Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FARO

Faro, Portugal: 280 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Faro:
customer review star rating
154
74
26
8
12

Pagina 1 van 14

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ERIK - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer tevreden, alles goed geregeld. Prima verhuurder, Drive On.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • zeer professioneel. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: GIJSBERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles volgens afspraak geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Netjes en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg op al je vragen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede auto. Snelle uitgifte en inname van de auto.
  • Beoordeeld door: HEIDI - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • we hebben een mooie bijna nieuwe auto meegekregen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • prima
  • Beoordeeld door: JACQUELINE - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken snel en probleemloos. Alles duidelijk. Krijg de auto die ik boek en uitprinten van boeking geen probleem met duidelijke informatie. Je weet wat je wil en krijgt wat je vraagt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Behalve zeer druk bij inchecken (goed teken) zeer goed geholpen aan de balie. We staan in de computer van vorige boekingen, dus alle gegevens rollen er direct uit. Spaart veel tijd. Geen gezeur, to te point, de gevraagde auto, schade inspectie eerlijk en duidelijk. Retourneren in een paar minuten geregeld. Top behandeling
  • Beoordeeld door: HENRY - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-prestatieverhouding. Efficiente wijze van boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Keurige auto. Snelle afwikkeling bij ophalen en inleveren.
  • Beoordeeld door: JAANTJE - September 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed en duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • de wachttijd op het vliegveld een half uur en bij het afhaal bedrijf 45 minuten ERG LANG.!!!! Terug brengen ging veel sneller - binnen 30 minuten op het vliegveld
  • Beoordeeld door: ALOYSIUS - September 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, houden zo!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima bedrijf, goede uitleg en geen onaangename verrassingen. Zeer goede service.
  • Beoordeeld door: PAUL - August 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle handelingen lekker snel. En goed te vinden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Geen
  • Beoordeeld door: MARTINUS - July 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij verandering van een gereserveerde huurauto, wordt zeer correct op getreden door uw medewerkers. Zeer positief !!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Laatste keer bij het ophalen van de huurauto had ik geholpen door een vervelende Dame ! Zei vroeg mij om de PIN-code van mijn CREDIT kaart, ik vertelde dat dit geheim is en dat ik die zelf in zou geven op de display . CDW excess werd opgevoerd van ? 950,00 naar ? 1500, daarnaast nog een belasting van de Crdeit Card van ?300. Een vervelend persoon. Die bleef maar veranderingen adviseren, grotere auto, andere verzekering etc. Tot slot kreeg ik niet de bestelde VW UP maar een Fiat 500 mee. Buiten stond ie klaar, auto gecontroleerd zat VEEL schade AAN dit samen met een medewerker genoteerd. Bij het terug brengen van de huur auto werd er totaal niet moeilijk gedaan.Medewerker zij alle schade was bekend bij deze auto,Alles Oké !
  • Beoordeeld door: CORNELIS - July 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld alles.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Over de auto en de shuttle service uitermate tevreden. wachttijd bij ophalen auto was erg ruim. ruim een uur. terugbrengen ging behoorlijk vlot.
  • Beoordeeld door: LEONARD - July 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Veel keus en voldoende informatie over verhuurbedrijven. Huren zonder risico. Annuleren gaat eenvoudig en terugbetaling is snel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Snelle en correcte afhandeling, zowel bij afhalen als terugbrengen. Geen vervelende verkooppraatjes over extra verzekeringen. Kregen een nieuwe en betere auto mee.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - June 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Ophaal en terugbreng service uitsekend. Snel, goed en vriendelijk! Aan te bevelen.
