Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  BRISBANE

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Brisbane

  Naaste goedkope huurauto's kunt u bij Auto Europe ook een camper huren in Brisbane. Als marktleider in de wereld kunnen wij campers aanbieden tegen de best mogelijke prijzen. Bezoek Brisbane en geheel Queensland en eventueel nog andere delen van Australië in uw eigen huis op wielen en dat tegen een betaalbare prijs. Met een camper heeft u een ongekende vrijheid en flexibiliteit zodat u uw reis op dit prachtige continent geheel naar eigen wens kunt indelen. U kunt bijvoorbeeld de metropolen Sydney en Melbourne bezoeken. Onze camperspecialisten staan u met raad en daad bij onder telefoonnummer +31 85 001 2614 of eventueel per email.

  Campings in en rond Brisbane

  Hieronder hebben we een aantal van de beste campings voor u kort beschreven mocht u een camper huren in Brisbane. Ze liggen allemaal in de omgeving van de stad en we hopen zo voor u de keuze wat te kunnen vereenvoudigen. Het beste kunt u op tijd boeken, zeker in het hoogseizoen, om er zeker van te zijn dat u de camper kunt boeken die het beste bij uw wensen past.

  Brisbane Holiday Village Brisbane Holiday Village biedt veel luxe welke uw verblijf met zekerheid zeer plezierig zal maken. Of u nu een grote camper gebruikt of een camperbusje, deze camping voldoet aan al uw behoeftes.
  Brisbane Gateway Resort Brisbane Gateway Resort ligt in de directe omgeving van Brisbane, de levendige subtropische hoofdstad van Queensland aan de oostkust van Australië. Wanneer u opzoek bent naar een geheel nieuwe vakantie ervaring en optimaal wilt ontspannen dan is deze camping zeer aan te bevelen. U zult versteld staan wat deze zo dicht aan de stad gelegen accomodatie alles te bieden heeft.
  Newmarket Gardens Caravan Park Op slechts 4 kilometer van het stadscentrum biedt deze camping rust en een uitstekende mogelijkheid om te zien wat de stad Brisbane voor u in petto heeft. Vlakbij de accomodatie ligt Ballymore, het Suncorp Stadion, het QLD museum en het conventie centrum.
  Aspley Acres Caravan Park De standplaatsen van deze camping zijn met gras begroeid en zeer goed uitgerust. Iedere plaats heeft een heren- en damestoilet en een waruimte welke met munten kan worden gebruikt. Let er wel op dat huisdieren hier niet zijn toegelaten. Aspley is een perfecte plaats om lekker onderuit te liggen en te ontspannen maar wanneer u zin heeft wat meer actie zijn er ook voldoende mogelijkheden te vinden.
  Greenacres Capalaba Caravan Park Greenacres Capalaba Caravan Park ligt in het bushalnd van Redland Shire en vlakbij het Capalaba winkelcentrum, Cleveland Harbour en Moreton Bay. De afstand naar Brisbane bedraagt ongeveer 26 km,het ligt dichtbij Bay Islands Stradbroke en slechts 5 minuten rijden van Sirromet Winery.

  Beschikbare campers in Brisbane

  Hieronder staan zijn enkele voorbeelden van beschikbare campers bij camperverhuur in Brisbane. De goedkope 5,3 meter lange Cheapa Trailfinder heeft 2 bedden, een kleine keuken en een watertank. De modellen zijn allemaal van na het jaar 2014. De Cheapa Hitop Camper is bestemd voor maximaal 3 personen en beschikt over één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed (tot max. 50 kg), daarnaast is er een keuken, watertank en een airconditioning. De totale lengte bedraagt ongeveer 5 meter. Een wat betere uitrusting biedt de Pandora RV. Deze camper biedt plaats aan 4 personen met 2 tweepersoonsbedden, keuken, douche, toilet, watertank en een afvalwatertank. Meer informatie over dit voertuig is te vinden op onze website. Voor grote gezinnen en kleine groepen is de camper Euro Deluxe geschikt. Het ongeveer 7,7 meter lange voertuig biedt een uitgebreide uitrusting, waaronder drie tweepersoonsbedden, een keuken, een douche, een toilet, een watertank en een afvalwatertank. Dit luxe model is natuurlijk ook uitgerust met een airconditioning en een verwarming. Optionele extra's zoals een campingtafel en stoelen kunnen van eenvoudig van tevoren worden bijgeboekt.

  Trail Finder Hitop Camper

  Trail Finder

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Pop-Top
  Lengte: 5,3 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Hitop Camper

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Hi-Top
  Lengte: 4,9 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Benzine
  Pandora RV Euro Deluxe

  Pandora RV

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: C-Klasse
  Lengte: 7,7 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel

  Euro Deluxe

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: C-Klasse
  Lengte: 7.7 Meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Diesel

  Wetenswaardigheden over Brisbane

  Brisbane is een groene stad met een heerlijk subtropische klimaat en met diverse culturen. Het is één van de snelst groeiende steden in Australië en bekend om zijn levendige stadsdelen, de outdoor levenstijl en vriendelijke inwoners. Breng een bezoek aan Brisbane en bezoek ook zeker de wat minder toeristische delen van deze stad.

  Een van de beste manieren om de stad te leren kennen, is vanuit het perspectief van de inwoners. Bezoek de officiële website van de stad en boek een rondleiding door Brisbane bij een van de meer dan 200 gidsen in meer dan 25 talen. Of u nu op zoek bent naar een rondleiding of zoekt naar een verblijf, evenementen, entertainment, brochures, kaarten of algemene tips voor toeristen, de informatiecentra van Brisbane zitten in alle toeristische gebieden van de stad.

  In Brisbane heerst een subtropisch klimaat en de zon schijnt gemiddeld zo'n acht uur per dag. Het is hierdoor het hele jaar geschikt voor activiteiten in de buitenlucht. Door de hoeveelheid zon en de sterkte ervan is het belangrijk dat u zich goed beschermd tegen de zon. Draag bescermende kleding en smeer uzelf goed in met zonnenbrandcreme als u langere tijd buiten verblijft.

  Betalen in Australië doet u met de Australische Dollar (AUD). In de stad zijn er meer dan voldoende geldautomaten waar u met een bankpas kunt pinnen of waar u geld kunt wisselen. De geldautomaten accepteren o.a. Visa, Mastercard, Cirrus, en Maestro. Wij wensen u een fijn verblijf in Brisbane.