Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  INFORMATIE OVER COVID-19

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Een auto huren tijdens de Corona crisis

  Net als alle bedrijven in de toeristische sector is ook Auto Europe zeer getroffen door de corona pandemie. Wij gaan deze uitdaging met een positief gevoel aan en hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal zal verlopen. Ons personeel van onze kantoren in München en Lissabon zijn omwille van hun veiligheid in home office aan het werk, waardoor wij in staat zijn onze normale werkzaamheden zo goed mogelijk voort te zetten.

  Bij Auto Europe zijn wij ons ervan bewust dat de hoge kwaliteit van onze dienstverlening niet alleen afhankelijk is van onze scherpe prijzen, maar tevens van de meerwaarde van onze medewerkers. Daarom hebben wij besloten, ondanks het rauwe economische klimaat, ons personeel met een deeltijd werkschema in dienst te houden.

  Wat betekent dit voor u als klant?

  Onze reserveringsafdeling is er 7 dagen van de week voor u om u te helpen bij uw reservering, en/of een bestaande boeking te wijzigen of te annuleren. Is de huurperiode reeds verstreken en wilt u een claim indienen, of heeft u nog vragen, dan staat ons team van de klantenservice graag voor u klaar. Iedereen die in deze moeilijke tijd een auto wil huren, kan dat zoals gebruikelijk online doen op onze website met behulp van ons handige zoekformulier. Uiteraard kunt u ons ook gewoon opbellen, net als voorheen, onder ons telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Een compleet overzicht met onze contactgegevens en openingstijden vindt u op onze contact pagina.

  Staan uw vakantieplannen nog op losse schroeven? Zijn er kosten verbonden aan het wijzigen of annuleren van een reservering?

  Ondanks deze ongewisse tijden zijn wij ervan overtuigd dat deze onzekerheid een fase is die voorbij zal gaan. Daarna zullen wij gesterkt zijn, met meer waardering voor het leven in het algemeen en voor de mooie dingen waarvan we mogen genieten zoals onze vrijheid en het op reis kunnen gaan. Daarom is deze vrije tijd nu een goed moment, uw volgende droomvakantie te plannen. En als u via Auto Europe boekt, is dat niet alleen een garantie dat u een auto voor de beste prijs huurt, maar dankzij onze flexibiliteit kunt u bovendien tot 48 uur vóór de ophaaldatum kosteloos annuleren, mocht er onverhoopt toch een reden hiervoor zijn. Auto Europe berekent geen annuleringskosten tot 48 uur vóór de ophaaldatum. Wilt u uw reservering wijzigen, dan kan dit kosteloos, bedenk dan echter wel dat dan het huurtarief en de beschikbaarheid gelden van het moment waarop u de wijziging maakt.

  U kunt, zoals al vermeld, uw reservering te allen tijde wijzigen of annuleren, door onze reserveringsafdeling op te bellen. Daarnaast heeft u als klant de handige mogelijkheid, uw boeking zelf online te veranderen op onze website met slechts een paar muiskliks. Beheer uw autohuur reservering op de Auto Europe websiteKlik gewoon op "Beheer mijn boeking" rechts bovenaan onze homepage. Alles wat u nodig heeft is de naam waarop de reservering gemaakt is alsmede het vouchernummer.

  Wordt reizen straks duurder als de crisis voorbij is?

  In de toeristische sector wordt een algemene prijsverhoging verwacht zodra de grenzen weer opengaan en er geen reisbeperkingen meer van kracht zijn. Als u zoveel mogelijk op uw komende vakantiereis wilt besparen, is het daarom raadzaam nu alvast te boeken.

  U kunt tevens lid worden en profiteren van onze speciale aanbiedingen voor leden, waarbij al onze leden tot 5% korting krijgen op alle autohuurreserveringen wereldwijd die via Auto Europe worden gemaakt. Bovendien kunt u dan tevens profiteren van exclusieve aanbiedingen die uitsluitend voor leden gelden!

  Wij bevelen klanten met bestaande reserveringen aan, deze zo mogelijk nog te laten staan omdat wij er vertrouwen in hebben dat de reisbeperkingen in afzienbare tijd zullen verminderen.

  Heeft u ten tijde van de Corona crisis een huurauto nodig? De veiligheid en gezondheid van onze klanten staan voorop

  Zoals we allemaal weten is het nu niet de beste tijd om met het openbaar vervoer te reizen. Echter, als u nu toch de weg op moet, voor uw werk of een andere reden, maar u geen auto heeft, kunt u onbezorgd een auto huren. Wij kunnen u verzekeren dat al onze verhuurpartners er op dit moment nog strengere hygiënische maatregelen op na houden om hun wagenpark te ontsmetten en de gezondheid en veiligheid van onze klanten te beschermen. Auto Europe heeft dagelijks contact met al zijn verhuurpartners, die ons op de hoogte stellen over de maatregelen die zij op dit moment daarvoor nemen.

  Tenslotte...

  Auto Europe benadrukt dat wij het beleid van thuisblijven ten volste ondersteunen. Onze dank gaat uit naar al diegenen die onvermoeibaar helpen deze crisis te doorstaan. Wij wensen iedereen het beste, pas op uzelf en elkaar op, en blijf gezond.

  Lees meer over de voorschriften en maatregelen van onze verhuurpartners

  Alamo Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Avis Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Budget Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe
  Dollar Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Enterprise Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Europcar Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe
  Hertz Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Interrent Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Keddy Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe
  Sixt Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Thrifty Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto Europe

  Handige links

  Laatste nieuws over het Coronavirus (COVID-19) van de rijksoverheid

  Info van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) (Engelse website)