Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Beoordeeld door: WILLEM - March 19, 2018
 • Lange rij bij aankomst maar niet verbazend gezien het aantrekkelijke aanbod, de staf werkte snel en efficient en ik kreeg na niet te lang wachten een grotere auto dan ik dacht; prima service en tegen ... een goeie prijs
 • Meer lezen
 • Beoordeeld door: ARJEN - March 18, 2018
 • Steeds weer vragen om extra afdekking eigen risico van 800,- dat al bij jullie is afgekocht. Tevens eerst 25,- vragen voor Italië pas na bevestigings mail oh ja toch 10,- en de auto kwam op ons minima ... al een klasse lager als de bestelde Opel Astra, we kregen een Skoda rapid
 • Meer lezen
Boek een One way

Binnenlandse en buitenlandse one way verhuur

 

One way autoverhuur via Auto Europe

Bij Auto Europe zijn er twee soorten one ways: binnenlands en buitenlands. Het is verplicht de one way toeslag te betalen wanneer u de huurauto op een andere locatie retourneert dan waar u deze heeft opgehaald. De one way toeslag wordt vastgesteld door de lokale verhuurder. U dient er rekening mee te houden dat autoverhuurbedrijven een toeslag in rekening brengen voor internationale one ways, welke tijdens het boeken online op de website vermeld worden. De kosten voor de one way staan eveneens vermeld op de voucher die wij u ter bevestiging van de boeking toesturen. Enkele voorbeelden van hoe de one way toeslag wordt weergegeven vindt u hieronder.

 

Dankzij de goede samenwerking met de lokale verhuurbedrijven zijn binnenlandse one ways, van de ene stad naar de andere stad, vaak kosteloos mits de minimale en/of maximale verhuurperiode in acht wordt gehouden. Wanneer u naar een ander land rijdt en de huurauto daar terugbrengt is er sprake van een internationale one way toeslag, tenzij anders aangegeven.

 

Waarom zou ik een one way bij Auto Europe boeken?

 

Plant u een omvangrijke reis naar verschillende landen en bent u nog op zoek naar de juiste auto? Begin uw reis met Auto Europe! Reis van Spanje naar Frankrijk of van Duitsland naar Italië en bewonder het prachtige uitzicht onderweg. Geniet ook van de ontelbare historische monumenten, diverse lokale lekkernijen en de verschillende culturen die u tegen zult komen.

 

Zoekmachine

Voor meer flexibiliteit kunt u kiezen voor een afleverlocatie die afwijkt van de ophaallocatie.

 

Bel ons voor meer informatie over prijzen, boekingen en andere vragen omtrent autoverhuur.

 

U kunt ons zeven dagen per week bereiken op het telefoonnummer 0800 - 022 75 47 of via onze website, waar u tevens een auto huren kunt.

 

Vind de beste one way aanbiedingen

 

Gebruik onze zoekmachine aan de linkerzijde om onze beste aanbiedingen te vinden. Selecteer het land, de stad en de huurlocatie. Vink voor een one way de box "Huurauto op een andere locatie inleveren?" aan.

 

Selecteer het land, de stad en de afleverlocatie. Controleer de leeftijd van de hoofdbestuurder en klik op de knop "Prijsopgave". Kies de optie die het beste bij u past en klik de prijs aan.

 

Zodra u de prijs heeft aangeklikt verschijnt er een korte melding met handige informatie omtrent one way autoverhuur en een beschrijving van de huurauto.

 

 

One way informatie

 

De zoekresultaten worden gesorteerd op prijs en verhuurder. Indien u wilt kunt u op een gewenste prijs klikken of op de gewenste verhuurder. U kunt ook "Alle resultaten" aanklikken om alle resulaten te zien. Maak een keus om de volgende afbeelding te zien:

 

Prijs inclusief one way

 

Onder de totaalprijs staat de one way toeslag vermeld, die in dit geval bij de huurprijs is inbegrepen. U kunt hier de auto direct huren of u kunt van deze boeking een offerte naar uw e-mailadres laten sturen.

 

Afhankelijk van de door u gekozen verhuurder zijn er twee manieren waarop de one way toeslag betaald wordt.

 

 1. Prijs autoverhuur + one way toeslag gezamenlijk als totaalprijs aan Auto Europe
 2. Prijs autoverhuur betaald aan Auto Europe + one way toeslag lokaal te betalen aan de verhuurder

 

One way inclusief

One way lokaal te betalen

 

 

 

 

Het hangt van de verhuurder/aanbieding af of de one way toeslag bij de totale huurprijs van Auto Europe is inbegrepen (afbeelding links) of dat de one way toeslag lokaal bij de verhuurder betaald moet worden (afbeelding rechts).

 

Op de voucher staat eveneens meer informatie over de te betalen one way toeslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat u eventuele extra's en accessoires heeft gekozen klikt u op "Boek nu". Indien mogelijk krijgt u hier de optie om een dekking voor uw boeking te kiezen. Lees hier meer over de diverse dekkingsmogelijkheden. Kies de gewenste optie en klik op "Ga verder".

 

Afkoop eigen risico dekking

 

De volgende stap is het afronden van het boekingsproces. Hier kunt u eventueel kiezen voor een upgrade.

 

 Upgrade

 

Klik op één van de aangeboden opties en ga verder met het boekingsproces. Bij het invullen van het formulier zal u worden gevraagd uw vluchtnummer in te vullen. Dit is zeer belangrijk indien de vlucht vertraging heeft of wordt geannuleerd. Vul uw betalingsgegevens in en accepteer de Algemene Voorwaarden om de boeking af te ronden. In de Algemene Voorwaarden vindt u meer informatie over extra kosten, toeslagen en belastingen, waarvan enkele direct bij het ophalen van de huurauto aan de verhuurder moeten worden betaald.

 

 

Uw boeking is compleet

 

Zodra uw boeking bevestigd is ontvangt u van ons ter bevestiging een e-mail met uw vouchernummer en een PDF-document. Dit document bevat uw persoonlijke contactinformatie, de details omtrent de autoverhuur en het bevestigingsnummer van de verhuurder. Daarnaast bevat dit document gedetailleerde informatie over de autoverhuur en de Algemene Voorwaarden. Ook vindt u in dit document alle informatie over de one way. U dient de voucher uit te printen en aan de verhuurder te laten zien.


Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie. Tegenwoordig bieden vrijwel alle verhuurders one way boekingen aan. Auto Europe gaat echter een stapje verder: wij zorgen ervoor dat alle details van uw boeking door de verhuurder worden bevestigd zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Met meer dan zestig jaar ervaring in de autoverhuurbranche bent u bij ons in goede handen. Geniet van uw vakantie! Auto Europe wenst u een fijne reis toe!

Terug naar boven

 

Kies het land waar u woonachtig bent
close