Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ÚÚn van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN FARO

Faro, Portugal: 285 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Faro:
customer review star rating
157
76
26
8
12

Pagina 1 van 15

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: A.G.F.L. - January 23, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Auto Europe was denk ik goed. Alleen Keddy was niet zo goed. Zie mijn mening hierover op de bijlagen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
  • Het was laat toen we aankwamen. 21.00 uur. De dame die ons te woord stond was zeer agressief. We moesten toch nog een verzekering bij betalen van E.147,93 bovenop de garandstellng van E.300= terwijl ik toch fulltime bij u was verzekerd !!! Daar kwam nog bij dat ik de eerste dag mijn band defekt / lek ging. Overigens had ik een prima auto. Ik moest de nieuwe band zelf betalen. Kosten E.165,32 bij Servi Pneus te Tavira. Ik heb het maar gedaan , ik had geen enkel keus !!! Overigs heb ik na afloop de auto perfekt afgeleverd. Zo , dit was het. Gr. Ton Buil.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - January 9, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden over de service en de hulp bij de boeking en omboeking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • Op 1 januari was de medewerkster ronduit onbeschoft. Wij werden afgesnauwd en op een agressieve manier benaderd om een extra verzekering af te sluiten. (hetzelfde gebeurde bij een oostenrijks stel naast ons). Auto europe nog gebeld over de tweede auto op een andere naam zetten (ivm creditcard). Door europe goed geholpen, maar Turisprime had hier geen boodschap aan. Uiteindelijk alles in 1 auto gepropt. Deze medewerkster is zeker geen visitekaartje voor Turisprime Bij terugkeer op 7 januari door andere medewerkster uitstekend en op beleefde wijze geholpen. De eerste medewerkster liep er ook met haar zure hoofd rond. Zal wel aan het type mens liggen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - December 21, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Scherpe tarieven en goede vergelijking
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Keurige auto voor een scherpe prijs
  • Beoordeeld door: WILLEM - December 9, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - TURISPRIME
  • goede service
  • Beoordeeld door: WILLIBRORDUS - December 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • de transponder voor de snelweg te duur 45,60 eu veel te veel geld voor 10 eu aan aan snelweg. Eigenlijk pure afzetterij
  • Beoordeeld door: ERIK - November 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer tevreden, alles goed geregeld. Prima verhuurder, Drive On.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • zeer professioneel. Goede ervaring.
  • Beoordeeld door: GIJSBERT - October 23, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles volgens afspraak geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Netjes en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg op al je vragen.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Goede auto. Snelle uitgifte en inname van de auto.
  • Beoordeeld door: HEIDI - October 13, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • we hebben een mooie bijna nieuwe auto meegekregen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • prima
  • Beoordeeld door: JACQUELINE - October 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken snel en probleemloos. Alles duidelijk. Krijg de auto die ik boek en uitprinten van boeking geen probleem met duidelijke informatie. Je weet wat je wil en krijgt wat je vraagt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Behalve zeer druk bij inchecken (goed teken) zeer goed geholpen aan de balie. We staan in de computer van vorige boekingen, dus alle gegevens rollen er direct uit. Spaart veel tijd. Geen gezeur, to te point, de gevraagde auto, schade inspectie eerlijk en duidelijk. Retourneren in een paar minuten geregeld. Top behandeling
  • Beoordeeld door: HENRY - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, snelle service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE ON
  • Beoordeeld door: JOHANNES - October 6, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs-prestatieverhouding. Efficiente wijze van boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Keurige auto. Snelle afwikkeling bij ophalen en inleveren.
  • Beoordeeld door: JAANTJE - September 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • goed en duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • de wachttijd op het vliegveld een half uur en bij het afhaal bedrijf 45 minuten ERG LANG.!!!! Terug brengen ging veel sneller - binnen 30 minuten op het vliegveld
  • Beoordeeld door: ALOYSIUS - September 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, houden zo!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Prima bedrijf, goede uitleg en geen onaangename verrassingen. Zeer goede service.
  • Beoordeeld door: PAUL - August 27, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle handelingen lekker snel. En goed te vinden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DRIVE 4 LESS
  • Geen
  • Beoordeeld door: MARTINUS - July 19, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij verandering van een gereserveerde huurauto, wordt zeer correct op getreden door uw medewerkers. Zeer positief !!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • Laatste keer bij het ophalen van de huurauto had ik geholpen door een vervelende Dame ! Zei vroeg mij om de PIN-code van mijn CREDIT kaart, ik vertelde dat dit geheim is en dat ik die zelf in zou geven op de display . CDW excess werd opgevoerd van ? 950,00 naar ? 1500, daarnaast nog een belasting van de Crdeit Card van ?300. Een vervelend persoon. Die bleef maar veranderingen adviseren, grotere auto, andere verzekering etc. Tot slot kreeg ik niet de bestelde VW UP maar een Fiat 500 mee. Buiten stond ie klaar, auto gecontroleerd zat VEEL schade AAN dit samen met een medewerker genoteerd. Bij het terug brengen van de huur auto werd er totaal niet moeilijk gedaan.Medewerker zij alle schade was bekend bij deze auto,Alles OkÚ !
  • Beoordeeld door: CORNELIS - July 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld alles.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CENTAURO
  • Over de auto en de shuttle service uitermate tevreden. wachttijd bij ophalen auto was erg ruim. ruim een uur. terugbrengen ging behoorlijk vlot.
  • Beoordeeld door: LEONARD - July 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Veel keus en voldoende informatie over verhuurbedrijven. Huren zonder risico. Annuleren gaat eenvoudig en terugbetaling is snel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Snelle en correcte afhandeling, zowel bij afhalen als terugbrengen. Geen vervelende verkooppraatjes over extra verzekeringen. Kregen een nieuwe en betere auto mee.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - June 30, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - GUERIN
  • Ophaal en terugbreng service uitsekend. Snel, goed en vriendelijk! Aan te bevelen.
  • Beoordeeld door: RONALD - June 28, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Het was prima geregeld, er stond een nieuwe auto klaar, medewerker aan de balie van Europe Car probeerde nog een verzekering aan te bevelen,hier zijn we niet op ingegaan. We hadden immers het eigen risico al afgekocht via de site in Nederland. Prima prijsverhouding. Geen one way kosten in rekening gebracht omdat we de auto ophaalden in Faro en terug brachten in Porto. Het inleveren van de auto verliep vlot. Na het inleveren van de auto werden we netjes door een medewerker met een busje voor de ingang van hetvliegbeld gebracht. Super geregeld allemaal. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - KEDDY
Kies het land waar u woonachtig bent
close