  • Beoordeeld door: RONALD - June 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was prima geregeld, er stond een nieuwe auto klaar, medewerker aan de balie van Europe Car probeerde nog een verzekering aan te bevelen,hier zijn we niet op ingegaan. We hadden immers het eigen risico al afgekocht via de site in Nederland. Prima prijsverhouding. Geen one way kosten in rekening gebracht omdat we de auto ophaalden in Faro en terug brachten in Porto. Het inleveren van de auto verliep vlot. Na het inleveren van de auto werden we netjes door een medewerker met een busje voor de ingang van hetvliegbeld gebracht. Super geregeld allemaal. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Beoordeeld door: ANJO - June 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De afhandeling van Auto Europe verloopt prima.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RHODIUM
  • De afhandeling op het vliegveld duurt irritant lang. Vooral de tijd die de balie neemt om de huurders e.e.a. aan te smeren en vooral te benadrukken dat de huurder veel risico loopt als er geen aanvullende verzekering wordt genomen. Ook als je duidelijk aangeeft dat je alles geregeld hebt proberen ze door te drammen. Je ziet sommigen o.a. daardoor bezwijken en toch een belachelijk aanvullende verzekering nemen. Het verraste mij dat Rhodium en Coldcar de zelfde zijn. Met Coldcar heb ik een slechte ervaring gehad. zonder dat ik het door had werd een superpakket is afgeboekt. Ik heb mijn grote twijfels over de wijze van handelen aan de balie's van Rhodium en Coldcar...
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huurden bij Centauro, via Auto Europe. Centauro werkt met een shuttleservice, die je alleen vindt wanneer je niet richting 'auto huren' gaat, maar gewoon naar de uitgang. Wij bestelden een Fiat 500, maar kregen een Fiat Panda. Prima auto, maar minstens gelijkwaardig? Auto Europe beveelt aan te huren met volle tank in en uit. Wij kregen echter een contract met lege tank. En daar kon Centauro dan een beetje mee rommelen: wij betaalden voor een 90% volle tank. In werkelijkheid was dat zeker niet meer dan 70%. De afspraak is dan dat je de benzine die er nog in zit bij inleveren vergoed krijgt. In ons geval minstens 30%. Dat werd geschat op 20%. Bij de eindafrekening heb ik daarvan tot nu toe niets gezien; de tol is er wel af.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • De man met het verwijsbord naar de shuttle niet bij de uitgang zetten, maar eerder: op de plek waar je afslaat naar 'huurauto's'. En dat gedoe met die benzine zou niet nodig moeten zijn: gewoon volle tank in/uit, in plaats van te veel laten betalen bij vertrek en bij terugkomst niets vergoeden, terwijl je toch niet met lege tank kunt terugkomen. Uiteindelijk kostte ons dat minstens 2 maar waarschijnlijk 4 tientjes.
  • Beoordeeld door: JOSÉ - June 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • In de veronderstelling voldoende verzekerd te zijn, nl bij boeking gekozen voor 'super cover ', word ik bij de verhuurder toch geconfronteerd met extra kosten. Men heeft niets te maken met afspraken met Europcar. Als klant heb je eigenlijk geen idee wat je precies voor overeenkomst aangaat ook niet na lezing van alle documenten!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Verschrikkelijk bedrijf. Twee en een half uur durende intake alvorens je de auto mee krijgt. Extra verzekering word je bijna toe gedwongen omdat men geen boodschap heeft aan de al afgesloten verzekering. Men dwingt ook tot betalen van een bedrag voor schoonmaken van de auto. Geen excuses voor de bizar lange wachttijd. Volgens de informatie bij boeking is er een kantoor op de luchthaven maar dat is onjuist : er rijdt een shuttle naar een bloedheet kantoor. Heel nare ervaring.
  • Beoordeeld door: T.E.R. - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur een paar keer per jaar, eigenlijk altijd probleemloos.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Ipv Citroen Cactus (advertentie) een Fiat 500 Max. Is toch echt wel een véél kleinere en minder confortabele auto. Ophalen duurde meer dan een uur! Was helemaal niet druk. Twee klanten voor me, een medewerkster achter andere desk zat allen maar vrolijk te kijken. Dame achter mijn desk was meer afwezig dan op haar plaats. Maw. onverklaarbaar langzaam. Geen enkele verklaring op mijn, vriendelijke, vraag of er iets mis was. Inleveren verliep prima.
  • Beoordeeld door: MARTINUS - June 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk en alles conform internet beloftes.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Prima geregeld - geen Lange wachttijden - prima auto
Kies het land waar u woonachtig bent
close