Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  NEW YORK

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in New York

  Bij Auto Europe, de bekende autoverhuurbemiddelaar met meer dan 60 jaar ervaring in de autoverhuurbranche, heeft u ook de mogelijkheid om een camper te huren in de USA. De USA heeft vele routes voor roadtrips of u nu denkt aan Los Angeles, San Francisco of San Diego of droomt van het bruisende Las Vegas, in dit land komt iedereen aan zijn trekken. Lange ritten kunnen erg stressvol zijn, vooral als u slechts een klein voertuig heeft met weinig ruimte voor uzelf en uw bagage. Als u in de file urenlang vaststaat zonder iets te kunnen eten, uw benen te kunnen strekken of een dutje te doen, dan heeft de reisbelasting zijn limiet bereikt. De oplossing is dan een camper huren in New York. Deze bieden veel plaats en ze zijn zo groot dat u tijdens de rit u ook gemakkelijk de benen kan strekken of eventueel een dutje kan doen. Wist u dat de eerste camper in New York in 1910 werd ontwikkeld door de Pierce-Arrow Motor Car Company? U kunt nu de geboorteplek van de camper tijdens uw reis bezoeken. Geniet van de voordelen om alles bij de hand te hebben bij elke pauze die u houdt en dit zonder u zorgen te hoeven maken dat u iets in het hotel bent vergeten. Tijdens een reis hoeft u ook niet altijd uw koffers te pakken, ze te dragen en ze steeds opnieuw uit te pakken. Eenmaal uitgepakt, kunt u dit op uw vakantielijstje afvinken en uw tijd besteden aan de leuke dingen. Neem voor verdere vragen telefonisch of per e-mail contact op met ons deskundige reserveringsteam. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag.

  Campings in en rond New York

  New York alleen kort op een doorreis bezoeken is zeker niet aan te raden. U zult er geen spijt van krijgen dat u wat meer tijd investeert voor deze unieke stad. We kunnen u een camping in New Jersey aanbevelen, slechts een paar kilometers van Manhattan en er is een goede verbinding met de veerboot en de trein. Huur hier een staanplaats en begin uw ontdekkingsreis door New York City.

  Liberty Harbor RV Deze camping in New Jersey ligt het dichste bij Manhattan. Slechts 15 minuten met de veerboot of PATH en u bent al in New York City. In totaal zijn er 50 standplaatsen. Het park is verder uitgerust met gratis Wifi, doucheruimtes en toiletten. Veiligheid in het park wordt gegarandeerd door een 24-uurs bewaking. Alle voorzieningen zijn toegankelijk voor gehandicapten.

  Beschikbare campers in New York

  We hebben een kleine selectie van beschikbare modellen die beschikbaar zijn bij camperverhuur in New York voor u samengesteld. Voor 3 reizigers biedt men bijvoorbeeld een C19 Compact aan. Deze heeft een totale lengte van 6,15 meter en een breedte van 2,34 meter. Binnen is er een tweepersoonsbed boven de cabine en nog een slaapgelegenheid die gedurende de dag wordt gebruikt als een zithoek in het eetgedeelte. De uitrusting bestaat uit warm en koud stromend water, douche met warm water, toilet, koelkast, gasfornuis, magnetron, airconditioning en nog veel meer zaken die u zullen helpen zich meteen thuis te voelen tijdens uw reis. De Eclipse Camper is geschikt voor maximaal 5 personen (4 volwassenen en 1 kind) en is 8,2-9,1 meter lang en 2,6 meter breed. Zoals haast alle Amerikaanse voertuigen is het een automaat. Nog meer comfort en ruimte wordt geboden door een Slide-Out. Met het compacte en grotere C-Klasse model C 22-24ft hebben 3 volwassenen en 2 kinderen voldoende ruimte voor een avontuurlijke vakantie.De US Wanderer heeft een totale lengte van wel 10 meter. Door deze enorme lengte is het comfort gegarandeerd tijdens uw reis.

  C19 Compact Eclipse Camper

  C19 COMPACT

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.15 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  ECLIPSE CAMPER

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 8.5-9.4 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine
  C-Klasse 22-24ft US Wanderer

  C-KLASSE 22-24FT

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.7-7.3 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  US WANDERER

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 9.1-10 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Wetenswaardigheden over New York

  Een camper huren in New York is niet alleen gemakkelijk en goedkoop, u heeft ook een groot aanbod van verschillende modellen om de camper te kiezen die bij u past. New York is altijd al een bezoek wward geweest zo ook nog vandaag de dag. In de afgelopen decennia is er veel veranderd in de Big Apple en heeft het geholpen New York tot de veiligste stad van de USA te maken. Aan de top van de lijst van herkenningspunten stond het Vrijheidsbeeld, vandaag is het het One World Trade Center, ook wel 1 WTC genoemd, met de bijbehorende Ground Zero. Met zijn 541,3 meter is het 1 WTC het hoogste gebouw in de Verenigde Staten. De voltooiing van het gebouw duurde 8 jaar. Times Square ligt aan Broadway en heeft ongeveer veertig theaters en wordt omringd door een groot aantal cafés, fastfoodrestaurants en souvenirwinkels. De MTV-studio's, Sony en Vogue zijn hier ook te vinden. Mis de musicals van de stad niet, klassiekers als Chicago, Phantom of the Opera, Cats, Miss Saigon of nieuwe shows.

  U zult in elke buurt, op elke hoek van de straat en op elk moment van de dag iets bijzonders kunnen ontdekken, want het is niet voor niets dat men New York de stad die nooit slaapt noemt. Vele superlatieven ontmoeten elkaar in het indrukwekkende Manhattan. Ga picknicken in Central Park en bewonder de reuzachtige wolkenkrabbers midden in de natuur op het gras tussen de bomen. Rij naar de eilanden Ellis en Liberty Island en zie Manhattan vanuit het Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld kan ook van binnen worden bezocht. U kunt het voetstuk en de kroon van het beeld bezoeken. In elk geval dient u de tickets van tevoren te reserveren, omdat ze snel uitverkocht zijn en er in ieder geval en bij alle weersomstandigheden wachtrijen worden verwacht. Slenter over de Hudson-rivier en steek de beroemde Brooklyn Bridge over. Hoewel er genoeg andere dingen te doen zijn in de straten van New York City, moet u zeker ook musea bezoeken zoals het Guggenheim-museum en het American Museum of Natural History.

  Omdat het verkeer in New York erg druk kan zijn, raden we u aan uw camper in New York te parkeren in meer voorstedelijke buurten zoals Queens of Brooklyn of in de direct aangrenzende staat New Jersey. De metro verbindt alle 4 districten van New York. Als u uit New Jersey komt, heeft u de keuze tussen bus, trein en veerboot naar Manhattan.