Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  PORTO

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Porto

  De stad Porto, die ongeveer drie uur verwijderd is van de hoofdstad Lissabon, is voor veel reizigers een zeer populaire bestemming. Een camper huren in Porto is een geweldige manier om uw vakantie in Portugal eens geheel anders te beleven. U heeft zo alle bewegingsvrijheid zodat u uw vakantie volledig zelf kunt indelen. Nadat u alle bezienswaardigheden op uw lijst heeft afgevinkt en u de stad heeft verlaten, ligt de rest van Portugal aan uw voeten. Bij Auto Europe kunt u een camper uitkiezen uit een groot aantal beschikbare modellen en deze eenvoudig, gemakkelijk en snel online boeken. Op telefoonnummer +49 (0) 89 412 072 98 staan we u graag te woord en kunt u al uw vragen stellen m.b.t. campers.

  Campings in en rond Porto

  In de omgeving van Porto is er een ruime keuze aan campings. Hoewel veel van hen niet centraal gelegen zijn, hebben ze een pittoreske locatie aan de kust en bieden ze vele voorzieningen die uw verblijf uiterst plezierig zullen maken. De volgende voorbeelden, die we hier voor u hebben opgesomd, kunnen u helpen om een geschikte accomodatie in de regio te vinden.

  Canidelo Camping Deze camping ligt aan de kust, bekend als Costa Verde, op slechts negen kilometer van het historische centrum van Porto. Het gebied is dus een perfect startpunt voor dagtochten naar Porto. Op het zandstrand kunt u ontspannen in de zon of watersporten beoefenen. Stroomvoorziening is aanwezig en in grote delen van het complex is gratis Wi-Fi beschikbaar.
  Parque Orbitur Angeiras / Matosinhos Deze accommodatie ligt ook op een prachtige locatie dichtbij het strand. U vindt het Parque Orbitur Angeiras ongeveer 17 kilometer ten noordwesten van Porto. Naast een stroomvoorziening op uw standplaats, biedt het park veel activiteiten op de accomodatie zelf, bijvoorbeeld tennis, minigolf en tafeltennis, evenals een groot zwembad. Vlakbij het complex is er gelegenheid om te zeilen of te surfen.
  Parque de Campismo Sol de Vila Cha De A28 brengt u in ongeveer 23 minuten naar deze camping, die ook dicht bij een zandstrand ligt. Veel bomen zorgen voor aangename schaduw op de staanplaatsen welke ook van stroom zijn voorzien. Tevens beschikbaar: wasmachines, drogers, gratis Wi-Fi, kinderspeelplaats en nog veel meer. Niet ver van de accomodatie kunt u gaan vissen, zeilen of surfen.
  Coimbra Camping & Bungalows Als u hebt gekozen voor een rit naar het zuiden van Lissabon dan is deze camping een ideale tussenstop. Iets meer dan anderhalf uur van Porto en ongeveer twee uur van de hoofdstad, biedt de camping voldoende ruimte voor uw camper, evenals aansluitingen voor elektriciteit en water. Activiteiten zijn er in overvloed op deze camping er kan o.a. minigolf, volleybal en tennis worden gespeeld.
  Casa Azzurra Een beetje verder naar het zuiden vindt u het Casa Azzurra. Vanaf hier is het slechts 88 kilometer naar de hoofdstad. De ruime staanplaatsen beschikken over elektriciteit, water en WiFi. Een vaatwasser, wasmachine en een droger kunnen door alle kampeerders worden gebruikt. Zorg ervoor dat u de stad Obidos bezoekt, op slechts vijf kilometer afstand die door de UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen.

  Beschikbare Campers in Porto

  Bij Auto Europe vindt u binnen enkele ogenblikken de perfecte camper voor uw reis. De modellen die hier worden voorgesteld zijn slechts enkele voorbeelden van de beschikbare voertuigen die door camperverhuur in Porto worden aangeboden. Geniet van optimaal comfort met één ander persoon in het Compact Plus-model. Er zijn tanks voor zoet water en afvalwater aanwezig. Met bijna zes meter lengte heeft u voldoende ruimte op uw reis. De uitrusting van de camper bestaat uit één tweepersoonsbed, evenals een toilet, douche en keuken. Hoewel iets minder ruim is het Sporty-model voor een groep van maximaal 4 reizigers. Er bevinden zich twee tweepersoonsbedden en een keuken op iets minder dan vijf meter lengte. Er is een verswatertank aanwezig. De camper Adria is ook geschikt voor vier passagiers, maar in vergelijking met de Sporty met een lengte van 7,38 meter is er veel meer ruimte en comfort. Profiteer van keuken, toilet en douche, evenals tanks voor water en riolering. Nog meer ruimte wordt geboden door het Family Plus-model. De slaapplaatsen in dit voertuig zijn verdeeld in twee éénpersoonsbedden en twee tweepersoonsbedden. Dankzij de douche, keuken en toilet voelt het hele reisgezelschap zich thuis in deze camper. De Family Plus heeft een lengte van 6,51 meter.

