Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Auto Europe krijgt een nieuw uiterlijk

  Onlangs was de launch van de nieuwe Auto Europe website. De website heeft een moderne lay out gekregen en biedt de bezoeker nog betere service.

  Wat is nieuw?

  Links op de homepage www.autoeurope.nl vindt u onze eenvoudige en overzichtelijke boekingsmodule. Aan de rechterkant worden onze actuele aanbiedingen getoond. Boven in het navigatiemenu vindt u de tab Aanbiedingen, waar u ondermeer onze Gratis Upgrades en Special Deals USA kunt zien. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer van extra voordeel!

  Bent u op zoek naar een baan? Bekijk dan onze vacatures onder Ons Bedrijf.

  In het onderste gedeelte van onze homepage kunt u alles lezen over vakantielanden, verkeersregels en reistips. In onze Reisgidsen leest u interessante informatie over de mooiste bezienswaardigheden op uw vakantiebestemming. Onder bestuursinformatie vindt u handige info over verkeersregels en maximumsnelheden in het buitenland. In het Gastenboek kunt u uw mening achterlaten over het thema autoverhuur en over onze service.

  Boekingsproces is eenvoudiger geworden

  Ons boekingsproces hebben wij nu nog gebruiksvriendelijker gemaakt. In slechts drie stappen boekt u een huurauto. In de boekingsmodule kunt u bij de ophaallocatie zowel uw plaats van bestemming als ook de luchthavencode invullen. Via de oranje button Kaart kunt u omliggende ophaallocaties in de omgeving bekijken.Na het invullen van de ophaallocatie, de datum en de autocategorie klikt u op de knop Prijsopgave. Aansluitend worden de beste aanbiedingen voor uw zoekcriteria getoond. Onder de huurprijs verschijnt het logo van het betreffende autoverhuurbedrijf, zodat u meteen ziet bij welke autoverhuurpartner u de huurauto moet ophalen.Hier kunt u ook kiezen voor extra opties, zoals ongelimiteerde kilometers, verzekeringen en optionele uitrusting (GPS, kinderzitje, winteruitrusting).Bij de leeftijd van de bestuurder geeft de oranje button met het vraagteken meer informatie over eventuele beperkingen en te betalen toeslagen voor jonge bestuurders.Nieuw is ook het contactformulier voor de correspontie tussen de klant en Auto Europe.

  Integratie van Social Media

  Social Media zijn natuurlijk ook op onze website vertegenwoordigd. De logo’s van de Social Media kanalen vindt u onder het reisgidsen gedeelte. Via de homepage kunt u direct naar de Auto Europe Facebook of Twitter pagina gaan.

  Hoe vindt u de nieuwe Auto Europe website? Laat het ons weten!

  Groeten,
  Auto Europe Team Nederland

  Blog zoeken


  Categorieën