Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  WINDHOEK

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Windhoek

  Wist u dat een camper huren in Windhoek mogelijk is bij Auto Europe, de toonaangevende autoverhuurmakelaar en specialist voor alle huurauto-categorieën in Namibië en nog eens 180 andere landen wereldwijd? Plan uw reisschema zoals u dat wilt en ga op safari in Zuid-Afrika. Ervaar het land en de mensen vanuit een ander perspectief en geniet van de nabijheid van de natuur. Probeer Namibië niet te vergelijken met Zuid-Afrika en Windhoek met Kaapstad of Johannesburg. Hoewel beide landen zich in het zuiden van Afrika bevinden en aan elkaar grenzen, biedt elk land zijn eigen unieke flair. Onze speciaal opgeleide camperexperts adviseren u graag op onze hotline +49 (0) 89 412 072 98.

  Campings in en rond Windhoek

  U kunt het beste een camper huren in Windhoek om zo het unieke landschap van Namibië in alle vrijheid te ontdekken. Een land dat perfect is voor een roadtrip, biedt natuurlijk ook een groot aantal campings. We hebben een kleine selectie voor u samengesteld om u de keuze te vergemakkelijken.

  UrbanCamp.net UrbanCamp.net is een centraal gelegen gezellige camping in het hart van Windhoek. Grote schaduwrijke bomen, Wi-Fi en een sprankelend zwembad wachten op de kampeerders. Het is slechts 5 minuten lopen naar het legendarische Joe's Beerhouse of een goed Portugees restaurant. Voor het gemak vindt u een klein winkelcentrum met bank, pinautomaat, postkantoor, supermarkt, apotheek, 24-uurs benzinestation, carwash, slager, café etc. net om de hoek.
  Arebbusch Voor het comfort van de gasten is er op loopafstand een zwembad, een restaurant en een receptie die 24 uur per dag geopend is. Er is een wasservice, een pendeldienst en bij aankoop van een voucher krijgt u internettoegang in het restaurant, via een draadloos netwerk of via een vaste internetverbinding. Er zijn twee varianten van kamperen luxe of standaard.
  Daan Viljoen National Wildlife Park Gelegen in het hart van de natuur is de Sun Karros Daan Viljoen Lodge (20 km van Windhoek) een camping waar kampeerders waar voor hun geld krijgen. Een topcamping, die niets te wensen overlaat met zijn perfecte voorzieningen. Geniet van de safari of zonsondergangtochten speciaal georganiseerd door het kamp. U kunt het park ook op eigen gelegenheid ontdekken, als u dat wilt.
  Namib's Valles of a Thousand Hills De Namib-vallei van de Thousand Hills ligt in de Namib op een hoogland met een panoramisch uitzicht op de Guab-vallei. De vallei wordt afgewisseld door duizenden heuvels die een paradijs voor een fotograaf vormen. Dit juweeltje is één van de jongste toeristische attracties van Namibië en is een must see bij een bezoek aan Namibië. De vallei ligt op ongeveer 180 km van Windhoek, 165 km van Walerv Bay en slechts 165 km van Sesriem.
  Tented Camp Gecko Het absolute "Out of Africa" gevoel kan worden ervaren in Tented Camp Gecko. De luxe van de natuur wordt weerspiegeld in de eenvoud van dingen. Ontspan bij het kampvuur, duik in een andere wereld terwijl je geniet van de unieke zonsondergangen van Namibië, slaap onder de sterren en luister naar de geluiden van de nacht. De drie uur durende reis naar dit kamp is het volledig waard.

  Beschikbare Campers in Windhoek

  Hieronder vind u slechts 4 camper-modellen van het uitgebreide aanbod die bij camperverhuur in Windhoek beschikbaar zijn. U hebt de keuze tussen voertuigen met vierwielaandrijving of normale campers. Houd er rekening mee dat de wegomstandigheden in Namibië speciaal zijn en dat een 4x4 extreem nuttig kan zijn, vooral als u langere afstanden wilt afleggen. U moet echter niet vergeten dat elk model zijn voor- en nadelen heeft. In een camper hoeft u niet bij elke overnachtingsstop in -en uit te pakken. Het geluidsniveau tijdens het rijden kan echter zeer hoog zijn door het hele gerinkel van de objecten die u in de camper vervoert. Denk aan wat belangrijker voor u is en let bij het reizen met kinderen op het comfort dat een camper u kan bieden, in tegenstelling tot een 4x4 voertuig.

