Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ALICANTE

Alicante, Spanje: 518 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Alicante:
customer review star rating
278
163
37
17
11

Pagina 1 van 26

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: STAN - April 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, ook om te vergelijken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Afgeleefde wagen: stuur staat schots en scheef, geen antenne dus geen radio-ontvangst, passagiersstoel zit klem in voorste positie
  • Beoordeeld door: REINA - April 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ruime keuze, Eenvoudig reserveren. Duidelijke prijs overzicht.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Vriendelijk, correct en goede auto.
  • Beoordeeld door: OBED - April 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, correct en goed advies
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Het zou aan te bevelen zijn dat de medewerkers aan de bali wat beter Engels zouden spreken dat is voor de klanrt ook meer vertrouwelijker. Het gaat vaak te snel en teveel vermengd met Spaans. Als je reeds meerdere malen, zoals ik, heb gehuurd weet je wel wat er bedoeld wordt en dan gaat het wel. Hebben weer 3x een goede auto gehad en vlot ontvangen en inleveren ook vlot. Ook hier zouden de medewerkers Engels beter moeten spreken,
  • Beoordeeld door: ROSA MARIA - March 31, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Vriendelijke behandeling, alleen volgend jaar wordt ik 70 jaar, kan ik dan opeens niet meer goed rijden, en moet dat verhoogd worden met een flinke prijsstijging ? Op basis van een maand huur is dat nogal wat.
  • Beoordeeld door: HERMAN - March 25, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Perfect.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Perfect.
  • Beoordeeld door: W.A.M. - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle service. Kreeg bij onduidelijkheden snel en goed advies.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Bijzondere ervaring. Na reservering via Auto Europe werd ik bij het afhalen van de auto geconfronteerd met een baliemedewerkster die uit alle macht een extra verzekering wilde verkopen om het eigen risico te verlagen. Ik ben er niet in meegegaan. Haat stemming sloeg daarna om. Vriendelijkheid was weg. Ik moest wachten omdat de gereserveerde auto er niet was. Ik zou een andere meekrijgen. Die moest eerst worden gereinigd. Dit voertuig bleek een grote hoeveelheid schadeplekken te hebben waarvan een aantal op een afleveringsformulier waren vermeld. Ik heb vervolgens de auto grondig geïnspecteerd en er nog een tiental gevonden. Hiervan notitie laten maken. Krijg het idee dat hier een verdienmodel achter zit. Terugbrengen geen problemen.
  • Beoordeeld door: HJ VD - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • heel tevreden alles was goed geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goed behandeld bijna nieuwe auto mee gekregen .. ..
  • Beoordeeld door: HILLEGARDA - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ruim maar overzichtelijk aanbod met scherpe prijzen. Eenvoudige afhandeling van boeking. Wel goed opletten wat er wel en niet meeverzekerd is. Bijv dak, ruiten, onderkant, wielen, sleutelverlies, jezelf buitensluiten. Op zich is deze informatie wel aanwezig.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Betreft Alicante Airport. Vriendelijk en hulpvaardig personeel bij zowel ophalen en inleveren van de auto. Wat oudere auto, maar comfortabel, zonder gebreken tegen zeer scherpe prijs. Bij ophalen werd er toch nog wat aangedrongen extra verzekeringen te nemen en het eigen risico af te kopen. Kosten voor eventuele extra bestuurder zijn wel relatief hoog. Alles bij elkaar een uitstekende deal.
  • Beoordeeld door: CONNIE - March 18, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • perfect
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Beter uitleg over waar click rent zich bevindt . Meer bordjes zetten langste de weg
  • Beoordeeld door: CORNELIS J. - March 18, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • duidelijk en snel uitzoeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • snelle afhandelingen, geen gezeur. Prima auto, schoon en zonder enig gebrek.
  • Beoordeeld door: RICK - March 18, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld, niet duur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Prima auto. Eerlijk over bekende schades. Snel borg retour.
  • Beoordeeld door: RUUD - March 16, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het boeken via Auto Europe ging prima. Geen problemen gehad
