Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Auto's voor het leven

  Sommigen onder ons hebben een speciale band met de auto’s in ons leven. Herinnert u zich nog de eerste keer dat u een auto bestuurde? Weet u nog de dag dat u uw rijbewijs haalde en die eerste keer dat u alleen achter het stuur zat? Dit spannende gevoel dat je overal naartoe kunt gaan?

  Auto’s spelen vaak een belangrijke rol in ons leven. Volgens een peiling van Auto Europe rijden wij gemiddeld 64 jaar van ons leven. Dat is een hele hoop en auto’s begeleiden dan ook vaak de bijzondere momenten in ons leven.

  Tienerjaren

  Tegenwoordig beginnen we al tussen de 17 en 18 jaar met autorijden. Dit betekent dat autorijden het grootste deel van ons leven gaat beslaan. Gedurende zo een lange tijd zijn er vele speciale momenten, waaronder vaak ook momenten waarbij de auto een rol speelt.

  Terugkijkend op onze tienerjaren is het eerste waar we aan denken onze uitjes en weekendjes weg met onze vrienden of simpelweg het rondrijden op ontdekkingstocht in de eigen woonomgeving. Kun u zich nog herinneren wat voor auto u toen reed? Was dit misschien ook de periode waarin u uw eerste auto-ongelukje kreeg? Kunt u zich nog herinneren dat u niet wist hoe u dat moest vertellen aan uw ouders?

  Studententijd

  Sommigen van ons gingen met de auto naar school of universiteit. Soms ook naar ons (bij)baantje. Dat gaf ons het gevoel al een beetje volwassen te zijn. Onze auto begeleidde ons, werd deel van ons en ook al verhuisden we van de ene naar de andere studentenflat, de auto bleef dezelfde en werd als het ware ons tweede huis. In de vakanties gingen we pas echt los: op avontuur en soms ook op een heuse roadtrip. Overnachten in de auto, luierend op de motorkap en staren naar de sterren op een wolkeloze nacht.

  Gezinsleven

  Na onze studies, wanneer een nieuw (werkend) leven begint, maakt de auto vaak opnieuw prominent onderdeel uit van ons leven. Woon-werkverkeer, uitjes, maar ook een onmisbare hulp bij verhuizingen van onszelf of van vrienden. Dit is ook de tijd waarin we onze eerstgeborene vanuit het ziekenhuis naar huis rijden. De kinderen groeien op en worden met de auto naar school gebracht. De auto is een perfecte gezinshulp en een goede vriend op onze vakanties. De cirkel sluit zich wanneer u uiteindelijk uw eigen kinderen helpt met leren autorijden en een geheel nieuw hoofdstuk begint wanneer uw kleinkinderen achter het stuur kruipen....

  Wat zijn uw herinneringen? Wat voor merk/model auto was uw eerste? Heeft u uw eerste auto nog steeds? Voelt u vrij uw ervaringen met ons te delen!

  Blog zoeken


  Categorieën