Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FARO

Faro, Portugal: 263 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Faro:
customer review star rating
140
72
26
8
11

Pagina 1 van 14

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: NICOLAAS - June 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij huurden bij Centauro, via Auto Europe. Centauro werkt met een shuttleservice, die je alleen vindt wanneer je niet richting 'auto huren' gaat, maar gewoon naar de uitgang. Wij bestelden een Fiat 500, maar kregen een Fiat Panda. Prima auto, maar minstens gelijkwaardig? Auto Europe beveelt aan te huren met volle tank in en uit. Wij kregen echter een contract met lege tank. En daar kon Centauro dan een beetje mee rommelen: wij betaalden voor een 90% volle tank. In werkelijkheid was dat zeker niet meer dan 70%. De afspraak is dan dat je de benzine die er nog in zit bij inleveren vergoed krijgt. In ons geval minstens 30%. Dat werd geschat op 20%. Bij de eindafrekening heb ik daarvan tot nu toe niets gezien; de tol is er wel af.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • De man met het verwijsbord naar de shuttle niet bij de uitgang zetten, maar eerder: op de plek waar je afslaat naar 'huurauto's'. En dat gedoe met die benzine zou niet nodig moeten zijn: gewoon volle tank in/uit, in plaats van te veel laten betalen bij vertrek en bij terugkomst niets vergoeden, terwijl je toch niet met lege tank kunt terugkomen. Uiteindelijk kostte ons dat minstens 2 maar waarschijnlijk 4 tientjes.
  • Beoordeeld door: T.E.R. - June 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik huur een paar keer per jaar, eigenlijk altijd probleemloos.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Ipv Citroen Cactus (advertentie) een Fiat 500 Max. Is toch echt wel een véél kleinere en minder confortabele auto. Ophalen duurde meer dan een uur! Was helemaal niet druk. Twee klanten voor me, een medewerkster achter andere desk zat allen maar vrolijk te kijken. Dame achter mijn desk was meer afwezig dan op haar plaats. Maw. onverklaarbaar langzaam. Geen enkele verklaring op mijn, vriendelijke, vraag of er iets mis was. Inleveren verliep prima.
  • Beoordeeld door: MARTINUS - June 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk en alles conform internet beloftes.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Prima geregeld - geen Lange wachttijden - prima auto
  • Beoordeeld door: MARTIJN - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Al vaker geboekt en nog nooit problemen gehad. Houdt wel de prijzen in de gaten. Uiteindelijk heeft het mijn meer dan 100 euro bespaard voor 1 week huur.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Faro: via alamo hadden 2 auto's gehuurd in klasse compact station. Geen kleine lettertjes over luchthaventoeslag etc wat je lokaal nog moet voldoen. We kregen een maand oude golf variant en 9 maanden oude Seat Leon station. Zeer nette auto's. Wel een opmerking over de seat: 3 koffers gingen niet in de achterbak l. 1 koffer moest mee op de achterbank. Nou de golf hadden we dat probleem niet. (Ook 3 koffers). Ook aan de balie geen gezeur over verzekeringen. Huur btw wel een elektronische tol registratie kastje. Er zijn geen tolpoorten in Portugal.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - April 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De constructie vwb verzekering via Auto Europe en Interrent is niet handig omdat ik bij eventuele schade moet voorschieten. Prijs/kwaliteit auto is prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Inleveren en vriendelijkheid van mensen was OK. Ophalen duurt te lang. Wachttijden aan de balie was te lang, langer dan 1 uur. Ophaalplek waar je met het busje wordt opgehaald kan van te voren beter gecommuniceerd worden.
  • Beoordeeld door: MARTINA - April 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Vlotte afhandeling en duidelijke procedure, wel jammer dat de balie medewerker toch probeerde om nog onnodige extras te verkopen zoals een eigen risico dat al afgekocht was en banden en voorruit verzekering..... ?!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Beoordeeld door: DICK - April 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: INGRID - April 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles ging precies zoals gepland!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Uiteindelijk nog wel een verzekering erbij genomen voor schade door vandalisme enz. Omdat je hier geen bewijs van hebt! Het zou via de gold creditcard allemaal verzekerd zijn dacht ik! Moet nog even navragen of dit niet via de creditcard toch verzekerd was! Anders is dit dubbelop! Aflevering terug ging perfect! Hij werd gelijk even nagekeken en de borg op de creditcard werd gelijk "geannuleerd".
