Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  KEDDY AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 9.3
  • 9.1
  • 9.3
  • 9.5
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  March 23
  Prima organisatie met dito auto's
  March 18
  aardige mensen aan de balie en een prima auto, maar het eindeloze gezeur over het upgraden van de auto en verzekering is erg vervelend. dit neemt heel veel tijd in beslag en is dus erg irritant.
  February 16
  inleveren 2' voor opening kon niet, moesten wachten hadden toch graag eerst controle voor inlevering, dus hebben gewacht
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Keddy gedurende COVID-19

  Auto huren bij Keddy tijdens de CoronacrisisKeddy werd in het jaar 2015 door het moederbedrijf Europcar opgericht en biedt voordelige autohuur aan. Onze verhuurpartner Keddy is gespecialiseerd in autoverhuur aan reisbureaus, daarom kunt u ook niet direct boeken bij Keddy aangezien zij voor particulieren geen website aanbieden. U kunt uiteraard wel via Auto Europe boeken. Wanneer u een Keddy huurauto reserveert, moet u de sleutels bij een balie van Europcar ophalen, en tevens profiteert u van de jarenlage ervaring van Europcar en zijn uitstekende reputatie in de branche. Op dit moment biedt Keddy ophaallocaties aan in ca. 100 verschillende landen.

  Auto Europe is bemiddelaar van huurauto's en al sinds 1954 succesvolle partner inzake autohuur. Onze talrijke samenwerkingsverbanden - onder meer met Keddy - stellen ons in staat de scherpste tarieven en de beste service aan onze klanten aan te bieden. Ook in deze onzekere tijden kunt u onbezorgd een auto huren bij Keddy tijdens de Coronacrisis en profiteren van de ruime keuze aan moderne voertuigen. Hiervoor hoeft u enkel in het bovenvermelde formulier uw zoekopdracht in te geven, of u kunt ons ook graag opbellen met uw aanvraag. Onder telefoonnummer +31 85 001 2614 staat ons deskundige team van de reserveringsafdeling u graag te woord.

  Auto huren bij Keddy - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  De Europcar Group heeft ruim 70 jaar ervaring in de autoverhuurbranche en heeft een prima reputatie opgebouwd onder een brede internationale klantenkring. Keddy wil deze lijn graag voortzetten en richt zich op flexibiliteit en veiligheid. In deze tijd is de reiniging van huurauto's nog belangrijker en ook Keddy heeft hierop gereageerd en zijn reinigingsbeleid aangepast.

  Reinigingsbeleid en procedures bij Keddy

  Zodra de Coronacrisis ons allen verraste zetten Europcar en dochterbedrijf alles in het werk om dezelfde service en kwaliteit te bieden als voorheen. Dat is ongetwijfeld goed om te weten, mocht u een auto huren bij Keddy tijdens COVID-19. Veiligheidsvoorschriften en reinigingsprocedures zijn aangescherpt en er wordt erop gelet dat de regels van afstand houden op de vestigingen worden nageleefd. De voertuigen worden systematisch grondig ontsmet na afloop van elke huurperiode. Er wordt een contactloos beleid nagestreefd, waarbij de klanten de sleutels in een gesloten enveloppe kunnen ophalen nadat deze zijn ontsmet. Daarnaast zijn de receptiedesks afgeschermd door plexiglas. Veiligheid voor klanten en personeel staat voorop!