Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  ALAMO AUTOVERHUUR TIJDENS COVID-19

  • 9.4
  • 9.4
  • 9.3
  • 9.6
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  March 21
  Goede communicatie en service
  March 19
  Ging allemaal heel snel
  March 11
  We werden erg goed geholpen, informatie was duidelijk, medewerker vriendelijk. Inleveren ging vlot. Auto was erg goed.
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid als u een auto gaat huren bij Alamo gedurende COVID-19

  Auto huren bij Alamo tijdens de Coronacrisis In het jaar 1974 opende het autoverhuurbedrijf Alamo in Florida met 4 vestigingen zijn bedrijf in de VS. Sinds 2007 behoort Alamo tot het merk Enterprise Holdings, die naast Alamo nog 2 andere autoverhuurbedrijven bezit: Enterprise en National. Dit bedrijf behoort toe aan de familie Taylor met hoofdvestiging in St. Louis, Missouri. Het verhuurbedrijf Alamo richt zich met name op het verhuursegment in de reisbranche, om toeristen een fijne vakantiebelevenis te geven. Ook Enterprise is op meerdere ophaallocaties vertegenwoordigd, met vele voordelen voor zijn klanten. De firma National geldt onder de drie merken als Premiummerk.

  In de Verenigde Staten biedt Alamo talrijke ophaallocaties alsmede op bestemmingen in Zuid-Amerika, Afrika, Europa, Azië, Australië en Oceanië. De keuze wereldwijd aan voertuigen is enorm. Alamo heeft zich ten doel gesteld, gezinnen en toeristen een comfortabele en tegelijkertijd voordelige autohuurervaring te garanderen.

  Auto Europe is als bemiddelaar inzake autohuur al sinds het jaar 1954 actief en werkt samen met de meest gerenommeerde lokale en internationale autoverhuurbedrijven ter wereld. Daardoor is het mogelijk de scherpste prijzen en de beste service aan onze klanten aan te bieden, alsmede een ruime keuze aan huurautocategorieën. Ook met Alamo werken wij al vele jaren samen. Daarom kunnen wij u verzekeren, dat u in goed vertrouwen een auto kunt huren bij Alamo ten tijde van het Coronavirus zodat u zich veilig kunt voorbewegen.

  Heeft u vragen over uw reservering of hulp nodig bij uw boeking? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze huurautospecialisten onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Uiteraard kunt u uw reservering ook snel een heel eenvoudig zelf online via ons veilige boekingssysteem op onze website doorvoeren.

  Auto huren bij Alamo - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het Coronavirus te beschermen

  Voor Alamo is de veiligheid en zekerheid van zijn klanten en medewerkers van het grootste belang. Daarom houdt Alamo de berichtgeving omtrent het Coronavirus scherp in de gaten en volgt de voorschriften en aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Rijksoverheid nauwlettend. Het personeel van de vestigingen volgt de aanwijzingen van het Ministerie van Volksgezondheid op de voet en let erop dat de voorschriften zoals regelmatig handen wassen strikt worden nageleefd. Daarnaast heeft Alamo enkele maatregelen getroffen om er zeker van te zijn dat zijn medewerkers zich aan de regel van afstand houden kunnen houden. Onder meer wordt dit bereikt door het aantal medewerkers per ophaallocatie te begrenzen en zeker te stellen dat ook klanten onderling voldoende afstand in acht kunnen nemen en er geen grote groep klanten op een kluitje zal samenkomen. Derhalve is voor onze klanten de grootst mogelijke veiligheid en zekerheid gewaarborgd, als u een auto wilt huren bij Alamo tijdens COVID-19.

  Hiertoe biedt Alamo op sommige locaties aan, dat de huurauto wordt afgeleverd op een afgesproken specifieke locatie of u deze op een plaats aan de straatkant kunt ophalen. Zo wordt het contact met anderen, en daarmee het risico op een mogelijke besmetting, nog verder gereduceerd.

  Complete Clean Pledge - Reinigingsbelofte voor maximale zekerheid onderweg

  • Complete Clean Pledge van Alamo tijdens de CoronacrisisAlamo neemt hygiëne op zijn locaties en van zijn wagenpark serieus en is zich ervan bewust, dat dit nu belangrijker dan ooit is. Het verhuurbedrijf neemt extra maatregelen om de voertuigen te reinigen en te ontsmetten zodat de voorschriften van de autoriteiten volledig worden nagekomen.
  • Het huidige beleid is afgestemd op de zogeheten Complete Clean Pledge, ofwel een belofte van maximale reiniging voor de grootst mogelijke veiligheid. Zo heeft Alamo een training ingevoerd voor zijn personeel, om er zeker van te zijn dat alle medewerkers van de vereiste hygiënevoorschriften en -maatregelen op de hoogte zijn.
  • Deze maatregelen betreffen in het bijzonder die oppervlaktes op de ophaallocaties waarbij klantencontact plaatsvindt, zoals de tafels en stoelen, balie, deurklinken, toiletten, die met een speciaal ontsmettingsmiddel veelvuldig op een dag worden gereinigd. Alamo legt grote nadruk op het belang van deze procedures bij zijn medewerkers.
  • Voor de huurauto's geldt dat deze naast de algemene grondreiniging een extra intensieve schoonmaakbeurt krijgen om aan de Complete Clean Pledge te voldoen. Met name die onderdelen die vaker worden aangeraakt zoals deurgrepen, versnellingspook, stuur, handschoenenvak, vakjes, stoelen, zonneklep en autogordel worden bijzonder zorgvuldig ontsmet na afloop van elke huurperiode. Op de onderstaande foto zijn deze onderdelen individueel aangegeven.
  Complete Clean Pledge Alamo