Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZWITSERLAND
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Zwitserland

Zwitserland: 37 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zwitserland:
customer review star rating
22
13
0
1
1

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: GEORGE - November 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geweldig was in 5 minuten onerweg en kreeg een ugrade super auto
  • Beoordeeld door: GABRIELA - October 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Easy to choose a car, fast and good communication with the company when needed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Very easy to get the car, very fast and uncomplicated to return the car. It was very efficient. The car was as good as new.
  • Beoordeeld door: SATISH - August 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Easy booking and seamless process..
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Good clean cars, got an upgrade ;-) So, I would rent again!!
  • Beoordeeld door: RALPH - August 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • De bestelling van de auto op de website van auto europe ging vrij gemakkelijk. Echter nadat ik de bestelling had gedaan en de voucher had uitgeprint stond er bij exclusions dat bij ophalen van de auto bij een luchthaven dat er 20% bij kwam. Dat was even onduidelijk. Na mailen met de klantenservice kreeg ik antwoord dat de 20% alleen geld voor extra bestellingen (zoals navigatiesysteem) en niet voor de auto. Ik kreeg vrij snel antwoord op mijn email en ben daar zeer tevreden over.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • BIj de luchthaven in Geneve was er bij de de balie van Dollar niemand. Bij de balies van de andere auto verhuurders waren er wel personeel. Bij dollar was er een briefje waarop stond dat ik terecht kon bij een andere balie. Deze kon bereikt worden door met de airport bust te gaan naar de parkeer garage. Dat vond ik wel jammer, omdat het dan iets langer duurde. Maar voor derest werd ik netjes geholpen. Er werd me een extra assistance verzekering aangeboden voor 35€. Als ik die niet zou hebben dan zou assistance in het buitenland me 500€ kosten. De auto dat ik meekreeg was vrij nieuw. Er stond pas 1600 km op de teller. Inleveren moest bij de balie van Hertz. Bij terugbrengen werd ik ook netjes en vriendelijk geholpen.
  • Beoordeeld door: ROBIN - August 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Tip: klant wat meer informatie geven over het terugbrengen van de auto, dit was erg summier.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Tip: klant wat meer informatie geven over het terugbrengen van de auto, dit was erg summier.
  • Beoordeeld door: BJØRN - September 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ontvang na elke keer dat ik via jullie huur de enquete. Dat is best vaak. Het zou prettig zijn als jullie een tijdslimiet inbouwen zodat ik bijvoorbeeld maar 1 keer in de 6 maanden een vraag om enquete in te vullen ontvang.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Ging eigenlijk via Europcar, unirent heeft geen eigen kantoor op Vliegveld Zurich. Al het papierwerk etc was gewoon Europcar.
  • Beoordeeld door: MARTINA - September 8, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Tot nu toe altijd prima ervariingen. Steeds komt Auto Europe er als voordeligste aanbieder uit bij mijn vergelijkingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • In eerste instantie was het kantoor van Dollar onvindbaar. Toevallig bij Hertz hiernaar geïnformeerd. Toen bleek Dollar bij Hertz te horen. Op de auto's stond ook Hertz. Prima service en uitstekende auto's.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - August 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • ik huur zo'n 10 tot 12 keer per jaar een auto via Autoeurope en ik ben tot op heden tevreden. Het wordt tijd dat jullie mij korting gaan geven want een goede klant moet je belonen !
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Het verliep allemaal vlot.
  • Beoordeeld door: ANDRE VAN - June 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • goede service en mooie autos
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • goede service en mooie autos
  • Beoordeeld door: AD - May 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • heldere info, reële prijzen, makkelijk te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Unirent/Europcar gaf geen aanvullende opties aan de balie (afkoop verzekering e.d.), maar werkte wel vlot en correct. De auto was niet afgetankt. Als ik na 60 km rijden 13 liter moet tanken in een A-klasse auto, KAN de tank niet vol zijn geweest. Auto was verder perfect.
  • Beoordeeld door: ALEXANDRA - May 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou leuk zijn om aan vaste klanten een speciale code of korting te geven als dankbaarheid voor het vertrouwen. De prijzen van autoeurope zijn gelijk aan veel andere sites.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Top auto mee gekregen.!! Categorie A geboekt en C mee gekregen
  • Beoordeeld door: PIET - March 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service. Auto comfortabeler dan verwacht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Beoordeeld door: DANIEL G - March 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service: ivm aanvankelijk niet-doorgaan van geplande reis werd eerdere autohuur na cancelen snel teruggestort. Na last-minute tòch nog doorgaan van reis werd nieuwe reservering, gemaakt vlak voor middernacht, binnen een uur afgehandeld+confirmed. Top!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Counter op airport niet herkenbaar als Dollar (geen logo, naam of whatever. Dollar bleek een goedkopere stealth versie van Hertz te zijn. Beetje raar, maar prima qua prijs. Service wel excellent: we vergaten bij inleveren van auto per ongeluk de autosleutels terug te geven. Medewerker kwam ons zoeken+vinden helemaal bij de flight-incheck!
  • Beoordeeld door: JAAP - March 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alles verliep zeer vlot allemaal van het krijgen van bevestigingen per mail tot aan het ophalen en wegbrengen van de auto in Genève.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Beoordeeld door: ANUSCHKA - March 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • ik was heel blij met de auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - UNIRENT
  • Beoordeeld door: NIELS - February 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijker over bijkomende kosten. Elke keer komt er iets bij. Deze keer was het na de winterbandenset de tva. Winterbanden zijn nb verplicht. Tva is altijd included.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Beoordeeld door: J.L.H.M. - February 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service, duidelijke omschrijving
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Dollar was gesloten toen onze vlucht (vertraagd) was geland, reservering was verlopen, prima geholpen door Hertz, alleen met extra onverwachte kosten.
  • Beoordeeld door: GJJ - January 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • goeie informatie via de mail, makkelijk om om te boeken in een later stadium. Geld onmiddelijk teruggestuurd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • goeie ophaalservice en inleverservice, blij met het gemakkelijke aanbod van een grotere auto bij afwezigheid van de bestelde auto.
  • Beoordeeld door: HANS - December 17, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Op de site duidelijker zijn over de prijs opbouw. Bijvoorbeeld de winterbanden en de extra kosten als je auto op een ander adres inleverd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - November 24, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goedemorgen Mijn probleem is dat ik elke keer weer alle informatie opnieuw op moet geven. Mijn collega en ik maken +/- 40 reizen per jaar waarvan 20a30 naar Portugal. Starten nu weer nieuw project en zal dus niet minder worden. Zou graag zien dat er een systeem is/komt dat mijn gegevens(of van de zaak(Flora United) er al zijn/klaar liggen. Europcar heeft mij nu een drivers nr. gegeven, is dat de oplossing? Voor de rest adviseer ik nog aan mijn mensen om via Auto Europe te boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Heb meer een band met Europecar/budget
Kies het land waar u woonachtig bent
close