Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  SIXT AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 9.3
  • 9.2
  • 9.3
  • 9.4
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  January 23
  Auto was goed.
  January 19
  Zeer professioneel, 1 puntje van kritiek bij afgifte hadden ze het over schades/krassen groter dan 12 cm, maar bij inleveren gingen ze met de vergrootglas kijken ......
  December 02
  Het kon bijna niet beter was echt bijna een 10
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Sixt gedurende COVID-19

  Auto huren bij Sixt - Auto EuropeDit familiebedrijf is al sinds 1912 in München actief. Begonnen is ze met 3 huurauto's, en met veel ups en downs heeft dit bedrijf het van een kleine start-up tot een internationaal succesvol concern gebracht. De Sixt A.G. is het grootste autoverhuurbedrijf in Duitsland en nummer 1 als het om huurauto's gaat. Door een auto te huren bij Sixt profiteert u van een enorme keuze aan huurvoertuigen, in totaal circa 200.000 wereldwijd, met 2.200 vestigingen in meer dan 100 landen, en het grootste premium wagenpark ter wereld.

  Als betrouwbare en langdurige partner van Auto Europe, die al sinds 1954 in de branche actief is, kunnen wij u het auto huren bij Sixt ten tijde van het Coronavirus met een goed gevoel aanbevelen. U kunt daarvoor zelf online boeken met behulp van bovenstaand formulier en onze snelle zoek- en boeksysteem, of onze deskundige reserveringsafdeling opbellen. Onder telefoonnummer +31 85 001 2614 staan wij u graag te woord en helpen u bij al uw vragen omtrent uw autohuur.

  Auto huren bij Sixt - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  De invloed van de COVID-19 pandemie is overal ter wereld voelbaar, en mensen merken het zowel beroepsmatig als ook in hun privéleven. Niet alleen bij de plaatselijke regeringen heeft de Coronacrisis tot buitengewone maatregelen geleid. Ook bij Sixt heeft het gezorgd voor wijzigingen in beleid en procedures, om zo goed mogelijk aan de wensen en behoeftes van klanten tegemoet te komen en eventuele onzekerheden zo veel mogelijk weg te nemen.

  Darhalve houdt Sixt de situatie nauwlettend in de gaten en in samenwerking met lokale autoriteiten worden met behulp van een speciaal hiertoe ingericht coördinatiecentrum maatregelen getroffen om de actuele besluitvorming om te zetten en een verdere uitbreiding van het virus in te dammen. Doel is het, klanten en personeel maximale bescherming en zekerheid te bieden.

  Reinigingsbeleid en procedures bij Sixt

  • Intensieve reiniging van alle vestigingen om een uitbreiding van het virus tegen te gaan.
  • Streng hygiënebeleid voor al het personeel conform de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), o.a. regelmatig handen wassen.
  • Alle voertuigen uit het Sixt - wagenpark worden in een proces van meerdere stappen intensief gereinigd en ontsmet.

  U wilt weten hoe Sixt zijn medewerkers en klanten op de diverse locaties beschermt?

  Met groot engagement zorgt Sixt in deze uitdagende tijd voor een veilige omgeving voor zowel klanten als personeel. Bovenop de reeds getroffen veiligheidsmaatregelen, heeft Sixt nog meer methodes en procedures ingevoerd om het beleid van afstand houden te ondersteuenen en de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te waarborgen, bijvoorbeeld:

  • Beperking van aantal medewerkers en klanten op de locaties
  • Montage van plexiglas schermen
  • Hygiënische gezichtsmaskers voor de medewerkers van Sixt in alle Sixtfilialen wereldwijd

  Heeft Sixt een speciale schoonmaakprocedure voor auto's die gehuurd zijn door personen die mogelijk met het Coronavirus zijn besmet?

  Indien u een auto wilt huren bij Sixt tijdens COVID-19 hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Zodra een auto wordt ingeleverd door een klant die vermoedt met het virus besmet te zijn, wordt dit voertuig onmiddelijk uit het wagenpark genomen en geïsoleerd. Alvorens de auto opnieuw verhuurd wordt, wordt deze meermaals grondig gereinigd en ontsmet met een speciaal ontsmettingsmiddel.