Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  BESTE AUTOHUUR
  DEALS WERELDWIJD

  Rijd veilig tijdens de COVID-19 crisis, lees hier meer.
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter bereikbaar van maandag t/m zaterdag
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  AUTO EUROPE AUTOHUUR DEALS & REISTIPS

  *De vermelde tarieven zijn dagprijzen, voor 7 dagen autohuur. Belastingen en extra toeslagen kunnen van toepassing zijn. De aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd worden of komen te vervallen.

  Profiteer van unieke voordelen uitsluitend voor leden

  U zult niet alleen kunnen profiteren van tot 7% korting op alle boekingen wereldwijd, maar tevens toegang krijgen tot exclusieve aanbiedingen die uitsluitend voor onze leden gelden. Uw boekingen zullen eenvoudiger te raadplegen zijn. U zult al uw autohuur boekingen direct en overzichtelijk kunnen oproepen, en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om bij toekomstige boekingen tijd te besparen zullen uw gegevens alvast zijn ingevuld. Handig, snel en eenvoudig voor u als lid. Mis het niet, en word vandaag nog lid!

  Waarom een auto huren via Auto Europe?

  Als één van 's werelds toonaangevende autoverhuurbemiddelaars, heeft Auto Europe de beschikking over een zeer omvangrijk aanbod van huurauto's op meer dan 24.000 locaties wereldwijd.

  Auto Europe bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Met deze jarenlange ervaring in de autoverhuurbranche is Auto Europe een betrouwbare partner voor uw reizen. Wij vinden gemakkelijk de perfecte auto voor uw vakanties of zakenreizen. Onze focus ligt op klanttevredenheid en de hoge kwaliteit die wij altijd willen bieden. Met onze lange ervaring kunnen we de beste service garanderen. Of u nu een huurauto, een camper of een luxe voertuig nodig heeft, bij Auto Europe kunt u altijd het passende voertuig vinden. Al onze fantastische aanbiedingen kunt u eenvoudig en veilig via onze website boeken.

  De beste autoverhuurders

  We worden vaak gevraagd hoe het mogelijk is om huurauto's aan te bieden tegen zulke lage prijzen. Dankzij onze langdurige samenwerking met autoverhuurders over de hele wereld is Auto Europe in staat een superieure service tegen de laagste prijzen te leveren. Wij werken samen met gerenommeerde autoverhuurbedrijven zoals Europcar, Hertz, Avis, Budget en een groot aantal nationale, regionale en internationale autoverhuurbedrijven. Deze samenwerking werpt niet alleen zijn vruchten af wat betreft de diversiteit van de vloot voertuigen die wordt aangeboden, maar ook op de beschikbaarheid, de verscheidenheid aan categorieën en de prijzen. Bekijk ons aanbod en laat ons u helpen bij het kiezen van het beste type vakantievoertuig. U zult versteld staan van de enorme keuze aan voertuigen, variërend van kleine compacte auto's tot sportauto's, luxe modellen, robuuste campers en 4x4's.

  Veelgestelde vragen over autoverhuur

  Bij Auto Europe doen we ons best om onze klanten zoveel mogelijk informatie te geven, zodat ze altijd een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Om u te helpen het beste uit uw aanstaande autoverhuur te halen, zijn hier de belangrijkste vragen en antwoorden voor u als referentie.

  Wat moet ik weten over autohuur tijdens de Coronacrisis (Covid-19 pandemie)?
  Uiteraard kunt u ondanks de crisis gewoon een auto huren via Auto Europe. Misschien is het nu zelfs de beste tijd daarvoor, omdat de prijzen nu op z'n laagst zijn! Lees onze blogbijdrage over autohuur tijdens de Coronacrisis zodat u optimaal geïnformeerd een beslissing kunt nemen.

