Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ALICANTE

Alicante, Spanje: 494 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Alicante:
customer review star rating
260
157
37
17
11

Pagina 1 van 25

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: TON - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huren al 7 jaar een auto bij Auto Europe. Altijd naar volle tevredenheid. Dit jaar voor het eerst schade aan de auto. Heel vervelend en schrikken. Wij hebben Auto Europe gebeld. Eerst kregen wij een engels sprekende medewerker aan de lijn. Even lastig. Tweede maal gebeld. Een nederlands sprekende medewerker. Die ons exact hetzelfde vertelde, Wij hoeven ons niet druk te maken. Auto Europe vergoed alles. We hoeven alleen de auto maar in te leveren en de rekening op te sturen. En inderdaad. Binnen 1 dag!!! kregen wij een bevestiging dat de rekening werd vergoed, Super service. Dank jullie wel. En zeker tot in december!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Wat een hork was de medewerker die ons hielp. Hij begon met het aanbieden van drie andere, grotere en dus duurdere auto's. Vervolgens kregen wij de één na de andere verzekering voorgeschoteld. En als wij deze verzekeringen niet zouden nemen dat zou ons dat 1295 euro gaan kosten. En kregen wij pech onderweg "Nou dan kregen wij geen vervangend vervoer meer en stonden we ergens in Spanje zonder auto" Heel vervelend en dwingend. Zelfs een beetje dreigend. De sleutel werd op de balie gegooid met een 'dan moeten jullie het zelf maar weten' Beetje jammer dit. Het is dat we zelf heel goed wisten dat we voor alles waren verzekerd bij Auto Europe. Ik snap dat mensen hier de boot ingaan en toch nog extra verzekeren.
  • Beoordeeld door: JAN - January 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect geregeld allemaal!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Lang moeten wachten op auto. Er waren drie klanten voor ons, maar het duurde anderhalf uur. Niet op de luchthaven maar per busje naar afhaallocatie. Verder prima auto.
  • Beoordeeld door: ELISA - December 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle informatie over leeftijd woonplaats enz alvast via Europecar door geven aan verhuurbedrijf zodat je op de AirPort niet heel lang hoeft te wachten, om je auto mee te krijgen, daar het verhuur bedrijf alle gegevens al heeft ontvangen van de autohuurder!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Internet probeerde alles aan te smeren, van zowel upgrade van ? 20 per dag voor grotere auto, te gek voor worden als je 8 dagen huurt!! Enz enz Werd ook verteld dat de krasjes niet groter mochten zijn als 2 cm. Was bij het afhalen vd auto door al deze dingen flink boos , nog zachtjes uitgedrukt!!!
  • Beoordeeld door: DIANE - December 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het blijft lastig dat ze op de luchthaven toch weer verzekeringen aanbevelen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Ophouden met dat gezeur over verzekeringen... Ik had bij Auto Europe de meest uitgebreide dekking genomen en toch weer wordt er verteld dat er bij schadeclaims dan problemen ontstaan..ik moest maar afwachten wat auto Europe in dat geval zou doen...
  • Beoordeeld door: PAUL - December 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • gewoon goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • gewoon goed
  • Beoordeeld door: HENDRIK - December 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • als de auto word in geleverd gaat men opzoek naar schade dat is natuurlijk juist maar als die er al was proberen ze het in je schoenen te schuiven jammer voor hun had een videoflim gemaakt toen ik dit zij bond men meteen in dus let goed /
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • mij deze niet meer aanbevelen
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - November 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Scherpe prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima auto. Wel jammer dat auto bij ophalen niet volledig was afgedankt. Gekozen voor full full optie, door medewerker op huurcontract wel aanteking over gemaakt. Vervelender vond ik dat de auto bij inleveren niet in ons bijzijn gecontroleerd werd. Volgens medewerker moesten er nog vele auto's eerst worden gecontroleerd. Er stond echter niemand te wachten. Weet van mij zelf dat ik geen schade heb gereden, maar ga er maar vanuit dat zij dat ook vinden.
  • Beoordeeld door: JOOST - November 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • gode prijs en werkt simpel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • goede auto voor redelijke prijs. Snelle afhandeling aan de balie
  • Beoordeeld door: PAUL - October 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geef standaard een getekend contract in de taal van de huurder bij de sleutel overdracht dat geeft duidelijkheid bij de klant
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Erg stugge mensen achter de balie, die werkelijk geen enkele moeite willen doen om in het Engels te woord te staan( ik spreek totaal geen Spaans)
  • Beoordeeld door: CORNELIS JOHANNES - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goede en duidelijke afhandeling bij het reserveren en een zeer goede web pagina met heel veel keus om de juiste auto te huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • ik beoordeel uit persoonlijke ervaring kan alleen maar zeggen heel vriendelijk personeel zijn niet opdringerig met allerlei extra verzekeringen auto,s worden super netjes afgeleverd dikke pluim voor Drivalia Alicante
  • Beoordeeld door: VERA - October 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke informatie te vinden over de diverse mogelijkheden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goed en snel geholpen, communicatie mag nog iets beter.
  • Beoordeeld door: KAROLINE - October 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima zo doorgan
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • te weinig mensen achter de balie duurt te lang om sleutels te verkrijgen proberen je van alles aan te smeren
  • Beoordeeld door: ADRIANUS - August 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima bedrijf
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Geen problemen gehad
  • Beoordeeld door: RUUD - August 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette vlotte afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima service. Geen vervelend aandringen om andere opties af te nemen.
  • Beoordeeld door: JAN - August 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ja wij hadden een geweldige auto gehuurd bijautoEurope Een Opel Mokka Het is ons prima bevallen iets om aan te bevelen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Beoordeeld door: CORNELIA - July 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • wachttijd bij het ophalen erg lang. verder prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • zie boven
  • Beoordeeld door: JOHAN - July 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wederom een erg goede huurauto gevonden via Autoeurope. Probleemloos en soepel verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Soepele en snelle afhandeling: er was snel een busje van Drivalia bij het vliegveld zoals op de voucher vermeld. Na 10 minuten bij verhuurlocatie, 5 minuten wachten bij rij. Snelle afhandeling en gloednieuwe Nissan Juke (mooi in klasse van mini-SUV's), een diesel met gratis navigatie. Auto was schoon en mooi. Ook retourneren ging snel. Ook toen snel een busritje en netjes afgezet.
  • Beoordeeld door: LEO - July 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • doorgaan op dezelfde weg
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • beter en helderder aangegeven dat je een nummer moet trekken bij aankomst om aan de beurt te komen
  • Beoordeeld door: THEODRUS - July 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • keurige berichtgeving maar niet de informatie dat je eerst in de aankomsthal je sleutels en papieren moet ophalen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • lange tijd moeten wachten daarna niet de auto gekregen die we geboekt hadden en bovendien was hij vies m.n. de voorruit en buitenkant. Had minstens even door de wasstraat moeten gaan.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - June 29, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Voordelig, en zeer correct.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • zeer nette afwikkeling zonder gezeur
Kies het land waar u woonachtig bent
close