Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN BELFAST

Belfast, Noord-Ierland: 9 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Belfast:
customer review star rating
7
2
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 9

  • Beoordeeld door: LEX - May 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Zéér klantviendelijk. Jammer van de lange wachttijden aan de balie.
  • Beoordeeld door: MAARTEN - May 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede prijs. Suggestie; duidelijker maken wat eigen risico is bij schade.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • medewerker probeerde toch weer extra verzekering/eigen risico te verkopen voor 29 pond per dag extra ! Alleen via mail werden de foto s met al bestaande schade gestuurd.Zonder smartphone is dat niet te controleren. Wel, nette snelle afhandeling na inleveren auto.
  • Beoordeeld door: HANNA - March 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Trage incheck. Onduidelijk of ik voor de 2e bestuurder moet bijbetalen. Bij terugbrengen heel blij met de door Hertz opgeslagen foto's van bestaande schades!
  • Beoordeeld door: HARKO PIETER - March 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Soepel boeking, probleemloos afleveren en inleveren van de auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • correcte en vlotte aflevering
  • Beoordeeld door: MARK - February 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • klantenservice reageert snel en adequaat
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • te kleine auto meegegeven, contract verkeerd opgesteld, auto niet schoon/stinkt
  • Beoordeeld door: PIETER - August 18, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • top
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • fantastisch, lekker naast de aankomsthal ophalen en inleveren.
  • Beoordeeld door: TERENCE - June 17, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent rental from budget at Belfast. When returning the car the guy drives you in it to the airport terminal. Thanks I like doing business with auto Europe and often recommend you to friends and colleagues. Terry
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Beoordeeld door: AART DAAN - June 9, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer duidelijkheid over de hoogte van de one-way-fee, tijdens de reserveringsprocedure, zou ik prettig vinden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Erg jammer dat ze me aan de balie extra dingen hebben willen verkopen, in plaats van de reeds gemaakte en betaalde reservering letterlijk op te volgen. Ze boden ons voor een 'aantrekkelijk tarief' een upgrade naar een grotere auto aan. Dit deden we niet, maar vervolgens bleek dat we deze wel kregen (dus kennelijk was er geen kleinere auto beschikbaar....). En door onduidelijke communicatie is mij een volle tank brandstof in rekening gebracht, terwijl ik dit niet wenste.
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 6, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Ivm grensoverschrijdend verkeer had ik wat vragen . Ik ben uitstekend geholpen !
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Alles prima geregeld !
Kies het land waar u woonachtig bent
close