elkaar lastig te vallen. De camper heeft schuifdeuren zodat er een aparte kamer kan worden gemaakt.

  Waarom u moet kiezen voor een camper via Auto Europe

  Ons reserveringsteam bestaat uit getrainde medewerkers die zich uitsluitend bezig houden met het verhuren van campers wereldwijd, en zodoende precies weten wat men nodig heeft om optimaal te genieten. U kunt bij ons kiezen uit een breed aanbod voor alle mogelijke budgetten. Wij regelen voor u een camper van de beste kwaliteit bij een betrouwbare verhuurder. In meer dan twintig landen werken wij samen met diverse camperverhuurbedrijven inclusief in landen in Europa, Noord-Amerika en Australië. En nu kunt u ook een camper huren bij onze nieuwste locaties in Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Kies bijvoorbeeld voor een SUV camper die perfect geschikt is voor een safari!

  Blog zoeken


  Categorieën