Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  THRIFTY AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 9.3
  • 9.2
  • 9.3
  • 9.4
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  March 22
  Goeie service, snelle afhandeling en nette prijs. Top!
  February 27
  Makkelijk verlopen
  January 30
  Mooie, bijna, nieuwe auto. Schoon en goed.
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Thrifty gedurende COVID-19

  Auto huren bij Thrifty - Auto EuropeHet autoverhuur bedrijf Thrifty is een van de grootste autoverhuurders ter wereld en een dochterfirma van Hertz Corporation, met hun hoofdvestiging in Estero, Florida.

  Opgericht werd Thrifty in het jaar 1958 onder de naam Thrifty Rent a Car System Inc., en in de loop der jaren werd het bedrijf steeds groter. Inmiddels biedt Thrifty zijn dienstverlening aan over eigen alsmede franchise vestigingen op circa 4.000 locaties wereldwijd, in samenwerking met het moederbedrijf Hertz en de zusterfirma DollarRent a Car. Wilt u een auto huren bij Thrifty, dan doet u dat bij één der bekendste firma's in de branche, die voordelige autohuur aanbiedt aan zowel zakenreizigers als toeristen. U zult een huurauto bij Thrifty kunnen boeken in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Afrika, Europa, het Midden-Oosten, het Caribisch gebied en Azië - en dat via Auto Europe tegen de gegarandeerd beste prijzen.

  Als betrouwbare partner van Auto Europe biedt Thrifty ook in deze moeilijke tijden de best mogelijke service aan. Als u een auto wilt huren bij Thrifty tijdens COVID-19 kunt u ervan verzekerd zijn dat deze professioneel gereinigd zal zijn, om de veiligheid van klanten en personeel te kunnen waarborgen. Reserveer uw Thrifty huurauto snel en eenvoudig online met behulp van ons zoek- en boek formulier, of bel ons op. Onder telefoonnummer +31 85 001 2614 staat ons deskundige team van de reserveringsafdeling u graag te woord en beantwoordt al uw vragen inzake autohuur.

  Auto huren bij Thrifty - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  De veiligheid van klanten en personeel staat voorop. Derhalve zijn talrijke maatregelen omgezet om het besmettingsrisico te minimaliseren. Deze maatregelen zijn op alle locaties geïmplementeerd, en het maakt dus niet uit of u een auto huurt op een luchthaven of treinstation. U zult bij Thrifty de beste auto voor de scherpste prijs vinden, zonder dat uw veiligheid daarbij in het gedrang komt.

  Thrifty volgt de ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus op de voet en past zijn beleid continu aan de strenge voorschriften en aanbevelingen van de overheden en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan. Zo wordt ervoor gezorgd dat zowel medewerkers als klanten op alle locaties de optimale bescherming genieten.

  Door de hoogste hygiënestandaards na te leven en strikte veiligheidsmaatregelen te treffen, kunt u zorgeloos een auto huren bij Thrifty tijdens het Coronavirus. Al het mogelijke is gedaan om de eventuele verspreiding van het virus te voorkomen, zowel op de locaties in de Thrifty filialen alsmede in de voertuigen. Vóór elke huurperiode worden alle auto's in een intensief proces van meerdere stappen grondig ontsmet en gereinigd.

  Reinigingsbeleid en procedures bij Thrifty

  • Thrifty heeft zijn schoonmaakprocedures wereldwijd herzien en verbeterd, voor het hele wagenpark en de shuttlebussen die worden gebruikt. Zo worden vooral die delen die vaker worden aangeraakt intensief ontsmet met een speciaal desinfectiemiddel, waaronder deurgrepen, autogordels, versnellingspook, panelen. Uiteraard worden eveneens andere items waar klanten zich eventueel langer ophouden bijzonder grondig schoongemaakt, zoals de balie van de bureaus enzovoorts.

  • Thrifty heeft ontsmettingsmiddel op basis van alcohol op voorraad en spoort medewerkers ertoe aan, zeer regelmatig handen te wassen en in geval van een onwel of ziek gevoel thuis te blijven.

  • Alle voertuigen ondergaan een instensieve reinigingsbeurt, waarbij er nog meer op gelet wordt die delen van de auto te ontsmetten, die vaker worden aangeraakt, zoals deurgrepen, stuur, gordels, autostoelen enzovoorts.