Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR SMILE RENT

  Auto huren bij Smile Rent: Alles wat u moet weten over de Smile Rent autohuur ervaring

  Smile Rent auto huren - Auto EuropeDe innovatieve wijze van auto huren bij Smile Rent via zelfbediening beweegt zich weg van de gangbare manieren een auto te huren. Om te beginnen dient u de app van Smile Rent te downloaden uit de Apple Store (iPhone) of Google Play (Android) en zich vervolgens met uw gegevens te registreren om het boekingsproces te voltooien en uw huurauto bij Smile Rent op te kunnen halen. Voor een online check-in bij Smile Rent zijn een geldig paspoort en rijbewijs noodzakelijk.

  Eenmaal geregistreerd kunt u uw boeking aan uw profiel koppelen door deze via de Smile Rent app te zoeken in de rubriek "Vind mijn boeking".

  Auto Europe is ervan overtuigd dat u deze nieuwe manier van auto huren zult waarderen, die lange wachttijden bij de balie omzeilt. Als u op uw bestemming bent aangekomen brengt de shuttlebus u direct naar het parkeerterrein waar uw huurauto staat. Het enige wat u dan nog moet doen is de auto via de app te openen en uw reis te starten. Zo eenvoudig is het!

  Autoverhuur Smile Rent in Italië

  Een auto huren bij Smile Rent via Auto Europe staat voor een nieuw concept autoverhuur in Italië. Dit bedrijf is deel van de AVIS Budget groep en biedt autohuur uitsluitend op zelfbedieningsbasis aan. Hiermee komt het tegemoet aan prijsbewuste toeristen in Italië.

  Smile Rent was oorspronkelijk alleen in Rome (Fiumicino Leonardo de Vinci Airport) en Milaan (Malpensa Airport) beschikbaar. Op korte termijn zult u Smile Rent op alle grote Italiaanse luchthavens en treinstations vinden. Als Smile Rent klant kunt u de lange rijen aan de balie vermijden en op uw mobiele telefoon of iPad uw autohuur regelen. In het hoogseizoen kunt u zo veel tijd besparen, aangezien u zich niet meer aan de receptie van Smile Rent moet melden.

  Met een shuttlebus wordt u snel van de luchthaven naar het parkeerterrein gebracht. Met de Smile Rent app kunt u eenvoudig en snel de auto openen, de sleutels bevinden zich in de auto.

  Belangrijke informatie om uw huurauto op te halen

  Het eerste wat u moet doen is de Smile Rent app downloaden uit de App Store (iOS) of Google Play (Android). Registreert u zich via de app en vermijd zo lange rijen met wachttijden in het hoogseizoen van soms wel een paar uur. U kunt meteen na aankomst door naar het parkeerterrein. Details over de precieze locatie van uw huurauto krijgt u zodra uw boeking is bevestigd.

  U hoeft nooit in de rij te staan voor de balie want met de Smile Rent app heeft u toegang tot uw huurauto en kunt u direct wegrijden. Het huren van een auto kan niet eenvoudiger of sneller zijn!

  Of u nu voor uw zakenreis een auto nodig heeft of voor uw vakantie, Smile Rent is een prima keuze. Een auto huren was nog nooit zo simpel en goedkoop.

  Zelfbediening FAQ's

  Wat gebeurt er als het mij niet lukt, de Smile Rent app te downloaden?

  Als u de app vóór aankomst op de ophaallocatie niet heeft kunnen downloaden, zal dit resulteren in vertraging aangezien uw huurovereenkomst dan handmatig moet worden verwerkt. Wij bevelen onze klanten aan, zich tenminste 48 uur voor aankomst te registreren via de app.

  Welke documenten moet ik bij me hebben als ik mijn huurauto ophaal?

  U dient uw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort (voor niet EU-burgers), creditcard en een kopie van uw boeking mee te nemen.

  Waar vind ik Smile Rent op de luchthaven?

  U wordt met een shuttlebusje naar de Smile Rent parkeerplaats gebracht.

  Op de luchthaven van Rome Fiumicino Airport, moet u de bordjes met airport shuttle volgen en de shuttlebus nemen naar het P2 parkeerterrein. Op Milaan Malpensa Airport moet u de T1 uitgang volgen en de shuttlebus naar de "Staff Parking" nemen. Meer details volgen binnenkort over Rome Ciampino.

  Waar vind ik mijn huurauto?

  Open de app en klik op de kaart waar de precieze locatie van uw Smile Rent huurauto is gemarkeerd.

  Waar vind ik de autosleutel?

  Als u bij de auto bent aangekomen moet u in de app op de button "auto openen" drukken. De autosloten gaan dan open, en u zult de autosleutel in het handschoenenvak aantreffen.

  Welke creditcards worden door Smile rent geaccepteerd voor de borg?

  U dient over een geldige creditcard of debitcard te beschikken met voldoende limiet. Zogenaamde prepaid kaarten of reguliere pinpasjes worden niet geaccepteerd, uitsluitend Mastercard, VISA, of American Express.

  Welke regeling m.b.t. de brandstof handhaaft Smile Rent?

  U dient de auto terug te brengen met exact dezelfde hoeveelheid brandstof in de tank als die waarmee u de auto heeft opgehaald. Het is handig te weten dat de Smile Rent app met uw huurauto is verbonden en gesynchroniseerd wordt, en in staat is de hoeveelheid brandstof in de tank op elk willekeurig moment precies weer te geven.

  U kunt er ook voor kiezen dat de medewerkers van Smile Rent uw huurauto weer voltanken. Dit kost 30 euro plus de kosten voor de missende brandstof, waarbij uitgegaan wordt van de tankstand op het moment van ophalen. De brandstofprijzen zijn vaste prijzen en baseren op de EU brandstof index en https://energy.ec.europa.eu/data-and-analysis/weekly-oil-bulletin_en.

  Smile Rent zal u de missende hoeveelheid brandstof in rekening stellen indien het voertuig met minder brandstof in de tank wordt afgeleverd dan waarmee deze werd opgehaald. De tolerantiegrens hiervoor ligt bij 1 liter.

  Waar zal ik de autosleutel achterlaten als ik de auto weer aflever?

  Aan het einde van uw huurperiode moet u de autosleutel s.v.p. weer in het handschoenenvak deponeren (daar waar u ze heeft gevonden). Vergeet ook niet het voertuig met de Smile Rent app weer op slot te doen.