Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Autoverhuur aanbiedingen

Auto huren met Winterbanden inbegrepen!

Auto huren met Winterbanden inbegrepen

 

 

Auto Europe biedt speciale tarieven voor Auto huren met Winterbanden inbegrepen aan voor tal van bestemmingen over de hele wereld. Als u een auto boekt met onze speciale wintertarieven, betaalt u hier lokaal niets extra's voor, zodat u goed voorbereid bent op de winteromstandigheden op de weg. Hieronder vindt u een lijst met landen waar deze uitrusting bij de prijs is inbegrepen.

 

Land

Winterbanden

Oostenrijk
Oostenrijk
Inbegrepen
Wit-Rusland
Wit-Rusland
Inbegrepen
BosniŽ & Herzegovina
 BosniŽ & Herzegovina
Inbegrepen
TjechiŽ
TjechiŽ
Inbegrepen
Duitsland
Duitsland
 Inbegrepen
Estland
Estland
Inbegrepen

Finland 
Finland 

Inbegrepen

Hongarije 
Hongarije

Inbegrepen
Kosovo
Kosovo
Inbegrepen
Ijsland
Ijsland
 Inbegrepen

Land

Winterbanden

Letland
Letland
Inbegrepen
Litouwen
Litouwen
Inbegrepen
MacedoniŽ
MacedoniŽ
Inbegrepen
Noorwegen
Noorwegen
Inbegrepen
Polen
Polen
Inbegrepen
RoemeniŽ
RoemeniŽ
Inbegrepen
Slowakije
Slowakije
Inbegrepen
Zweden
Zweden
Inbegrepen
SloveniŽ
SloveniŽ
Included
  
  Onze speciale pakketten zullen worden weergegeven als 'Inclusief Winterbanden' wanneer u online boekt. Hieronder ziet u een afbeelding hoe dit wordt weergegeven op de website. Wij hebben een samenvatting gemaakt van de voorschriften voor winteruitrusting in verschillende landen. Aangezien de winteruitrustingstoeslag niet wordt aangeboden door alle leveranciers in de onderstaande landen, moet u ervoor zorgen dat u ons speciale seizoenspakket kiest wanneer u uw auto online boekt. Dit bespaart u niet alleen tijd en geld, maar bereidt u ook voor op een veilige reis.

 

Autoverhuur inclusief Winterbanden

 

Zwitserland

Hoewel er in Zwitserland geen winteruitrusting vereist worden, is het toch raadzaam om aandacht te besteden aan de juiste banden, vooral bij winters weer. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk over besneeuwde wegen kunt reizen, bieden autoverhuurbedrijven in Zwitserland huurauto's met speciale banden, maar vaak tegen een extra vergoeding. Met onze speciale aanbiedingen, waaronder een winteruitrusting, bespaart u extra kosten ter plaatse en bent u goed voorbereid op besneeuwde wegen.

 

ItaliŽ

Hoewel een winteruitrusting in ItaliŽ niet verplicht zijn is het in bepaalde regio's verplicht om van 15 november tot en met 15 april met winterbanden of sneeuwkettingen te rijden. Aan de hand van verkeersborden wordt aangegeven waar en wanneer dit verplicht is. In Valle d'Aosta bijvoorbeeld, of het Aostadal, moeten auto's van 15 oktober tot en met 15 april zijn uitgerust met winterbanden of sneeuwkettingen. Door voor een boeking met ons speciale wintertarief te kiezen bent u er zeker van dat uw huurauto in ItaliŽ sneeuwkettingen heeft.

 

Oost-Europa

In de meeste Oost Europese landen bieden verhuurders een winteruitrusting aan om een veilige reis te garanderen. U kunt een volledige lijst van landen vinden in de bovenstaande tabel waar verhuurders geen extra kosten berekenen. Bij de meeste verhuurders in Bulgarije en KroatiŽ, waar het wordt aangeraden om auto's met een winteruitrusting te gebruiken van november tot en met april, zit dit in het tarief inbegrepen.

 

Noord-Amerika

Brengt u de winter door in Canada of heeft u een huurauto in de USA, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een winteruitrusting. Alle autoverhuurders rusten hun voertuigen uit met speciale 4-seizoenenbanden waarvoor u niet extra hoeft te betalen. In Canada bieden de meeste leveranciers een winteruitrusting alleen aan voor verhuur in Montreal en Quebec City. Lees de Algemene Voorwaarden goed door voor u boekt om na te gaan wat het beleid van uw verhuurder is.

 

De Balkan

In MacedoniŽ is een winteruitrusting verplicht van november tot en met maart en bij alle verhuurders zit dit in hun tarief inbegrepen, terwijl in Bulgarije en Montenegro sommige verhuurders een extra teoslag in rekening brengen. Zoekt u naar speciale seizoensaanbiedingen die u de extra kosten besparen.

Kies het land waar u woonachtig bent
close