Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN GRAN CANARIA

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Gran Canaria

  Gran Canaria is één van de de Canarische eilanden. De hoofdstad Las Palmas is de grootste stad van de Canarische eilanden. Met uw luxe autohuur op Gran Canaria kunt u dit zonnige eiland perfect verkennen. Huur een cabrio en laat de verkoelende wind door uw haren waaien op dit eiland, waar de gemiddelde jaartemperatuur 22° bedraagt. Rij in uw luxe huurauto naar het vogelpark in het zuiden van het eiland en bewonder de vele soorten vogels die er rondvliegen.

  Breng zeker ook een bezoek aan de hoofdstad Las Palmas, die in tegenstelling tot het zuiden van het eiland niet zo massaal op toerisme is gericht. Hier vindt u authentieke restaurants en barretjes, waar u na een dag rondreizen even tot rust kunt komen. Natuurlijk kunt u ook één van de vele stranden bezoeken waar u kunt zwemmen in water dat het hele jaar door een temperatuur tussen de 17 en 24 graden heeft.

  Een luxe auto huren op Gran Canaria

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo Gran Canaria te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Gran Canaria verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Gran Canaria kunt u dit prachtige eiland in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autoverhuur in Spanje en op Gran Canaria. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.