Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AVIS & BUDGET AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 9.1
  • 9.1
  • 9.2
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  March 21
  vervelend dat ze je allerlei andere auto's duurdere dan de gehuurde en verzekeringen willen...
  March 19
  Altijd volledig beschermd en transparant. Huurprijs ook goed.
  March 15
  Goede ervaringen
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Avis & Budget tijdens COVID-19

  Autoverhuur bij Avis tijdens de Coronacrisis De Avis Budget Groep is een verband van gerenommeerde autoverhuurbedrijven die wereldwijd actief zijn en onder 3 verschillende en zeer bekende vlaggen opereren. Dit zijn Avis, Budget en Zipcar. Samen zijn deze op meer dan 11.000 locaties in ca. 180 landen present. Het bedrijf kan terugkijken op meer dan 70 jaar ervaring in de branche met een uitgebreid en modern wagenpark. Doel van de Avis Budget Groep is het, de toekomstige mobiliteit met innovatieve ideëen te ondersteunen en te verbeteren.

  Ook kleiner, regionaal bekende autoverhuurbedrijven in Europa, Zuid-Amerika Australië behoren inmiddels tot deze groep, waaronder bijvoorbeeld Maggiore, FranceCars, Apex en Payless.

  De autoverhuurbemiddelaar Auto Europe werd in het jaar 1954 opgericht en werkt sindsdien met geselecteerde autoverhuurbedrijven overal ter wereld samen om u de scherpste prijzen en de voordeligste huurtarieven alsmede de beste service te kunnen bieden. Onze samenwerking met Avis bestaat al zeer lang, waardoor wij u met een goed gevoel ervan kunnen verzekeren dat u, als u een auto wilt huren bij Avis & Budget ten tijde van het Coronavirus, een veilige keuze maakt waar u met een goed gevoel op weg kunt gaan.

  Als u bij Auto Europe een huurauto wilt reserveren, kunt u dit snel een veilig online regelen met behulp van ons uitgekiende online boekingssysteem. Of u kunt ons bellen onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Ons deskundige team van de reserveringsafdeling staat graag voor u klaar om al uw vragen inzake autoverhuur te beantwoorden en u te helpen, de beste deal voor uw autohuur te boeken - gegarandeerd!

  Auto huren bij Avis & Budget - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  Autoverhuur bij Budget tijdens de Coronacrisis Op dit moment zijn de nieuwsberichten vol van het Coronavirus, en daarom wil de Avis Budget Groep zijn klanten laten weren dat het beleid erop gericht is, de gezondheid en veiligheid van klanten te waarborgen en alle maatregelen hiervoor zijn geïmplementeerd wanner u een auto wilt huren bij Avis & Budget tijdens COVID-19.

  Zowel Avis als Budget houden de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) steeds nauwlettend in de gaten en oriënteren zich hieraan bij hun beleidsvorming. Doel is, te zorgen voor de tevredenheid van de klanten zonder hierbij ruimte te laten aan veiligheids- en gezondheidsrsico's.

  Reinigingsbeleid en procedures

  • Avis en Budget hanteren moderne technieken om hun voertuigen grondig te reinigen en ontsmetten na elke huurperiode. Met name stoelen, stuur, deurgrepen, autogordel en andere zaken die veelvuldig worden aangeraakt krijgen een intensieve schoonmaakbeuert.
  • De kantoortjes op de ophaallocaties worden eveneens zeer regelmatig met de aanbevolen schoonmaakmiddelen ontsmet.
  • Er wordt goed gelet op de gezondheidstoestand van de medewerkers. Dit betekent ook dat personeel ertoe wordt opgeroepen thuis te blijven zodra deze zich onwel voelt. Zeer regelmatig handenwassen wordt uiteraard nadrukkelijk gepropageerd en door de medewerkers nageleefd.