Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  INFORMATIE OVER HANDBAGAGE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Hoeveel handbagage mag ik meenemen?

  Het is vroeg in de ochtend wanneer u haastig uw spullen inpakt om uw vliegtuig te halen. En natuurlijk had u de avond tevoren geen tijd of zin om dat te doen. U bent klaar, onderweg naar het vliegveld en hoopt dat u op tijd bent en in uw haast niets belangrijks bent vergeten. Als u daadwerkelijk alles bij u heeft, dan is er nog maar één obstakel. De handbagage!

  Hoeveel mag u in de cabine meenemen? Als u regelmatig vliegt dan heeft u wel een idee hoeveel handbagage is toegestaan bij de luchtvaartmaatschappij, maar zou u kiezen voor een andere maatschappij als u daar meer mee mag nemen?

  Voor alle reizigers die al dan niet regelmatig vliegen presenteren wij een infographic met de toegestane handbagage van verschillende luchtvaartmaatschappijen. En het verschilt werkelijk per maatschappij. Bij enkele maatschappijen is slechts één stuk handbagage met maximaal tien kilo toegestaan, terwijl dit bij andere maatschappijen twee stuks is. Een andere factor die meespeelt is de klas die u boekt; in business class mag u meer bagage in de cabine meenemen.

  Dan is het nog de vraag wat u precies mee aan boord mag nemen. Er zijn bepaalde dingen die u niet bij u mag hebben in het vliegtuig en dan zijn er bepaalde dingen die in een plastic zakje vervoerd moeten worden, zoals cosmetica, waar een maximum aan is gebonden. Luchtvaartmaatschappijen vermelden deze informatie op hun websites. Echter, dit is ook een goed onderwerp voor een infographic. Bekijk deze infographic van Auto Europe om een idee te krijgen hoeveel handbagage u mee mag nemen.

  Wij hebben wat handige informatie over de toegestane handbagage bij luchtvaartmaatschappijen voor u opgezicht dat u zal helpen bij uw volgende vakantie.

  Infographic: Toegestande handbagage