Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN WELLINGTON

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Wellington - Beste tarieven gegarandeerd

  Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en ligt aan de zuidkust van het noordelijke eiland. De stad ligt aan een baai en heeft daardoor een levendige haven. Met de voordelige autohuur in Wellington van Auto Europe bent u verzekerd van het beste tarief, uitstekende kwaliteit en service voor uw autohuur in Wellington. Autohuur in Nieuw-Zeeland is gemakkelijk en voordelig met Auto Europe. U kunt een auto huren in Wellington en genieten van deze bruisende stad met onze voordelige autoverhuur. Auto Europe biedt voordelige autoverhuur in Wellington en een ruime keuze aan huurauto's, zodat u altijd de passende huurauto voor uw vakantie vindt.

  Onderweg met een huurauto in Wellington

  Wellington is het culturele centrum van Nieuw-Zeeland en voor cultuurliefhebbers heeft deze stad veel te bieden. Bezoek Wellington met een huurauto van Auto Europe en bezichtig het Te Papa Museum, het nationale museum van Nieuw-Zeeland, of leer meer over de succesvolle filmindustrie van Nieuw-Zeeland in het Film Centre. Wandel door het oude stadscentrum en over de Civic Square. Door de ligging aan zee heeft Wellington een stadsstrand, Oriental Bay, en ook de haven Port Nicholson is erg leuk om te flaneren.

  Niet alleen Wellington zelf, ook de omgeving van de stad is ideaal om met een huurauto in Wellington te verkennen. Met de voordelige autoverhuur van Auto Europe kunt u eenvoudig en gemakkelijk een auto huren en de omgeving van Wellington op uw gemak verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Maori Treasures Complex in Lower Hutt, hier komt u meer te weten over de culturele schatten van de Maori. Ontdek de Wairarapa kust of kies voor de marine Drive Tour, dit is één van de beste en mooiste kustroutes.

  Een auto huren in Wellington via Auto Europe

  Boek uw autohuur Wellington, Nieuw-Zeeland met Auto Europe en u kunt het volgende van ons verwachten: autohuur prijsgarantie, restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade (indien geboekt) en autoverhuur zonder wijzigings- of annuleringskosten, indien wij 48 uur voor vertrek hierover geïnformeerd zijn. Auto Europe biedt u een zeer ruime keuze, voordelige tarieven en een fantastische service. Autohuur in Auckland, Dunedin, Nelson, Queenstown en Christchurch is tevens mogelijk bij Auto Europe autoverhuur.

  Auto Europe is specialist op het gebied van voordelige autohuur in Wellington en vele andere bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Wij hebben goede relaties met de beste autoverhuur maatschappijen in Wellington. Hierdoor profiteert u van de beste service qua autohuur. U kunt bij Auto Europe vandaag nog online een auto huren in Wellington of bel ons telefoonnummer: +31 85 001 2614.

  Handige links:

  Officiële luchthaven site Wellington Airport