Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FARO

Faro, Portugal: 246 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Faro:
customer review star rating
127
68
26
8
11

Pagina 1 van 13

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARTINUS - February 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Reeds vaak een een auto van jullie gehad, alles klopt tot heden. Nooit geen problemen !! Perfect. Houwen zo.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Een perfecte auto verhuur bedrijf. In Faro Portugal werken uitstekende personeels leden die je helpen. Bus transfer goed geregeld ! Toppers zijn daar bali medewerkers : André Sai en Andrea. Dat mag U hen best laten weten !!
  • Beoordeeld door: L. - February 1, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Zeer vlotte afhandeling, vorig jaar ook daar auto gehuurd, zal het volgende jaar ook zeker gebeuren!
  • Beoordeeld door: MERVYN - January 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zijn door interrent ten onrechte bedargen van onze creditcard afgeschreven. Wij hebben hierover melding gemaakt naar auto europe. Wij hebben hierover nog geen feed back ontvangen. Zolang dit niet naar tevredenheid is afgehandeld zou ik auto europe niet aanbevelen. Als dit wel netjes wordt afgehandeld zal auto europe voor mij een betrouwbare partner blijken te zijn, die aan de kant van de klant staat en zal ik positieve recensies kunnen geven
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Ondanks duidelijke afspraken is er ten onrechte 60 euro afgeschreven. 30 euro omdat het buiten openingstijden zou zijn wat niet het geval was, en 30 euro omdat ik de optie naar het buitenland rijden zou wensen, waarvan duidelijk is afgesproken dat ik deze optie niet wilde.
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 30, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • makkelijk boeken goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • goede en snellen servive
  • Beoordeeld door: JOHANNES HENDRIKUS - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Als Auto Europe alleen zaken doet met verhuurbedrijven die hoog scoren in het klantentevredenheidsonderzoek, dan krijgt u een goede naam.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Op het vliegveld stond een medewerker van Centauro klaar, die ons binnen 8 minuten naar het verhuurbedrijf bracht. Daar werd alles verder snel en zonder problemen in orde gemaakt en ondanks het feit dat wij de goedkoopste auto hadden geboekt, kregen we toch een bijna nieuwe Fiat 500L diesel mee, een erg leuke auto. Ook bij de inlevering ging alles vlot en we werden weer netjes voor de vertrekhal afgezet. Perfect allemaal, volgende keer weer.
  • Beoordeeld door: ALEX - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik hoop nog veel keer een auto te kunnen huren
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Een no-nonsens verhuurder, heel correct
  • Beoordeeld door: ALLERT - December 11, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Autoeurope heeft telefonisch goed geholpen. Ik kan autoeurope niet mailen met de vraag waarvoor wij een nabetaling hebben moeten doen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Vakantie begonniet goed. We hadden het volledige pakket. Ze wilden ons allerlei verzekeringen aansmeren en 900,00 borg. Naar servicenummer gebeld. Via mijn telefoon heeft iemand van het service nummer met de vrouw gesproken. Het leek opgelost. Na het telefoontje is de vrouw van interrent ons langdurig er van willen overtuigen dat we toch echt 900,00 borg moesten betalen en niet verzekerd zouden zijn.uiteindelijk na 2 uur en 300,00 borg konden we eindelijk weg rijden. Ook hebben we 95,00 betald voor een volle tank benzine. Nooit doen! Daarna kregen we nog een aftrek van onze creditcard, onduidelijk waarvoor. Slechte ervaring. Je moet stevig in je schoenen staan, anders betaal je je scheel iets wat je in Nederland hebt afgesproken.
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • vriendelijke mensen snelle service
  • Beoordeeld door: ARNOLDUS - December 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • wel een opmerking. Bij centauro moest voor de tol responder omstreeks ?12 euro worden betaald. Had ik graag vooraf bij de boeking geweten. Voor de rest keurig geholpen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • zie boven
