Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  INTERRENT AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 8
  • 7.7
  • 8.5
  • 8.4
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  July 02
  Na een hele vervelende ervaring vorig jaar bij een andere verhuurder was dit een zeer...
  June 28
  Snel en vriendelijk geholpen
  June 27
  Service prima, auto schoon van binnen en buiten maar wel veeeeel deuken.
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Interrent gedurende COVID-19

  Auto huren bij Interrent tijdens de CoronacrisisInterRent is de jongste telg in de Europcar Group, en deel van een internationaal opererend sterk netwerk wat voordelige autohuur aanbiedt. Interrent biedt in meer dan 40 landen wereldwijd huurvoertuigen aan, en is vooral te vinden op luchthavens en treinstations. Het wagenpark van Interrent omvat meer dan 22.000 voertuigen. Het bedrijf kan zijn klanten een solide combinatie bieden van voordelige huurtarieven en een prettige huurervaring.

  De huurautobemiddelaar Auto Europe biedt huurauto's op meer dan 24.000 ophaallocaties in meer dan 180 landen wereldwijd aan. Bij ons vindt u de scherpste prijzen en de beste service. Dankzij ons solide samenwerkingsverband met gerenommeerde partners uit de autoverhuurbranche kunnen wij u de beste tarieven garanderen. Als u een huurauto nodig heeft, kunt u deze snel en met een paar muiskliks online reserveren met behulp van ons handige boekingssysteem. Als u liever persoonlijk contact wilt, kunt u ons ook graag opbellen onder telefoonnummer +31 85 001 2614, ons deskundige team van de reserveringsafdeling staat u graag met raad en daad terzijde, zodat u onbezorgd een auto kunt huren bij Interrent ten tijde van COVID-19!

  Auto huren bij Interrent- Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  In deze bijzondere en ongewisse tijd denken veel mensen na over de vraag welke manier van reizen veilig is. Voor Interrent staat de veiligheid van klanten en personeel voorop, en de hoogste hygiënestandaards worden aangehouden om een zorgeloze autohuurervaring te kunnen garanderen.

  Reinigingsbeleid en procedures bij Interrent

  De verhuurbedrijven die tot de Europcar Group behoren - daaronder Europcar, Goldcar, Interrent en de GoCar Carsharing Service - hebben de volgende veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd: Na elke huurperiode wordt elk voertuig grondig ontsmet en gereinigd. Bovendien wordt een contactloos beleid gevoerd, hetgeen onder meer inhoudt dat de autosleutels niet persoonlijk door medewerkers worden overhandigd, maar de klant deze in een gesloten enveloppe krijgt. Zo wordt het besmettingsrisico geminimaliseerd. Derhalve kunt u auto onbezorgd een auto huren bij Interrent ten tijde van het Coronavirus..

  InterRent Key'N Go: Ontvang de sleutels zonder een bezoek aan de balie!

  Interrent biedt een nieuwe en digitale service aan: de Key 'N Go Service! Dankzij deze service kunt u de sleutels geheel onafhankelijk van eventuele openingstijden van een vestiging ophalen. U hoeft niet naar de balie van het verhuurbedrijf, maar haalt de sleutels op bij een terminal. Het is heel simpel: Boek uw huurauto bij Interrent Key 'N Go op de website van Auto Europe. Met uw boekingsbevestiging die u van Auto Europe krijgt, registreert u zich, en vervolgens gaat u op de ophaallocatie naar de automaat waar uw sleutel in de automaat voor u klaarligt. Zo heeft u uw sleutel razendsnel in handen en kunt u zoner verder oponthoud van uw vakantie gaan genieten! Meer weten? Lees dan hier verder over de Interrent Key'N go Service.