  Ik heb een auto geboekt bij Auto Europe. Waar vind ik Auto Europe als ik op mijn bestemming arriveer?
  Auto Europe is een autohuurbemiddelaar en heeft geen eigen kantoren of een eigen wagenpark op de bestemming. Met andere woorden, we werken samen met verschillende internationale en lokale autoverhuurbedrijven om u het goedkoopst mogelijke voertuig aan te bieden. Op uw voucher staat de naam van het autoverhuurbedrijf aangegeven waar u uw huurauto moet ophalen.

  Welke leeftijd dient u te hebben om een auto te huren?
  In de meeste landen dient u minstens 21 jaar te zijn om een auto te huren (de exacte leeftijd kan variëren per auto categorie, land en verhuurder). Hou er rekening mee dat voor bestuurders die jonger zijn dan 25 jaar er een toeslag van toepassing kan zijn in aanvulling op het dagelijkse huurtarief. Dit zal op uw voucher worden vermeld.

  Heb ik een creditcard nodig om een auto te huren?
  Ja, de hoofdbestuurder, de persoon wiens naam u opgeeft bij het boeken, moet op de verhuurlocatie een geldige creditcard op zijn naam tonen met voldoende dekking voor de borg. Prepaid-creditcards en bankkaarten worden niet geaccepteerd evenals contante betalingen.

  Wat is precies de borg?
  Het lokale autoverhuurbedrijf vereist een borg voor het voertuig, die wordt geblokkeerd op de creditcard van de hoofdbestuurder wanneer het voertuig ter plaatse wordt opgehaald. De borg wordt door het autoverhuurbedrijf geblokkeerd als garantie voor het voertuig in geval van schade of diefstal tijdens de huurperiode.

  Wat betekent restitutie van het blijvend eigen risico?
  De restitutie van het blijvend eigen risico is een service van Auto Europe. Deze maakt het voor klanten mogelijk, in het geval van schade, het eigen risico dat betaald is aan het autoverhuurbedrijf terug te vorderen van Auto Europe. De klant betaalt de schade aan het autoverhuurbedrijf (leverancier) tot het bedrag van het eigen risico, waarna de klant een aanvraag bij Auto Europe kan indienen voor restitutie van deze gemaakte kosten. Deze service wordt genoemd restitutie van het blijvend eigen risico en is alleen geldig voor schade aan ruiten, banden en de carrosserie van de auto.

  Aangezien niet alle onderdelen van het voertuig worden afgedekt door deze extra dekking, biedt Auto Europe ook het SuperCover pakket voor deze onderdelen aan. Dit extra pakket beschermt onder andere banden, ruiten, dak, batterij, verwerkingskosten, verlies van sleutels, enz. De procedure is vergelijkbaar met die voor de terugbetaling van het blijvend eigen risico: bij het ophalen van het voertuig laat de hoofdbestuurder een borg achter op zijn creditcard. In het geval van schade aan het voertuig of diefstal tijdens de huur betaalt de klant de reparatiekosten aan de autoverhuurder. Hierna kan de huurder een restitutieformulier indienen om deze kosten van Auto Europe vergoed te krijgen. Een gedetailleerde beschrijving van de procedure voor de restitutie van het blijvend eigen risico met Super Cover vindt u in onze huurvoorwaarden. Een gedetailleerde beschrijving van de procedure voor de restitutie van het blijvend eigen risico is eveneens te vinden in onze huurvoorwaarden. Controleer a.u.b. welke documenten nodig zijn voor een restitutie.

  Neem contact met ons opWelke documenten heb ik nodig tijdens het ophalen?
  Om de auto op te halen dient u een afgedrukt exemplaar van de Auto Europe voucher aan de verhuurder te tonen samen met uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart en een geldige creditcard. Bankkaarten of pre-paid creditcards worden niet geaccepteerd.

  Lees hier al onze vragen en antwoorden over een autohuur bij Auto Europe!

  *De vermelde tarieven zijn dagprijzen, voor 7 dagen autohuur. Belastingen en extra toeslagen kunnen van toepassing zijn. De aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd worden of komen te vervallen.