  • Beoordeeld door: KEES - April 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ
  • Opnieuw erg tevreden over vlotte afhandeling en intake. Ook weer prima auto gekregen.
  • Beoordeeld door: RL - March 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • mijn voucher lever ik in bij Querin en verder gaat alles op rolletjes en met de huurauto de poort uit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • ik huur vaker bij Querin en door de correcte afhandeling daar blijf ik dat doen. De gehuurde auto's waren bijna nieuw met weinig schade en bij retourneren ziet men geen nieuwe schade als je tenminste zelf ook geen schade maakt.
  • Beoordeeld door: JACQUELINE - March 25, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk te boeken. Prima auto. Zeer tevreden. Een van de beste ervaringen zo ver.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Prima en snel. Shuttle service stond al klaar op P4. Aan de balie in Montenegro direct geholpen. Onze gegevens stonden nog in de computer. Ook bij inleveren zeer snel afgewerkt. We zijn optimaal content.
  • Beoordeeld door: ANTONIUS - March 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het zou fijn zijn als er meer auto's aangeboden worden zonder eigen risiko voor een redelijke prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Zeer deskundig en klantvriendelijk. Wij zijn heel tevreden over de geboden auto's en de algehele afwikkeling bij halen en inleveren.
  • Beoordeeld door: EELCO - March 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reeds vaker auto via AutoEurope geboekt, gaat prima. Dit keer zonder uitgebreide verzekering.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Reeds vaak auto's in Faro geboekt. TurisPrime is tot nu toe de allerbeste geweest. Ze zijn pas enkele weken in Faro actief, hebben enkel nieuwe auto's (Wij waren eerste bereider). Bijzonder vriendelijk personeel. Wij hadden zonder extra afkoop eigen risico geboekt, konden dit tegen zer laag tarief bijboeken. Geen verder aandringen toen we aangaven dit niet nodig te vinden. Super service. Ze zijn nog klein, maar dat zal op deze manier neit lang duren.
  • Beoordeeld door: SASKIA - February 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Goede service en uitdtekende bejegening
  • Beoordeeld door: RIJK - February 26, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Huur altijd mijn auto viaj autoeurope
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Geen opmerkingen. Gewoon goed verzorgd
  • Beoordeeld door: TJOEN - February 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden al jaren client
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Zeer tevreden al jaren vaste client
  • Beoordeeld door: GEERTRUIDA MARIA - February 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Geen
  • Beoordeeld door: MARTINUS - February 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reeds vaak een een auto van jullie gehad, alles klopt tot heden. Nooit geen problemen !! Perfect. Houwen zo.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Een perfecte auto verhuur bedrijf. In Faro Portugal werken uitstekende personeels leden die je helpen. Bus transfer goed geregeld ! Toppers zijn daar bali medewerkers : André Sai en Andrea. Dat mag U hen best laten weten !!
  • Beoordeeld door: L. - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Beoordeeld door: MERVYN - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zijn door interrent ten onrechte bedargen van onze creditcard afgeschreven. Wij hebben hierover melding gemaakt naar auto europe. Wij hebben hierover nog geen feed back ontvangen. Zolang dit niet naar tevredenheid is afgehandeld zou ik auto europe niet aanbevelen. Als dit wel netjes wordt afgehandeld zal auto europe voor mij een betrouwbare partner blijken te zijn, die aan de kant van de klant staat en zal ik positieve recensies kunnen geven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ondanks duidelijke afspraken is er ten onrechte 60 euro afgeschreven. 30 euro omdat het buiten openingstijden zou zijn wat niet het geval was, en 30 euro omdat ik de optie naar het buitenland rijden zou wensen, waarvan duidelijk is afgesproken dat ik deze optie niet wilde.
Kies het land waar u woonachtig bent
close