Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN ZÜRICH

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in Zürich

  Zürich is de grootste stad van Zwitserland en tevens het economisch centrum van het land. Omgeven door prachitge natuur is het een ideale stad om met een luxe auto te verkennen. Huur bijvoorbeeld een Rolls Royce en ontdek de stad op eigen houtje. Bezoek bijvoorbeeld het Schweizerische Landesmuseum of de prachtige kerk Fraumünster. Ook de beroemde Kronenhalle mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Zürich. Buiten de stad kunt u met een Ferrari de prachtige landschappen en natuur verkennen en genieten van de Zwitserse levensstijl.

  Een luxe auto huren in Zürich

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de wereldstad Zürich te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Zürich verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Zürich kunt u deze mooie stad op uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Zwitserland en Zürich. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.