Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN MARRAKECH

Marrakech, Marokko: 17 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Marrakech:
customer review star rating
5
8
3
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 17

  • Beoordeeld door: MARC - May 5, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Gelet op n lopend verzoek om een klacht af te handelen kan ik hier nog geen mening over geven. Ga uit van n positieve afhandeling. Wel vreemd dat ze aangeven dat je altijd kunt bellen....maar dan maar tot net na de lunch bereikbasr zijn
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Vieze beschadigde auto. Wieldop met tie-rips vastgebonden. Was echter geen probleem. Maar dieie verloren natuurlijk door wrijving of warmte waarna de velg ineens ook beschadigd was... En ik weet niet of U achter velgen kijkt...ik niet. Vieze matjes die los lagen, auto vol krassen. Bij inleveren bleek dat ze toevallig dat kruisje vergeten waren te zetten op t formulier. En ja ik weet dat ik hun daar op had moeten wijzen...maar ja dat verwacht je niet van Hertz. Wel heb ik alles op film en foto inclusief de wieldop.
  • Beoordeeld door: ROLAND - January 15, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • alles zoals verwacht. geen verassingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCATIONAUTO
  • Auto ontvangen met lege benzinetank met alarm aan is niet zo als het hoort, zelfs niet met een tankstation binnen 2 kilometer. rest alles OK. Halen op Marrakesh en afleveren op Agadir geen probleem.
  • Beoordeeld door: FARID - November 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Invoerhouding met de prijs die ik had betaald was voldaan.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - LOCATIONAUTO
  • Er werd 1000 euro van mijn visa kaart geblokkeerd. Zei hij. maar toe ik de auto teruggebracht .zei hij telefonische dat hij de 1000 euro gaat deblokkeren. Nu weet ik niet of hij werkelijk heeft gedaan.
  • Beoordeeld door: MARTIJN - October 26, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • didn't get my car customer service takes forever
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - INTERRENT
  • get alignment with auto europe on policies
  • Beoordeeld door: MARCEL - November 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke info, goede prijs
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • De uitgifte van de huur auto duurde vreselijk lang, ruim anderhalf uur! hebben we moeten wachten.
  • Beoordeeld door: JOKE - March 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden over Auto Europe maar niet over deal. Hertz kwa weer aan met extra verzekering terwijl ik dacht alles verzekerd te hebben. Die aanvuullende verzekeringen zijn relatief veel te duur!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Beoordeeld door: MATHILDA - February 14, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het boeken van een auto via autoeurope via de website is OK
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • De medewerker van Europcar probeerde ons een extra verzekering aan te smeren, terwijl we alle risico's al hadden afgedekt met all-in. Toen stelde hij dreigend dat 15000 DH geblokkeerd zouden worden op onze creditcard. Vervolgens probeerde hij ' bij te verdienen' door ons een diesel aan te bevelen, voor €95, extra. ( wat wij niet deden) Deze diesel bleek Vervolgens de wagen die beschikbaar was. De wagen was niet schoon. De bodemplaat bleek te rammelen toen we de bergen inreden. De auto had 50000 km gelopen, was gewoon te oud en uitgeleefd.Bij retour, klaagde men dat we de wagen niet schoon inleverden, terwijl wij hem hadden laten wassen. Diesel was bij aflevering net boven minimum; kortom, een slechte ervaring.
  • Beoordeeld door: OLAF - October 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Fijne service om te kunnen wijzigen als de reis wijzigt. Veel keuze en dus voor ieder wat wils. Prettige site.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Op Marakkech was het prettig rustig waardoor we snel geholpen werden. Toen we in casablanca de auto moesten ruilen omdat deze niet goed bleek werden we iets minder goed geholpen maar nog steeds ok.
  • Beoordeeld door: DENYS - July 22, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik boek mijn huur auto's altijd via Auto Europe. Altijd goed en voordelig. De vraag is of de "restitutie van het eigen risico" als verzekering via Auto Europe wel echt zo'n goede verzekering is. Ik heb het gevoel dat je beter een dergelijke "duurdere" verzekering kan afsluiten bij de autoverhuurder om problemen te voorkomen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Half onder druk hebben we een extra verzekering moeten afsluiten van €150, omdat het rijden in Marokko erg "gevaarlijk" kan zijn. Achter af valt het allemaal reuze mee en is rijden in Marokko niet veel gevaarlijker dan in Europa. Daarnaast moesten we een dag extra huur betalen omdat we 2 uur te laat waren met inleveren. Ook kregen we nog een opmerking dat we de auto schoon hadden moeten inleveren. Erg klantonvriendelijk. Hertz is duidelijk alleen uit op geld.
  • Beoordeeld door: ANDREW - June 11, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik kreeg mijn voucher niet per mail. Pas toen ik al in Marrakech was moest ik op de site zoeken naar mijn voucher. Toen was het voor mij al te laat om het te printen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Het was prima. Alleen de kosten voor de afkoop eigen risico was fors. Bijna 2 maal de huurprijs. En zij wisten mij niet uit te leggen of ik het nodig had of niet aangezien ik al een verzekerde deal had gesloten met auto europe.
  • Beoordeeld door: JENTINE - March 7, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken ging goed en simpel
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Veel gedoe bij het ophalen van de auto. De gps deed het niet goed, kon niet worden opgeladen. Auto had een vreemd geluidje. Bij get. Terugbrengen zat er niemand bij de balie. Omdat we geen gps hadden waren we verdwaald, veel stress bijna te laat met inchecken en dan nog niemand om de auto bij af te leveren. Het ging net goed maar het was erg vervelend. We hadden voor hertz gekozen omdat zij een goede naam hebben maar dat wel de laatste keer.
  • Beoordeeld door: ADRIAAN - January 28, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Vriendelijk.
  • Beoordeeld door: JOHAN - December 30, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Het 0800 nummer van Auto Europe werkte prima en leverde bevredigend antwoord.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIRCAR
  • Ik wilde zeker weten dat de Kangoo geen bestelwagen was zoals op hun website vermeld maar eentje voor 5 personen Het bleek niet mogelijk om per email in contact te komen met Aircar Casablanca. Er werd niet gereageerd op mijn vragen. Prima nieuwe Kangoo
  • Beoordeeld door: LEONARDUS - November 3, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • dat er voor het ophalen van de auto meer informatie is over de extra verzekeringen die je eigenlijk altijd nodig hebt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • hetzelfde als boven, meer informatie over de extra verzekeringen
  • Beoordeeld door: STEVE - August 22, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - AIRCAR
  • lots of demage on the car, but i guess this is to be expected in morocco
  • Beoordeeld door: SAID - August 5, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Beoordeeld door: JOHN - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • het is niet aan te raden een auto te huren in Marrakech vanwege de verkeerschaos en de corruptie. Heb 5 liter benzine gebruikt in een week, dat zegt genoeg
Kies het land waar u woonachtig bent
close