  Compact Plus Sporty

  Compact Plus

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 5.99 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Sporty Camper

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 4.97 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Adria Family Plus

  Klasse B Adria

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 7.38 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Family Plus

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.51 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over Porto

  De stad Porto, met zijn 237.000 inwoners, is één van de oudste steden in Europa en de op één na grootste stad in Portugal na Lissabon. Sinds 1996 staat het historische stadscentrum op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bovendien was Porto samen met Rotterdam de Culturele Hoofdstad van Europa. Porto kreeg verder bekendheid door de portwijn, die vooral onder kenners wordt gewaardeerd. Het is het beste om uw sightseeingtour te beginnen in het oude centrum van Porto. Het grote aantal kerkgebouwen in barokstijl, waarvan Porto de bijnaam 'barokstad' kreeg, zal indruk op u maken. Zelfs de 1880 geopend Grande Hotel do Porto, de oudste in de stad, is het zeker waard om te bezoeken. Een echte bezienswaardigheid is de 76 meter hoge Torre dos Clerigos, de hoogste kerktoren van het land. Vanaf deze toren, die behoort tot de niet minder imposante kerk van Igreja dos Clerigos, heeft u bij mooi weer een geweldig uitzicht over de hele stad.

  De Igreja Sao Francisco is vooral interessant vanwege het hoge aantal vergulde componenten. Eerst gebouwd in de gotische stijl, werden grote delen van de kerk later herbouwd in barokstijl. De vele musea, kunstgalerijen, concertzalen en theaters maken de culturele diversiteit van de stad duidelijk. Een bezoek aan het Museu Nacional de Soares dos Reis, gelegen in het Palacio dos Carrancas, of het Museu de Arte Contemporanea da Fundacao Serralves is een absolute must als je geïnteresseerd bent in Portugese of moderne kunst. Een bezoek aan het Museu de Arte Contemporanea museum en het Casa de Serralves kan worden gecombineerd met een reis naar het prachtige Park Parque de Serralves. Na een bezoek aan het Museum van Hedendaagse Kunst kunt u een ontspannen wandeling maken door het grote park en de vele andere kunstwerken bewonderen die daar zijn geplaatst. Er zijn ook veel mogelijkheden om wat ontspannende uren op het strand in Porto door te brengen, over de promenades te wandelen en te genieten van het uitzicht op zee. Bijvoorbeeld de Praia da Luz, Praia dos Ingleses of Praia do Cerneiro.

  Na Porto is het tijd voor nieuwe bestemmingen in Portugal. U kunt dan een camper huren in Porto en langs de kust van de Atlantische Oceaan verder reizen. Vertrek in zuidelijke richting via Coimbra naar Lissabon en veder naar Faro. Onderweg ontdekt u veel meer plaatsen zoals Sintra, Estoril of Cascais. Met tal van campings in Portugal heeft u altijd voldoende mogelijkheden om een tussenstop te maken. Voordat u de stad verlaat, kunt u gaan winkelen voor verse ingrediënten in een plaatselijke supermarkt en deze later veranderen in een heerlijk diner in de keuken van uw camper.


  Camper huren Reviews

  Camper Huren beoordelingenErikjan bij McRent
  20 Oktober 2021
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  "Het was fijn als we vooraf hadden geweten dat het ophalen van de camper 3 uur ging duren. Misschien kan dit gecommuniceerd worden.De gehuurde extra's waren in niet erg goede staat: beddengoed was versleten, bbq werkte helemaal niet, stoelen waren doorgezakt, kinderstoel had losse bekleding. Vervanging van kapotte stroomkabel werd gelukkig wel redelijk soepel opgelost via WhatsApp."