Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN LEIPZIG

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in Leipzig

  Leipzig is een stad in de Duitse deelstaat Saksen in het oosten van Duitsland. De stad heeft een zeer musicale achtergrond, want zowel de companist Johann Sebastian Bach als Richard Wagner hebben hier geleefd, Wagner is er zelfs geboren. Met een luxe huurauto in Leipzig kunt u deze mooie stad in uw eigen tempo verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het oude raaduis, de Thomaskerk, de Nicolaikerk, het Centrale Station of de Dierentuin van Leipzig, één van de oudste dierentuinen ter wereld. Bovendien kunt u in uw Porsche 911 een uitstapje maken naar Bad Duben, een heiloord dat bekend staat vanwege haar modderbad.

  Een luxe auto huren in Leipzig

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo Leipzig te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Leipzig verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Leipzig kunt u de stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autohuur in Leipzig. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.