Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOEG 10% WAARDE TOE AAN UW VOLGENDE BOEKING

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Ontvang 10% meer waarde voor uw volgende reservering bij Auto Europe!

  Nu het coronavirus de reisplannen van zovelen heeft verstoord, heeft Auto Europe besloten iets te ondernemen door de waarde van uw autohuur met maar liefst 10% te vermeerderen om u door deze moeilijke tijd te helpen. Het maakt niet uit of het gaat om een bezoek aan vrienden in Frankfurt, of een reis naar een ouder wordende tante in Australië, met extra geld op zak kunt u uw reis makkelijker plannen!

  Als betrouwbare partner in de autoverhuurbranche sinds 1954 met een schat aan ervaring en expertise laten wij onze klanten niet in de steek - ook niet ten tijde van een crisis. Als u 10% meer te besteden heeft, kunt u uw autohuur een paar dagen verlengen, of een grotere auto kiezen als de pandemie achter de rug is. Zo zal uw vakantie nog aangenamer worden! Er zijn talrijke voordelen als u via Auto Europe uw huurauto reserveert. Zo berekenen wij geen creditcard kosten en kunt u uw reservering tot 48 voor begin van de huurperiode kosteloos en zonder opgaaf van redenen annuleren, echter zal Auto Europe op grond van de sterke toename aan annuleringen op grond van de Covid-19 pandemie een kleine bijdrage ter hoogte van €20 voor administratiekosten berekenen. Bel ons team van reserveringsspecialisten, die van maandag t/m zaterdag graag voor u klaarstaan.

  Claim uw 10% bonus nu en verheug u op uw toekomstige reizen!

  De volgende Algemene Voorwaarden gelden:
  • De waarde van deze voucher kan voor alle toekomstige reserveringen bij Auto Europe worden gebruikt door de klant onder wiens naam de voucher is uitgegeven, en geldt vanaf de datum van uitgifte die op de voucher is vermeld.
  • De voucher is vanaf de datum van uitgifte 3 jaar lang geldig.
  • De voucher geldt uitsluitend voor reserveringen op naam van de klant zoals deze op de voucher vermeld staat.
  • De waarde van de voucher kan worden verrekend met de basisprijs van alle autohuuraanbiedingen die op de website van Auto Europe staan. Uitgesloten zijn kosten voor extra’s die ter plaatse aan de balie van het autoverhuurbedrijf moeten worden voldaan.
  • Indien er na gebruik van de voucher nog een resttegoed overblijft kan dit worden gebruikt voor toekomstige reserveringen.
  • U kunt uw voucher gebruiken door de reserveringsafdeling van Auto Europe op te bellen en het betreffende referentienummer te noemen.

  Zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden van uw reservering wijzen wij u er graag op dat Auto Europe u tot 48 uur vóór het ophaaltijdstip geen annuleringskosten in rekening stelt, hoewel Auto Europe op grond van de sterke toename aan annuleringen op grond van de Covid-19 pandemie een kleine bijdrage ter hoogte van €20 voor administratiekosten zal berekenen als u uw boeking annuleert. Daarnaast is het mogelijk uw boeking te wijzigen, onder voorbehoud van het huurtarief en de beschikbaarheid die gelden op het moment van de wijziging. Als u uw boeking vandaag annuleert en op een later tijdstip opnieuw reserveert is een prijsstijging niet uitgesloten, en is uw boeking afhankelijk van de beschikbaarheid. Op dit moment zijn zowel prijs als voertuig bevestigd.

  Derhalve stellen wij voor dat u nog een poos langer aan uw reservering vasthoudt. Wij hebben er vertrouwen in dat de reisbeperkingen vóór de zomer zullen verminderen. 

  Zoals hierboven in de Algemene Voorwaarden vermeld, kunt u ons onder telefoonnummer +31 85 001 2614 bereiken als u uw reservering moet annuleren, wijzigen, of u vragen heeft. Wij helpen u graag!

  In het licht van de Covid-19 pandemie wenst Auto Europe u en uw dierbaren een gezonde en veilige tijd.