Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN NIEUW-CALEDONIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Nieuw-Caledonië - Boek en bespaar

  Nieuw-Caledonië bestaat uit een aantal eilanden dat behoort bij Frankrijk. Het is bij de meeste Nederlanders niet erg bekend. Toch heeft het eiland meer dan genoeg te bieden. Met mooie stranden en prachtige zeebodems, op meer dan 1500 km ten oosten van Australië, is Nieuw-Caledonië het perfecte paradijs voor zwemmers, surfers en duikers.

  Neem een huurauto in Noumea en verken het eiland Grande Terre. In de buurt van Noumea, zijn de stranden van Anse Vata Bay en Lemon Bay Kuendu zeer gewaardeerd. In het Noord-oosten van het eiland is de vegetatie weelderig. Verken de watervallen, rivieren en kokosnootbomen. In het zuiden van het eiland vindt u het Territoriale Park en het Blue River landschap. Huur een auto en verkeen één van de vele ongerepte stranden rond het eiland Grande Terre en waan je u in een moment in het Paradijs.

  Met een huurauto van Auto Europe bent u in Nieuw-Caledonië verzekerd van een ruime keuze aan auto`s, lage prijzen en de beste kwaliteit. Hieronder volgt een aantal zaken waar u op dient te letten bij het huren van een auto in Nieuw-Caledonië.

  Voorwaarden voor autohuur in Nieuw-Caledonië

  De minimale leeftijd voor autohuur in Nieuw-Caledonië is 21 jaar. Er kan een toeslag gelden voor bestuurders jonger dan 25 jaar. De hoofdbestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook wordt een internationaal rijbewijs aangeraden. De hoofdbestuurder dient bij het ophalen van de huurauto in het bezit te zijn van een geldige krediet kaart op zijn of haar naam.

  Het reizen naar andere landen

  Het is niet toegestaan om naar andere landen te reizen.

  Handlige links

  Luchthaven in Nieuw-Caledonië

  Bestuurdersinformatie in Nieuw-Caledonië