Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZWEDEN

Zweden: 19 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zweden:
customer review star rating
12
7
0
0
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 19

  • Beoordeeld door: JEROEN - February 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Een auto huren is makkelijk, snel, en meest belangrijk voor mij, betrouwbaar tot nu toe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO BY ENT
  • Alamo heeft hun balie en auto?s in de aankomst terminal, dit was de reden dat ik hun koos. De rest, moet men met een bus naar een andere locatie. Ik weet niet hoe ver dit is, maar het feit dat ik niet eerst een bus in moest bij vertrek omdat ik al iets te laat was voor mijn retour vlucht was perfect. Ik had misschien mijn vlucht gemist als ik bij een andere de auto had gehuurd. Het ophalen en afdroppen van de auto ging ook lekker snel. Geen 100,000 dingen die afgetikt moesten worden, gewoon? snel en niet te gecompliceerd. Echt een aanraader?
  • Beoordeeld door: ALEX - February 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeking verliep soepel en eenvoudig.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ENTERPRISE
  • Geen enkele opmerking. De service aan de balie was prima, de auto was prima en het was geen probleem de auto 1 uur eerder mee te krijgen (het vliegtuig landde eerder dan gepland). Eén van de meest soepele en snelste 'autohuren' ooit!
  • Beoordeeld door: RONALD - April 3, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het boeken en eventueel kosteloos annuleren positief. Verder hebben we voor ons gevoel alleen maar te maken gehad met ADDCAR. Voor extra verzekeringen of bij calamiteiten moesten we contact opnemen met ADDCAR is ons bij het ophaalpunt verteld. Ik weet niet wat op dat moment de positie is van Auto Europe.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ADDCAR
  • Tot nu toe tevreden. Suggestie: Ze zouden, naar mijn gevoel, bij de overdracht van de sleutel samen met de huurder om de auto heen moeten lopen. Zowel bij ophalen als inleveren. Bij het inleveren hebben ze dat alleen gedaan op ons nadrukkelijk verzoek.
  • Beoordeeld door: DIRK - February 24, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Ben zeer tevreden over Auto Europe. Huur vaak een auto in verschillende landen en tot nu toe ging dit altijd probleemloos.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ADDCAR
  • Mooi auto, maar niet geheel schoon. Er zaten bijvoorbeeld nog lege flessen in de auto van de vorige gebruiker.
  • Beoordeeld door: SJOERD ANTON - June 28, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • gemakkelijk en betrouwbaar
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • perfecte service, prima auto!
  • Beoordeeld door: JOHANNES - June 26, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen klachten alleen op het vouche even Vermelden waar je precies de sleutels kunt halen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Zie boven!
  • Beoordeeld door: PIERRE - March 13, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles verliep vlot en naar wens
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • goede en snelle service
  • Beoordeeld door: EUGENE - January 7, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent service.
  • Beoordeeld door: HENDERIK - November 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima service van het personeel, zowel op de late avond als de vroege ochtend.
  • Beoordeeld door: JOOST - October 1, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Helder, duidelijk, enkele stappen om auto te huren en voucher te printen, reizen en afhalen/inleveren.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Snelle afhandeling, kreeg zeer royale upgrade, duidelijke instructies over gebruik en staat van auto.
  • Beoordeeld door: HENK - September 15, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • via internet bestellen ging eens mis. Ik kwam op een vreemde site en moest alles 2 keer over doen waarna telefonisch alles geregeld. Verder ok via auto europe site.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: J.P. - August 29, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Kleine auto besteld maar een Volvo C30R meegekregen. Leuke meevaller!
  • Beoordeeld door: GERARD - August 28, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • het gevraagde werd geleverd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • we hebben moeten bellen voordat er iemand kwam om ons de sleutels te oeverhandigen. verder geen problemen.
  • Beoordeeld door: PIETER - August 21, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • jammer dat er niemand was om ons wegwijs te maken. We hadden wat problemen met het vinden van de achteruit.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • kunnen daar de auto niet overdragen. vertrouwen er op dat men weet dat de auto schadevrij is terug gebracht.
  • Beoordeeld door: CHRISTINA - August 15, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: MARIJKE - August 9, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: MELVIN - August 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: SARA - August 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: JAN - July 24, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • bij hertz in zweden wisten ze niet hoe ze de rekening van autoeurope moesten intepreteren ivm de kosten opbouw. ze wilden meer in rekening brengen. verer waren ze zeer klantvriendelijk.
Kies het land waar u woonachtig bent
close