Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FARO

Faro, Portugal: 299 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Faro:
customer review star rating
170
77
26
8
12

Pagina 1 van 15

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ALPHONSUS - April 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles liep soepel en klopte
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: ABRAHAM - March 24, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het is een erg prettige ervaring als de gehuurde auto op een later tijdstip goedkoper aangeboden word en je dan het verschil terug krijgt, dit is een bijzonder goede service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Dit is de tweede keer dat ik via u een auto bij deze verhuurder huur en wederom een snelle afhandeling bij zowel het ophalen als het retour brengen van de auto. Een verschil van dag en nacht bij de firma Inter rent daar duurde het gemiddeld een uur voor het ophalen en dan was er maar een wachtende voor ons. Daarbij de auto's die aangeboden worden zijn zo goed als nieuw wat ook prettig is. Ook de vriendelijkheid van het personeel is super, daarom kan ik deze verhuurder van harte aanbevelen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - March 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede website, snelle boeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Goede auto tegen een goede prijs
  • Beoordeeld door: JOHANNES - March 19, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs en gemakkelijke boeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Nette auto voor een goede prijs
  • Beoordeeld door: CHRISTIAAN - March 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zoals altijd was alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT 3
  • Goede auto. Idiote kosten voor schoonmaken interieur Agressief in het proberen extra verzekeringen te slijten. Goede, snelle afwikkeling bij terugkomst
  • Beoordeeld door: ROELOF - March 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Het regelen vus de website leverde weinig problemen op. Fewoon invullen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Balie in terminal gesloten. Doorverwezen naar balie Hertz buiten. Er zijn 7 wachtenden voor. Er wordt wel met 4 mensen tegelijk geholpen, maar duurt zeker 20 minuten per klant. Dus sta je ruim een half uur te wachten. Ben je eindelijk aan de beurt, moet er nog van alles ingevuld worden, terwijl je eigenlijk alles al thuis had gedaan. Dan komt de klap op de vuurpijl en wordt je verleid om alsnog een extra verzekering af te sluiten. Volledige extra dekking want gebeurt er iets, kost het je minimaal ? 3500. Op dat moment ben ik voor de bijl gegaan. Dacht ik voor een redelijke prijs een auto te huren voor een leuk weekje vakantie, helaas. Hoe voorkom je dit nu.
  • Beoordeeld door: A.A.M - March 17, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Proberen je verzekeringen aan te smeren..... Maken je bang......
  • Beoordeeld door: HERMAN - March 15, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • het was voortreffelijk, alleen inboeken wel iets sneller.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - PAYLESS
  • Beoordeeld door: MAARTEN - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • vlotte service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Betere opvang op airport.. Dtive on moeten bellen om te horenn dat hun vertegenwoordigster op een terrasje in de aankomsthal zat.
  • Beoordeeld door: NIC - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • wij hebben met Uw bedrijf heel goede ervaringen, een prima behandeling en afwikkeling. Zeer attent. Uw relatie met Interrent had onze keus voor U ernstig op het spelgezet. Deze verhuurder blijkt zeer onbetrouwbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Een prima service, betrouwbare indruk, goede auto en klantvriendelijk.
  • Beoordeeld door: ROELF - February 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij mijn jaarlijkse Portugese autohuur via auto europe heb ik nog een klacht gehad. Ook geen schade veroorzaakt trouwens.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Goede huurauto?s en niet dwingend bij het aanbieden van eigen risico verlaging. Zorgvuldige uit- en inname van de auto door vriendelijk personeel.
  • Beoordeeld door: GERRIT - February 22, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik ben uiterst tevreden over Auto Europa. ik heb via jullie gehuurd bij Centauro ook daar ben ik zeer tevreden over. ik heb jullie al bij diverse kennissen, vrienden en familie aanbevolen. Ga ik weer naar het buitenland en ik wil een auto huren dan kom ik zeker terug.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Centauro heeft een uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel. Het is buitengewoon klant gericht en handelt de zaken heel vlot een accuraat af.Complimenten voor Centauro!!!
  • Beoordeeld door: RENÏ¿½ - February 20, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • zoals altijd prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • zoals altijd prima
  • Beoordeeld door: HANS - February 6, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Terugbezorgadres was verkeerd op de bevestiging.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Alles was prima in orde: auto, administratieve afhandeling, info over afwijkend systeem van tolheffing op Portugese snelweg. Het enige wat een beetje negatief over kwam dat ik ? 30,00 extra zou moeten betalen als ik de auto voor 8.00 uur wilde inleveren. Dit terwijl men wel op kantoor aanwezig was en niets te doen had.
  • Beoordeeld door: A.G.F.L. - January 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe was denk ik goed. Alleen Keddy was niet zo goed. Zie mijn mening hierover op de bijlagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Het was laat toen we aankwamen. 21.00 uur. De dame die ons te woord stond was zeer agressief. We moesten toch nog een verzekering bij betalen van E.147,93 bovenop de garandstellng van E.300= terwijl ik toch fulltime bij u was verzekerd !!! Daar kwam nog bij dat ik de eerste dag mijn band defekt / lek ging. Overigens had ik een prima auto. Ik moest de nieuwe band zelf betalen. Kosten E.165,32 bij Servi Pneus te Tavira. Ik heb het maar gedaan , ik had geen enkel keus !!! Overigs heb ik na afloop de auto perfekt afgeleverd. Zo , dit was het. Gr. Ton Buil.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden over de service en de hulp bij de boeking en omboeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Op 1 januari was de medewerkster ronduit onbeschoft. Wij werden afgesnauwd en op een agressieve manier benaderd om een extra verzekering af te sluiten. (hetzelfde gebeurde bij een oostenrijks stel naast ons). Auto europe nog gebeld over de tweede auto op een andere naam zetten (ivm creditcard). Door europe goed geholpen, maar Turisprime had hier geen boodschap aan. Uiteindelijk alles in 1 auto gepropt. Deze medewerkster is zeker geen visitekaartje voor Turisprime Bij terugkeer op 7 januari door andere medewerkster uitstekend en op beleefde wijze geholpen. De eerste medewerkster liep er ook met haar zure hoofd rond. Zal wel aan het type mens liggen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Scherpe tarieven en goede vergelijking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Keurige auto voor een scherpe prijs
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • goede service
  • Beoordeeld door: WILLIBRORDUS - December 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • de transponder voor de snelweg te duur 45,60 eu veel te veel geld voor 10 eu aan aan snelweg. Eigenlijk pure afzetterij
  • Beoordeeld door: ERIK - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer tevreden, alles goed geregeld. Prima verhuurder, Drive On.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • zeer professioneel. Goede ervaring.
Kies het land waar u woonachtig bent
close