Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN FLORENCE

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autohuur in Florence

  Florence is de hoofdstad van de regio Toscane en is zeer geliefd bij toeristen. Niet voor niets staat de historische binnenstad op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Bezoek in een luxe Maserati bijvoorbeeld de Dom, het middelpunt van de stad. Vanaf hier kunt u ook naar het Palazzo Vecchio gaan. Dit gemeentehuis is echt een lust voor het oog. Verder kunt u met uw luxe huurauto in de verschillende wijken van Florence genieten van de romantische straatjes en de gezellige bars. Maar eigenlijk is de hele stad een lust voor het oog. Veel mensen zien de stad dan ook als één van de mooiste steden in Europa. Huur nu een luxe auto in Florence en ontdek deze prachtige stad op eigen houtje.

  Luxe autoverhuur in Florence

  Wij helpen u graag om uw droomauto te huren en zo de historische stad Florence te leren kennen. Bovendien biedt Auto Europe voor elk wat wils. Gaat uw wens uit naar een luxe auto, of toch liever een sportauto? Met de luxe autohuur van Auto Europe bent u in Florence verzekerd van uw droomauto. U heeft een ruime keuze aan luxe- en sportauto´s met de hoogste kwaliteit. Kortom, met een luxe autohuur in Florence kunt u de stad in uw eigen tempo en in stijl verkennen.

  Ons speciale reserveringsteam staat 7 dagen in de week voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van luxe autohuur in Florence. Neem onder het telefoonnummer +31 85 001 2614 contact met ons op en boek uw droomauto gemakkelijk en snel.