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Ik heb woensdag de auto teruggebracht met volle tank en onbeschadigd. Heb op snelweg bij Benidorm getankt, omdat het laatste tankstation is voor Alicante. Toch moest ik ? 3,30 + taxable charges ad ? 27,26 + VAT betalen zonder enige uitleg. Ik heb ze een protest mail gestuurd en gezegd dat ik dat niet betaal. Als ze er bij blijven dat ik dat moet betalen is het de laatste keer geweest dat ik daar een auto huur. Ik wil ook deze beoordeling openbaar maken om anderen te waarschuwen. In het verleden heb ik bij Budget een auto gehuurd en op de zelfde manier terug gebracht zonder dat ik bij moest betalen. Ik zou graag UW reactie op dit gebeuren willen vernemen.
  • Beoordeeld door: OBED - March 14, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • snel, allert en behulpzaam bij bestellen en annuleren/wijzigen. zeer tevreden!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Heb zelfs i.p.v geplande Ford Fiesta een Renault Captur mogen rijden. Inleveren en ophalen ging vlot en correct. Wel aan de balie aangegeven dat ik een vaste klant ben....en dat scheelde denk ik. Heb 3 periodes besteld. hoop dat de laatste periode idem zal verlopen...
  • Beoordeeld door: HENDRIK - March 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Geen
  • Beoordeeld door: ARJEN - March 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeking prima online verlopen. Aankomst bij Click rent te Alicante liep overdracht van de auto erg stroef! Ik heb nog met jullie gebeld voor informatie. We hadden alles all in verzekering afkoop all risck en brandstof zelf vol tanken geregeld. Wordt er toch 80? brandstof afgeschreven vooraf. Ook al zeiden we dat we de auto vol terug brengen. Eigen risico van de auto ?1200,00 werd opmonteren creditcard geblokkeerd. Ik zou Click rent nooitBoeking prima online verlopen. Aankomst bij Click rent te Alicante liep overdracht van de auto erg stroef! Ik heb nog met jullie gebeld voor informatie. We hadden alles all in verzekering afkoop all risck en brandstof zelf vol tanken geregeld. Wordt er toch 80? brandstof afgeschreven vooraf. Ook al zeiden we dat we de auto vol terug brengen. Eigen risico van de auto ?1200,00 werd opmonteren creditcard geblokkeerd. Ik zou Click rent nooit aan bevelen. Een dikke onvoldoende aan bevelen. Een dikke onvoldoendeBoeking prima online verlopen. Aankomst bij Click rent te Alicante liep overdracht van de auto erg stroef! Ik heb nog met jullie gebeld voor informatie. We hadden alles all in verzekering afkoop all risck en brandstof zelf vol tanken geregeld. Wordt er toch 80? brandstof afgeschreven vooraf. Ook al zeiden we dat we de auto vol terug brengen. Eigen risico van de auto ?1200,00 werd opmonteren creditcard geblokkeerd. Ik zou Click rent nooit aan bevelen. Een dikke onvoldoende
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
  • Boeking prima online verlopen. Aankomst bij Click rent te Alicante liep overdracht van de auto erg stroef! Ik heb nog met jullie gebeld voor informatie. We hadden alles all in verzekering afkoop all risck en brandstof zelf vol tanken geregeld. Wordt er toch 80? brandstof afgeschreven vooraf. Ook al zeiden we dat we de auto vol terug brengen. Eigen risico van de auto ?1200,00 werd geblokkeerd op de creditcard. Ik zou Click Rent echt nooit aanbevelen. We kwamen daar om 12 uur aan en om 14:30 reden we uiteindelijk weg!!!
  • Beoordeeld door: MARINUS - March 5, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijke site, nette afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ZE INTERRENT
  • Goede service, duidelijke uitleg over voorwaarden. Goede bereikbaarheid!
  • Beoordeeld door: HENDRIK - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • reserveren en andere handelingen zijn erg klantvriendelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RECORD
  • Beoordeeld door: OBED - March 2, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima geregeld en zeer behulpzaam bij wijzigen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIREFLY
  • Goed en snel geregeld aan de balie op airport Allicante. Prima auto. Wel aangeven dat (als) je al vaker hebt gehuurd bij Firefly
  • Beoordeeld door: SIPKE - February 28, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • We zijn wel tevreden, de auto was in orde en goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVALIA
  • Ze hebben bij Drivalia echt wel geprobeerd om ons een extra verzekering aan te smeren.!! Maar dat hebben we niet gedaan. Het gaf me wel het gevoel van: "durf ik nog wel te rijden?". Bij het inleveren van de auto verder geen problemen, ging goed en correct.
  • Beoordeeld door: JOHAN WILLEM - February 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • beetje lange wachttijd met afgeven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CLICKRENT
Kies het land waar u woonachtig bent
close