  Discoverer FunX2 4x4 Toyota Double Cab 2.8 A/T 4x4

  Discoverer FunX2

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.6 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Toyota DoubleCab

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Daktent
  Lengte: 5.3 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel
  Ford Ranger Double Cab 4x4 Luxury Safari Overlander 6 STL

  Safari Overlander

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Hefdak
  Lengte: 5.35 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  6 STL Motorhome

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.9 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over Windhoek

  Namibië wordt vaak aangeduid als Afrika voor beginners en Windhoek is hoofdstad. Het is een stad waar veel verschillende reizigers elkaar ontmoeten tijdens een pauze die zij nemen om bij te komen van de barre wegen in het land en dan hun avonturen met elkaar delen. Windhoek biedt haar bezoekers een modern, goed onderhouden stadsbeeld. Tijdens de lunch genieten kantoormedewerkers in het Zoo Park van hun lunch, terwijl toeristen door het drukke voetgangersgebied lopen, Post Street Mall, met zijn kleurrijke winkels waar kleding en streekproducten worden aangeboden. Er wordt continu door taxi's getoetert om zo nieuwe klanten te verkrijgen. De torens van de neobarokke St. Mary's Cathedral vallen op tussen de Duitse kastelen die niet op hun plaats lijken tussen de moderne wolkenkrabbers van glas en staal. Deze duidelijke tegenstellingen maken Windhoek tot een geweldige en zeer speciale plek die een uitstekende begin- of eindbestemming is voor uw reis of voor een safari-uitje. De verscheidenheid aan eten, de winkelmogelijkheden en de Afrikaanse flair geven deze stad iets unieks dat nergens anders in Namibië is te vinden.

  Het Zoo Park is het groene hart van het centrum, waar men kan pauzeren, wandelen of picknicken. Het is een schaduwrijk toevluchtsoord die 5000 jaar geleden in het Stenen Tijdperk werd gebruikt voor het jagen op olifanten. De overblijfselen van twee olifanten en verschillende kwartsgereedschappen die hier in de vroege jaren zestig zijn gevonden, evenals het relikwieënmonument voor olifanten, ontworpen door de Namibische beeldhouwer Dörthe Berner, doen denken aan deze periode. Een nogal anarchistische tegenhanger van de olifantenkolonnen is het oorlogsmonument, dat wordt overkoepeld door een machtige, gouden keizerarend die in 1987 werd gewijd aan de nagedachtenis van Duitse soldaten van de Schutztruppen die stierven in de Nama-oorlogen van 1893-94.

  Het beroemdste monument van Windhoek is de Duitse Lutherse kerk, gelegen op een verkeerseiland in het centrum van de stad. Een ongewoon gebouw gebouwd met lokaal zandsteen in 1907 en ontworpen door de architect Gottlieb Redecker in tegenstrijdige neogotische en art nouveau-stijlen. Het ontwerp ziet er voor velen vreemd uit, omdat het eruit ziet als een eetbaar peperkoekhuis. Het altaarstuk, de opstanding van Lazarus, is een kopie van het beroemde werk van Rubens. Het Daan Viljoen Wildlife Park is een prachtig natuurgebied in de Khoma Highlands, ongeveer 18 km ten westen van Windhoek. U kunt hier wandelen over de talrijke wandelpaden of maak één van de twee adembenemende excursies tijdens welke vele soorten dieren kunnen worden bewonderd.


  Camper huren Reviews

  Camper Huren beoordelingenNol met Britz
  Windhoek - 17 Oktober 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  "Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee mijn boeking is verwerkt en uiteindelijk is geplaatst. De informatie, informatie snelheid en uiteindelijk afhandeling was duidelijk, helder en correct. De afhandeling bij Briggs was ook zeer goed. Professioneel, kundig en snel. Uiteindelijk waren de auto’s ook goed en volledig. Kortom wij gaan zeker terugkomen en zullen jullie weer gebruiken."
  Camper Huren beoordelingenHenri met Britz
  Windhoek - 07 September 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  "Zeer correcte website, geen bijkomende kosten.zeer goed behandeld bij Britz. Wagen was bij aankomst nog niet klaar, maar perfect opgelost door ons tijdelijk een andere wagen te brengen. Zeer tevreden en voor volgende reizen zeker eerst contact opnemen met auto europe"