Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  DOLLAR AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 9
  • 8.9
  • 9.3
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  February 20
  De wagen die we geboekt hadden, was niet beschikbaar. We hebben een "gelijkwaardige" gekregen....
  February 16
  Dollar heeft te weinig personeel die werkt bij de balie op de locatie van Orlando International Airport.Ik betaal liever meer dan bijna 2 uur in een rij staan om mijn auto op te halen
  November 15
  Hoewel weinig auto's beschikbaar, werd er alles aan gedaan iedereen zsm op weg te helpen.
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Dollar gedurende COVID-19

  Autoverhuur bij Dollar tijdens de CoronacrisisDollar Rent A Car wars oorspronkelijk een nationaal bedrijf dat in 1965 was gevestigd. De Dollar Thrifty Automotive Groep was het holdingbedrijf van Dollar Rent A Car en Thrifty Car Rental tot de Hertz Corporation het in het jaar 2012 overnam. In de VS en Canada biedt Dollar op meer dan 840 locaties huurvoertuigen aan, en bezit met Thrifty meer dan 1.500 franchiselocaties in 70 landen. Van meet af aan volgt Dollar het doel, een optimale combinatie te vinden tussen de best mogelijke service en de voordeligste prijzen.

  Auto Europe is een toonaangevende bemiddelaar voor huurauto's, en werkt samen met talrijke gerespecteerde autoverhuurfirma's. Dankzij onze solide samenwerking met partners zoals Dollar kunnen wij u de voordeligste prijzen op de markt aanbieden en een ruime keuze aan voertuigen. Wilt u een auto huren bij Dollar ten tijde van het Coronavirus, dan kunt u dit heel gemakkelijk en snel regelen op onze website met behulp van ons veilige reserveringssysteem. Uiteraard kunt u ons ook bellen om te reserveren. Onder telefoonnummer +31 85 001 2614 staat ons deskundige team van autohuurexperten u graag te woord om u met uw boeking te helpen en alle vragen inzake autohuur te beantwoorden

  Auto huren bij Dollar - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  Dollar streeft ernaar, het auto huren bij Dollar ten tijde van COVID-19 makkelijk te maken en legt daarbij de nadruk op de veiligheid en gezondheid van zowel klanten als personeel. Het bedrijf houdt de berichtgeving omtrent het Coronavirus scherp in de gaten alsmede de hieruit voorkomende voorschriften en adviezen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) alsmede de overheid, om ervoor zorg te dragen dat alle maatregelen correct worden uitgevoerd.

  U kunt erop vertrouwen dat Dollar zich aan de strengste hygiënestandaards houdt om een veilige autohuurervaring te kunnen garanderen. Er worden niet alleen preventieve maatregelen getroffen om te voorkomen dat bacterieën en ziektekiemen zich kunnen verspreiden, maar ook worden alle huurvoertuigen na afloop van elke huurperiode in een uitgebreide schoonmaakprocedure van meerdere stappen intensief gereinigd.

  Reinigingsbeleid en procedures

  • De schoonmaakprocedures op de locaties van Dollar wereldwijd zijn geïntensiveerd. De oppervlaktes die het meest worden aangeraakt tijdens de huurperiode zoals deurgrepen, gordels, stuur, versnellingspook etc. worden met een speciaal middel grondig ontsmet.
  • Het personeel wordt tot zeer regelmatig handenwassen aangespoord, er is desinfectiemiddel op alocoholbasis op alle locaties aanwezig en mocht een medewerker zich onwel voelen, wordt deze ertoe opgeroepen, thuis te blijven.
  • Alle voertuigen worden grondig ontsmet, vooral die delen ervan waarmee klanten veelvuldig contact hebben zoals deurgrepen, stuur, autogordel, dashboard, stoelen enz..