Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN TOULON

Toulon, Frankrijk: 8 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Toulon:
customer review star rating
4
2
2
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 8

  • Beoordeeld door: ANTHONY - September 13, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, goede afhandeling !! Prettig ontvangst.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Prima afwikkeling !!!
  • Beoordeeld door: ROLF - June 25, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Was mooie aanbieding.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Te snelle startinspectie door grote drukte. Bij inlevering auto kreeg ik een kras toegeschreven. Volgende keer moet ik kennelijk de auto rondom filmen. Zeer onheus bejegend/beschuldigd door baliedame.
  • Beoordeeld door: FRANK - June 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • klantvriendelijke, heldere site.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • vriendelijk, zeer efficient, mooie auto's
  • Beoordeeld door: HENDRIKUS - April 30, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • prima bemiddelaar, handig dat ze de aanbiedingen voor je uitzoeken.Dit bespaart veel tijd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - CITER
  • Na een minder goede ervaring met Citer in Nice nu een goede ervaring in Toulon; nieuwe auto. Was niet afgetankt maar gelukkig zagen we dit zelf.
  • Beoordeeld door: PIETER CORNELIS - June 25, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Al vele jaren huren wij tijdens onze vakanties huurauto's via uw organisatie. Dat alleen al geeft aan dat wij erg tevreden zijn en steeds weer bij u terugkomen. Slechts een keer wat problemen gehad, maar daarvan lag de oorzaak bij de car rental in Spanje.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Het was de eerste keer dat we nu een auto van Avis kregen. Geen problemen ondervonden; alles was redelijk goed verlopen. Er werd ons echter geen plattegrond meegegeven waar de auto weer ingeleverd zou moeten worden (gebeurt meestal wel). Dus dat was even zoeken. Bovendien stond op de huurovereenkomst van Avis bij "status voertuig" dat er een put/barst aan de voorbumper zat, maar wij konden niets vinden. Echter was er wel een kras op het rechtervoorspatbord, maar dit stond weer niet vermeld op het formulier. Voor de rest alles OK.
  • Beoordeeld door: RENE - September 4, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Vreemd dat ik geen bevestiging van ontvangst krijg als je auto inlevert
  • Beoordeeld door: JACOBUS - August 27, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijk snel een goede tot zeer goede huurauto tegen een goede huurprijs!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Opwaardering gehad voor slechts €10,- naar een nog betere auto!!
  • Beoordeeld door: L - August 7, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close