  • Beoordeeld door: BERNARD - December 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • jullie zouden vaste klantenkorting moeten geven!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • in dezelfde bus naar het vliegveld teruggebracht! Razend snel
  • Beoordeeld door: WILLEM - November 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs, veel keus.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Profesioneel. Prima shuttle van/naar vliegveld.
  • Beoordeeld door: MARTINUS - November 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service en behandeling !! Stuur dit rapport ook maar door aan INTERRENT in Faro!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Erg goede ervaring met Interrent (tot nu toe). Heb reeds zo'n 15 keer auto's van hun gehad, en ben erg tevreden. Meestal jonge bijna nieuwe huur auto's !!! André Sây., een bali medewerker werkt er al jaren en is een zeer correcte jongeman. André bedankt voor jou medewerking en service ! Martinus Sevink. Nederland 18-11-2016 Stuur dit rapport ook maar door aan Interrent in Fora !
  • Beoordeeld door: DANIEL - November 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • - Het verhuur process bij auto europe heeft correct en snel verlopen -Ik vraag me af wat de meerwaarde is van online een auto huren / reserveren via auto Europa die het verder uitbesteed aan inter rent. Ik ging ervan uit dat de kosten die ik bij auto europe had gemaakt wel het merendeel van de kosten zouden zijn, dit was echter niet het geval. Als ik direct bij een andere autoverhuur bedrijf in faro was gegaan (die ook nog eens direct bij het vliegveld ligt) was ik over goedkoper uit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • -Service medewerker was zeer onvriendelijk -120 euro voor een week extra kosten in rekening gebracht gekregen (is wel incl een halve tank benzine twv 25 euro) -Ze dwong aan op extra verzekeringen (verder niet afgenomen daarna werd haar humeur nog erger) -10 euro vergoeding gevraagd om ons van het vliegveld naar inter rent te brengen (lopen kon ook maar dan ben je 20 min aan het lopen met koffers) - Retour brengen van de auto was geen probleem en liep vlekkeloos.
  • Beoordeeld door: ANDRIES - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Afhandeling (klacht) laat te wensen over.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Beoordeeld door: PEDRO - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Beoordeeld door: FLOOR - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer duidelijke site.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Tevreden geholpen. Vriendelijke medewerkers. Goede en vrij nieuwe auto,s.
  • Beoordeeld door: ERIK - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service om een goede automaten vinden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goed georganiseerd en vriendelijk.
  • Beoordeeld door: GERTRUDIS - October 31, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij aankomst konden wij niet vinden waar wij de auto konden afhalen. Ik had hem ghuurd bij Rhodium maar moest naar de desk van Coldcar. Daar stond niets van op het voucher. Wij hebben telefonisch contact gehad met uw bedrijf vanwege onduidelijkheid over extra betalingen bij Rhodium. Ik ben erg netjes en duidelijk geholpen door uw medewerkster Judith. Zij heeft ons gerustgesteld. Wel hebben we noig tax ter plaatse moeten betalen terwijl dat niet op het voucher stond
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - RHODIUM
  • Zeer agressieve beandering dat wij een vezekering moeten bijbetalen van 166. euro, toen wij dat niet deden kwamen er bedreigingen van bedragen die ze van de creditcard zouden afhalen , zonder enig bewijs van schade. Het heeft ons de hele vakantie bezig gehouden. Wij hebben foto s gemaakt van alles wat we konden bedenken om in ons recht te staan. Het is een onderdeel van Coldcar , daar had ik nooit voor gekozen. Onaardig, agressief. Moesten toch ook nog tax betalen van 16 euro terwijl er duidelijk op het voucher stond dat dat inclusief was.
  • Beoordeeld door: ANIL - October 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service. Ook bij het annuleren was alles snel geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Prima, vriendelijk.
  • Beoordeeld door: LAUREEN - October 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Helaas hebben wij niet duidelijk uit de boeking kunnen opmaken dat er 0,45 cent per km bij kwam. Aandachtspuntje wat duidelijker kan!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
Kies het land waar u woonachtig bent
close