Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Met extra comfort de weg op

Geniet van extra luxe

Wilt u de rit van uw leven ervaren? Dat kan! Via Auto Europe kunt u de luxe auto huren waar u altijd van gedroomd heeft. Lees meer in deze infographic over ons aanbod aan exclusieve auto's in het buitenland en de lokale verkeersregels. Gebruik onze zoekmachine en plan een fantastische rijervaring!

 


 

Gebruik onze zoekmachine om een luxe auto te huren.

 

Klik op de afbeelding om de infographic te openen!

 

Infographic - Luxueus de weg op

 Duitsland

Droomt u over een Porsche 911 - Vermogen: 294 kW - 400 pk, topsnelheid: 300 km/u? In Duitsland kunt u kiezen uit onder andere de volgende exclusieve automerken: Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Maserati en meer. Duitsland heeft geen tolwegen en op de meeste snelwegen is er geen snelheidslimiet! Dit klinkt als muziek in de oren van snelheidsduivels! Let op: Het is in heel Duitsland verplicht om een winteruitrusting te hebben. Auto's die tijdens de winter worden verhuurd zijn uitgerust met winterbanden.


MŁnchen

 

 

Oostenrijk

Wie wil nu niet rijden in een Mercedes GLK - Vermogen: 225 kW - 302 pk, topsnelheid: 210 km/u tijdens een verblijf in Oostenrijk? Let er echter op dat de maximum snelheid op de Oostenrijkse snelweg 130 km/u is. Ook worden er regelmatig radar controles uitgevoerd. Indien u een snelheidsovertreding begaat wordt er verwacht dat u ter plekke de boete betaalt. Het alcoholgehalte dat maximaal is toegestaan in het bloed is 0,5 promille (de limiet is 0,1 promille voor bestuurders die hun rijbewijs korter dan twee jaar hebben). Let hierop! Houd er rekening mee dat u voor het rijden op de snelweg in het bezit dient te zijn van een Autobahnvignet. Tijdens de winter dient de auto te zijn uitgerust met winterbanden.

 

Oostenrijk snelheidslimiet

 

 

BelgiŽ

Verken BelgiŽ met een Audi A5 Sportback - Vermogen: 200 kW, 272 pk, topsnelheid: 250 km/u. De snelheidslimiet in BelgiŽ is 120 km/u. De snelwegen zijn goed verlicht, behalve tussen 00.30u en 05.30u 's ochtends. Dit is om energie te besparen. Er wordt geen tol geheven op de Belgische snelwegen. Let erop dat het maximum toegestane alcoholgehalte in het bloed 0,5 promille is. Bij het overschrijden van dit maximum moet er een boete worden betaald.

 

Alcohollimiet BelgiŽ

 

Frankrijk

Hoe zou u zich voelen achter het stuur van een Ferrari F12 Berlinetta - Vermogen: 545 kW - 741 pk, topsnelheid: 340 km/u? Een rit in deze prachtige auto zult u nooit vergeten! In Frankrijk kunt u ook kiezen uit luxueuze merken als Mercedes, Jaguar, BMW, Audi, Maserati, Porsche, Lamborghini, Rolls Royce en nog veel meer. Er wordt tol geheven op de Franse snelwegen, al zijn er bepaalde delen hiervan uitgezonderd. De snelheidslimiet ligt tussen de 110 en 130 km/u. Het is verboden om te rijden met een alcoholgehalte in het bloed dat hoger is dan 0,5 promille.

 

Parijs

 

Verenigd Koninkrijk

Dť manier om op te vallen in Londen is met de elegante Aston Martin! Met een vermogen van 380 kW - 517 pk, en een topsnelheid van 295 km/u voelt het rijden in een Aston Martin als het rijden in een meesterwerk. Houd er rekening mee dat er op de snelwegen voornamelijk tweebaanswegen zijn, en dat de snelheidslimiet 112 km/u is (70 mph). Afgezien van een klein aantal wegen wordt er vrijwel geen tol geheven. Het betalen van de congestieheffing is verplicht binnen de Congestion Charge zone in Londen. Het is tevens strikt verboden om te rijden met een alcoholgehalte van 0,5 promille in het bloed of meer.


 London Eye

 

 

Portugal

Maak uw bezoek aan Faro net iets specialer met een luxe huurauto! Geniet van extreem comfort, moderne technologie en een prachtig ontwerp met de BMW M5 Serie - Vermogen: 225 kW - 306 pk, topsnelheid: 250 km/u. Opgelet: Portuguese snelwegen zijn duur. De maximum snelheid is 120 km/u. Elektronische tolheffing wordt aangegeven met een waarschuwingsbord waarop "Electronic toll only" staat. Het maximum toegestane alcoholgehalte is 0,5 promille. 
Klik hieronder om de hele infographic te zien
 
Infographic - Luxueus de snelweg op
 

 
Kies het land waar u woonachtig bent
close