Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  Een campervakantie met het hele gezin

  De zomer is officieel begonnen en dus is het tijd om in te pakken en op vakantie te gaan... in een camper! Met een camper bespaart u op wat u normaal zou betalen voor accomodatie, en u heeft alle ruimte en vrijheid om te bepalen wanneer u waar naartoe gaat. Hieronder vindt u onze tips voor een succesvolle campervakantie!

  1. Plan van tevoren
  Een groot voordeel van het reizen in een camper is dat u niet gebonden bent aan een bepaalde accomodatie, en dat u dus kunt gaan en staan waar u wilt. Geen probleem als uw plannen onderweg veranderen! Het is echter wel handig om van tevoren een bepaalde route uit te stippelen, zodat u een idee heeft hoe lang en hoe ver u bijvoorbeeld elke dag moet rijden. Belangrijk is ook dat u weet welke campings of parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor uw camper, zeker in het hoogseizoen.

  2. Kies de juiste camping
  Wanneer u met kinderen reist is het handig om op een camping te verblijven die op kinderen is gericht. Zo zullen uw buren begrijpen dat een vakantie met kinderen niet altijd even gemakkelijk is, en zullen uw eigen kinderen makkelijk nieuwe vrienden kunnen maken. Een vreemde taal houdt de meeste kinderen niet tegen bij een nieuwe vriendschap. En vergeet niet: blije kinderen, blije ouders!

  3. Boek de camper die bij u past
  Probeer te bedenken welke voorzieningen uw gezin nodig heeft en welk model camper het beste hierbij past. Een klein gezin zal voldoende hebben aan een klein model, zoals bijvoorbeeld een high-top of een pop-top. Zo bespaart u benzinekosten en ook zal de camper goedkoper zijn. Kinderen die wat ouder zijn zullen echter meer ruimte nodig hebben. Indien u van plan bent om enkele dagen op dezelfde plek te blijven is het goed om voor iedereen voldoende zit- en slaapplaatsen te hebben. Vergeet ook niet, zo nodig, een kinderzitje te bestellen.

  4. Bereid u voor op lange afstanden
  Een rondreis is optimaal wanneer iedereen ervan geniet. Om ervoor te zorgen dat ook de jongste reizigers het tijdens de lange reis uithouden, kunt u het beste genoeg boeken en speelgoed meenemen waarmee ze zich kunnen vermaken. Beperk het aantal lange afstandsritten tot een minimum en stop wat langer op een bepaalde bestemming zodat iedereen van de omgeving kan genieten.

  5. Wees flexibel en ontspan
  Raak niet in paniek als iets niet gaat zoals gepland! Het kan juist spannend zijn om ergens onverwacht naartoe te gaan, zelfs al staat het niet in de planning. Als het weer tegenzit dan kunt u een dagje in de camper doorbrengen met spelletjes, boeken of andere activiteiten. Een laatste tip; kies een bestemming die interessant is voor iedereen! Maar het belangrijkste is dat u ontspant en geniet.Auto Europe werkt samen met verschillende camper verhuurbedrijven wereldwijd. U betaalt de beste prijs en u kunt kiezen uit een breed camper aanbod.

  Blog zoeken


  Categorieën