Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  JOHANNESBURG

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Johannesburg

  Zelfs met een huurauto is het een speciale ervaring om de grootste stad in Zuid-Afrika zelf te ontdekken. Echter een camper huren in Johannesburg maakt uw verblijf in Zuid-Afrika tot een echte droomvakantie. Beslis zelf waar u naar toe gaat en waar u wilt overnachten. Andere steden zou u ook kunnen bezoeken zoals Kaapstad, Port Elizabeth of Durban! Auto Europe is niet alleen uw betrouwbare partner voor huurauto's, maar in ons uitgebreide assortiment hebben we ook een groot aantal campers tegen lage prijzen. Bekijk onze aantrekkelijke aanbiedingen en boek vandaag een geschikt voertuig voor een onvergetelijke vakantie waar u nog vaak aan terug zult denken. Maak een online reservering via de website of bel naar +49 (0) 89 412 072 98 voor persoonlijk advies door één van onze camper-experts.

  Campings in en rond Johannesburg

  Er zijn tal van campings beschikbaar in de buurt van Johannesburg. De hier genoemde voorbeelden bevinden zich een beetje buiten de stad, maar bieden een fantastisch uitzicht op het landschap.

  Malonjeni Guest Farm Op deze camping zijn er verschillende plaatsen voor campers geschikt. Melonjeni Guest Farm ligt op ongeveer 60 kilometer van de stad en biedt prachtige standplaatsen en comfortabele faciliteiten, zoals een kiosk, een bar, een zwembad voor kinderen en nog veel meer.
  Soetdoring Vakansieplaas In een uur bereikt u deze plek in het zuiden van Johannesburg. De 60 standplaatsen zijn uitgerust met barbecues en aansluitingen voor stroom en water, wasruimtes zijn ook beschikbaar. De omgeving is ideaal om te wandelen of te mountainbiken.
  Bloekompoort Caravan Park Ook een uur rijden vanuit de stad vindt u het Bloekompoort Caravan Park. De talrijke boomsoorten van deze camping zorgen op de meeste standplaatsen voor een aangename schaduw. Er is stroom en er zijn wasruimtes beschikbaar. Naast pool- en biljarttafels kunnen de barbecueplaatsen buiten worden gebruikt door elke kampeerder.
  Nkwe Pleasure Resort Het Nkwe Pleasure Resort ligt ten noordoosten van Johannesburg. De campingplaats beschikt over een groot natuurstenen zwembad met aangrenzende waterval. Elke plaats heeft een stroomaansluiting. Ziekenhuizen zijn niet verder dan 15 kilometer van het complex verwijderd. Een goede keuze voor een reis richting de hoofdstad Pretoria.
  Hennops Pride Caravan Park Deze camping ligt op slechts 50 minuten van Johannesburg en minder dan 40 minuten van Pretoria. Dit complex garandeert ontspanning in een natuurlijke omgeving. De plaatsen voor de campers zijn groen en schaduwrijk. Overal is er stroom beschikbaar. Naast de wasruimtes kunnen vriezers, een bijkeuken en magnetrons worden gebruikt.

  Beschikbare Campers in Johannesburg

  Auto Europe biedt u een grote selectie aan camperverhuur in Johannesburg aan. Kies bijvoorbeeld voor de 4x4 Discoverer Fun, die perfect is voor twee personen. Het model is uitgerust met een tweepersoonsbed, een keuken, een toilet en tanks voor vers en afvalwater. De lengte is 5,6 meter. De 5 meter lange 4x4 SC Nissan Diesel TRAX is ook een goede keuze voor twee reizigers. De 6 STL biedt voldoende ruimte voor maximaal zes passagiers en biedt plaats voor een bijna zeven meter lang keuken, douche en toilet. Er zijn tanks voor vers en afvalwater beschikbaar. Twee tweepersoonsbedden en vijf stoelen zijn ondergebracht in de 4.6-meter Land Rover Defender 110. De slaapplaatsen bevinden zich in de daktent van het voertuig.

  Discoverer FunX2 4x4 4x4 SC Nissan Diesel TRAX

  Discover FunX2

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.6 Meter
  Transmissie: Handmatig 4WD
  Brandstof: Diesel

  Nissan Diesel

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Truck
  Lengte: 5.2 Meter
  Transmissie: Handmatig 4WD
  Brandstof: Diesel
  6 STL Toyota Fortuner 3.0TD Camp

  6Berth STL

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.9 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel

  Fortuner Camp

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Roof Tent
  Lengte: 4.7 Meter
  Transmissie: Aut. 4WD
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over Johannesburg

  Welkom in Johannesburg, de grootste stad van Zuid-Afrika! Hoewel er meer dan 4,43 miljoen mensen wonen in het stedelijk gebied, is de stad Pretoria, die op ongeveer 50 kilometer afstand ligt, de hoofdstad van het land. Niettemin is Johannesburg het economische centrum van Zuid-Afrika. De overvloed aan bezienswaardigheden en parken binnen en buiten de stad maken Johannesburg een populaire bestemming voor veel reizigers. Vooral het Kruger National Park in het noordoosten van de stad trekt veel toeristen. Hoewel het grootste natuurreservaat van het land meer dan vier uur verwijderd is, biedt een safari een uniek inzicht in de diverse wilde dieren van Zuid-Afrika. Als alternatief is het Pilanesberg National Park een goede keuze. De rit daar naartoe kost u ongeveer drie en een half uur. Verdere opties zijn b.v. Marakele National Park of het Golden Gate Highlands National Park.

  Voordat u de stad verlaat om de adembenemende natuur te bewonderen, is er veel te bezoeken. Terwijl het Apartheidsmuseum de apartheid documenteert, vertelt het Lesedi Cultural Village meer over de cultuur van vijf verschillende stammen. Een andere aanrader is het Sci-Bono Discovery Center, dat veel interessante onderwerpen gedeeltelijk op een interactieve manier behandelt. Vooral kinderen zullen hier plezier hebben! Bijzonder interessant is het pretpark Gold Reef City, volledig in de goudzoekersstijl biedt het een zeer gevarieerd programma met vele attracties. U ziet ook veel indrukwekkende gebouwen in Johannesburg, waaronder enkele van de hoogste in Afrika. Neem bijvoorbeeld het Carlton Centre waar vanaf het observatiedek op de 50e verdieping u een een fantastisch uitzicht over Johannesburg en Pretoria heeft en op de Marble Towers of de Ponte City Apartments.

  Dit was natuurlijk slechts een kleine selectie van de mogelijkheden die de stad en de omliggende regio te bieden hebben. Het maakt niet uit hoe u uw vakantie wilt doorbrengen, een camper huren in Johannesburg geeft u alle tijd om in rust veel van deze plekken te bezoeken. Bekijkt u eerst rustig alle wijken van de stad voordat u genoeg voorraden inslaat voor een langere reis naar een verder gelegen bestemming. De vele campings in en rond Johannesburg liggen vaak op een schilderachtige locatie en zijn ideaal voor een tussenstop tijdens lange reizen. Het comfort van een camper zorgt ervoor dat u zich overal thuis voelt!