Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ALICANTE

Alicante, Spanje: 443 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Alicante:
customer review star rating
226
145
33
17
11

Pagina 1 van 23

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JENNY - February 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb geen problemen met Autoeurope maar wel met interrent Ik huur al jaren bij jullie en nooit problemen maar nu wel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Toen ik de auto ophaalde zeiden ze dat ze me blij gingen maken met een special auto. Er werd NIET gemeld dat daarvoor extra moest worden betaald. Als er een upgrade aangeboden wordt, moet ook gezegd worden hoeveel het kost en dat was niet het geval! Nu heb ik een rekening waarbij ik 6,19 per dag extra moest betalen. Niet goed.
  • Beoordeeld door: JAN - February 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Uitstekend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Bij entree van garage duidelijker naamgeving
  • Beoordeeld door: HUBERTUS - February 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Kan niet meer inloggen waardoor ik telkens mijn eigen gegevens moet invoeren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Beoordeeld door: CARLOS - February 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • TEVREDEN WERKEN ZOALS HET HOORT
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • HEEL GOED
  • Beoordeeld door: GUNTHER - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede webside. Bruikbare informatie. Correcte be/afhandeling.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Netjes geholpen aan balie. Proberen altijd nog een verzekering af te sluiten. Logisch, niet echt irritant. .
  • Beoordeeld door: SEBASTIAAN - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Volledig tevreden, geen klachten of opmerkingen over.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima afhandeling en idem auto meegekregen. Ook geen klachten of aanmerkingen over.
  • Beoordeeld door: MICHEL - January 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het blijft immer onduidelijk wat de lokaal bijkomende kosten voor de verhuur (kunnen) zijn. Het moet toch mogelijk zijn om een helder totaal overzicht op uw site, per verhuurder, vooraf te tonen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Wij waren niet op de hoogte gesteld dat kantoor op 31 dec. 20h00 al gesloten zou zijn. Dit had fijn geweest als wij vooraf op de hoogte waren gesteld.
  • Beoordeeld door: FRED - December 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PULSAR
  • Beoordeeld door: L.J. - December 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • ik mocht tot kort voor de levering de brandstofpolicy wijzigen, hoe bedrogen kwam ik uit toen ik daarvoor naar jullie belde. De prijs ging een factor 3 tot 4 omhoog. Schandalig als het beloofd was dit zonder issues tot moment x te kunnen doen, en dan......
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • uitermate correcte organisatie en behandeling! bij zowel levering als inname. Begrijp niet waar anderen soms over schrijven.
  • Beoordeeld door: LEON - December 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Autoeurope moet de huurder op het hart drukken dat ze bij inleveren van de auto na controle een stempel MOETEN krijgen van de verhuurder bij geen schade. Verhuurders proberen hier steeds onderuit te komen en geven die in 1e instantie niet. Autoeurope zou de verhuurders hierop moten aanspreken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Bij ophalen van de auto waren er tiental schade's aan de auto. Dit was weliswaar gedeeltelijk gemeld op het ophaaldocument, maar verscheidene niet! Ze moesten groter zijn dan 5cm zij de verhuurder. Uiteraard foto's gemaakt. Maar op dat moment denk je toch dat je bij inleveren grote problemen kunt krijgen, want ondanks aandringen van mijn kant werden deze schades niet op het formulier gezet door verhuurder. Gelukkig kreeg ik bij inleveren geen problemen. Het is de 1e keer dat mij dit overkomt bij RECORD.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijke site behalve één aspect inzake de soort opties die je wil kiezen: als je bijvoorbeeld ook het eigen risico wil afkopen incl. banden en glas, dan moet je lang door scrollen voordat je bij de optie :"super cover" komt. Mi9jn voorkeur heeft het dat dit vooraf met één muisklik aan te geven is. Bij CardelMar bijvoorbeeld is dit wel direct vooraf als optie tet kiezen Lijkt mij kleine moeite voor goede spftware specialist om dit ook bij Autoeurope aan te passen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vriendelijk personeel zowel aan de balie als in de garage zelf en ze dringen geen onnodige extra's aan als je reeds de super cover optie genomen hebt.
  • Beoordeeld door: JOSÉ - December 13, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld. Alle papieren ontvangen en bevestiging was duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Bij het ophalen van de auto werd mij te kennis gegeven dat ik "verplicht" was om extra verzekering af te sluiten. Dit terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat ik een supercover verzekering had afgesloten bij Auto Europe. Volgens de meneer van Centauro was dat niet rechtsgeldig en moest ik alsnog iets van 85? extra betalen... dit was een vervelende extra kosten post. De uiteindelijke afhandeling ging snel. Let wel op dat ze en 75? en 185? van je creditcard afhalen/blokkeren. De auto is terug met volle tank afgegeven terwijl in het contract stond dat vol heen leeg terug. Als opmerking wil ik plaatsen dat ik zelf spanjaard ben en vloeiend Spaans spreek en dus van enige miscommunicatie geen sprake kan zijn. Mvg. J. Dinten Fernandez
  • Beoordeeld door: JEAN-MARC - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden en aan te raden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Ik zal nog met "FIREFLY" boeken
  • Beoordeeld door: STEFFEN - November 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik vond de reservering goed verlopen en de terugkoppeling me mails + de informatie over het eigen risico (incl. de waarschuwingen voor eventueel gedrag aan de balie bij het ophalen van de auto) geruststellend (en gezien eerdere ervaringen heel goed en terecht)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • De gehuurde auto had volgens het afleveringsdocument 4 schades. Ik heb er 10 geconstateerd, gefotografeerd en op het document bijgeschreven. Bij terug bezorging van de auto heb ik het ook nog gemeld. Er werd nauwelijks op gereageerd en het document kreeg ik terug. Dit heeft mij wel een beetje verbaasd.
  • Beoordeeld door: CHRISTINA - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfecte service voor een perfecte prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Goede auto's Duidelijke uitleg. Bij inlevering auto is directe controle mogelijk, waarna er een stempel op het contract gegeven wordt dat de auto zonder schade is ingeleverd. Dat geeft rust en voorkomt gezeur achteraf. Enige minpunt is dat er altijd weer door alle maatschappijen wordt geprobeerd extra verzekeringen af te sluiten !!!
  • Beoordeeld door: JOKE - November 22, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik beveel Auto Europe bij iedereen aan!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Prima service en auto! Vriendelijk personeel!
  • Beoordeeld door: DAGO - November 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • snel en correct zonder problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Een auto met veel schade mee gekregen. Maar verder prima. Bij inleveren ook geen probleem.
  • Beoordeeld door: MARCEL - November 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Zolang er niets gebeurd ok. Nog geen ervaring indien er daadwerkelijk een probleem voordoet.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Snel en correct. Geen mening indien er schade is!
  • Beoordeeld door: MATTHEUS - November 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • zou veel makkelijker zijn als ook het gedeelte eigen risico via auto europe zelf loopt. nu moet je elke keer een depot storten. ik zou een keuze willen hebben van VIP boeking ivm de lange wachtrijen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • auto was een rammel bak! koppelen deed hij slecht.stond veel km op
  • Beoordeeld door: MICHAEL - November 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Klantvriendelijker personeel inzetten en Nederlands talig personeel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
Kies het land waar u woonachtig bent
close