Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN CAPE TOWN

Cape Town, Zuid-Afrika : 23 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Cape Town:
customer review star rating
13
9
1
0
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ERIC - March 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was op voorhand geregeld waarvoor dank maar de voorwaarden borg bij Hertz liggen wel merkelijk hoger dan elders (R14000) die ik navroeg misschien kan dit bij de booking vermeld worden wat de perifere voorwaarden zijn. V was ook een electronisch probleem de indicator van de deuren bleef regelmatig branden op het dashbord zodat je moest stoppen om te zien of dit wel klopte.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Voertuig Ford Figo was zo goed als nagelnieuw (1010 km) maar bij het verlaten van de site was de tank al niet meer vol (volgens de aanduiding). De tank is ook te klein (35 l) om de haverklap stoppen om te tanken. Er was ook een elektronisch probleem de indicator van de deuren bleef regelmatig branden op het dashbord zodat je moest stoppen om te zien of dit wel klopte. Super vriendelijk bij terugkeer
  • Beoordeeld door: RONALD - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb via First de reservering gedaan, zodoende ook naar kantoor van First gegaan om de auto op te halen. Op creditcard zie ik afschrijving van Europe cars. Dat bracht mijn wel in verwarring, het is onduidelijk dat europe cars en first dezelfde maatschappij is
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Beoordeeld door: FRANS - March 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • prima afhandeling. verrassingen achteraf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • geen problemen ervaren. correcte afhandeling
  • Beoordeeld door: PAUL - February 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • zoals we van Auto Europe gewend zijn: uitstekende service en behulpzaam
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • een van de laatste dagen was er een foutmelding op het dashboard (de auto had pas 12.000km gereden) de volgende dag was er een vervangende auto voor ons geregeld.
  • Beoordeeld door: SANDER - January 31, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Boekingen lopen altijd vlot en soepel! Alleen geen zaken meer gaan doen met First Car in Cape Town!!!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Wij hebben een auto gehuurd voor 3 weken. Na de eerste dagen bleek de volledige achtebank los te liggen. Hierdoor konden wij geen extra passagiers meenemen in de auto. Heb hier onderweg 2 emails aan gewijd maar ik wacht nog steeds op antwoord. Ook een garmin gehuurd. Deze kende 2 van de 3 adressen niet waar we heen wilden gaan. Ook de instructie over hoe de automaat werkt van de auto is minimaal geweest..... Zo wisten wij niet dat D 3 twee standen waren en moesten daar na 600 km rijden perongeluk achterkomen omdat we vonden dat de rpm zo hoog waren en de benzinemeter hard naar beneden ging. Ook de afwikkeling op de airport was slecht. Geen manager aa`nwezig om ons te woord te staan en wacht nog steeds op een teken van leven van First Car.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • De telefonische informatie vooraf het huurcontract verliep zonder problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • De ontvangst, de staat auto van de auto, de inlevering van de auto na afloop van de huurperiode, verliep uitstekend daarom aanbevelings- waardig.
  • Beoordeeld door: MARIA - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima afhandeling en snelle reactie bij vragen mijnerzijds.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Prima afhandeling zowel bij afhalen als terugbrengen. Hopelijk komt onze borg ook binnen de afgesproken tijd (5 dagen) terug.
  • Beoordeeld door: ELSBETH - March 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de klantenservice jammer dat er geen verzekering extra te boeken is die het hele eigenrisico uitsluit. Dit althans was het antwoord van klantenservice toen ik er naar vroeg. Ook bij First Car zelf kon dat niet. Dit ivm de orkaan Dineo die het noordoosten van Zuid Afrika zou aandoen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • goede service en prijs.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • aantrekkelijke prijzen. eenvoudig te boeken. goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • op de voucher stond een one way fee van ZAR 850, maar er werd ZAR 1000 afgeschreven. Ik heb ze daarop geattendeerd en het werd keurig terugbetaald
  • Beoordeeld door: DANIEL - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, what you see is what you get. Suggestie: gegevens elektronisch doorgeven aan verhuurbedrijven, zodat niet alles bij ophalen met de hand in getypt moet worden, waardoor het vrij lang duurt voor je klaar bent.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Auto prima, vlotte afhandeling bij inleveren en geen gedoe over beschadigingen ondanks Eigen risico. Ophalen nam wel veel tijd, aangezien alle gegevens nog handmatig ingetikt moisten worden in de computer.
  • Beoordeeld door: MARCEL - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een klacht over de afgesloten CDW verzekering hierover zal ik mij nog tot auto Europe wenden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Bij aankomst moest ik om volledig verzekerd te zijn nog een aparte verzekeringen voor de voorruit en de velgen afsluiten, Extra kosten ?75. Ik was in de veronderstelling dat ik een volledige dekking had op grond van de via auto Europe afgesloten verzekeringen. Verder werd er een extra deposit van 3000 rand van mijn credit card afgeschre en dit ik bij het inleveren van de auto terug zou krijgen.
  • Beoordeeld door: KOEN - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goed geregeld en een prima wagen. Administratief prima - goede partner met Bidvest in Zuid Africa
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Professioneel en efficient. een aanrader
  • Beoordeeld door: REGINA - August 9, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede raad per telefoon, duidelijke website. First Car CT: De kwaliteit gaat achter uit! Auto se sluitingssysteem defect, benzine aanwijzer: defect. Wij hebben een keer auto moesten omruilen, wat ook makkelijk was, maar beter: een goed doorgekeken auto overnemen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • First Car: Neem meer moeite om auto goed op fouten door te kijken voor verhuur ! In eerste auto deursluiting defect ( en dat in SA! gevaalijk! ) bij de tweede de benzine aanwijzer! Auto Europe: doen een kritische beoordeling van First Car!
  • Beoordeeld door: WIL - November 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alleen de vraag of ik even een kopie van mijn paspoort, creditcard en rijbewijs wilde sturen was voor mij onbegrijpelijk. Dit, ondanks alle waarschuwingen in de medie e.d. om dit niet te doen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Alleen raar dat er op een gegeven moment €200 van mijn creditcard is gehaald. Niet gereserveerd, wat normaal is, maar er gewoon afgehaald.
  • Beoordeeld door: WILCO - June 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede morgen heb een auto gehuurd met geen blijvend risico dekt ook schade aan ruiten en banden..in de uitleg is het netjes vermeldt alleen eenmaal aangekomen bij Frist 1 Car zeiden ze dat alleen de basis was verzeker bij hun en dat we voor geen blijvend risico bij auto europe het oosten verhalen als er wat mis zou zijn . er staat nergens beschreven dat dit zo is . ik neem aan als ik een auto huur zonder eigen risico dat dat ook bij de verhuurder bekend is, in dit geval Frist6 1 Car niet dus We houden niet van dit soort verrassingen zeker niet op het begin van de vakantie. moest ook 3000 rand deposit betalen die ze vervolgens ook nog eens eerst van je rekening afhalen wat ook niet gebruikelijk is . normaal wordt dat ergens geparkeerd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Bewust even neutraal /tevreden ingevuld LET OP ! Het schijnt dat ze het deposit in zuid Afrika altijd gelijk eraf halen en wordt terug gestort 7 dagen na inlevering van de auto als de gecheckt is minus de eventuele schade kosten /brandstof /crossing border fee/ toll fee return fee and doc fee. schade kan worden afgekocht door verzekeringen Verder een nette mooie automaat mee gekregen van alle gemakken voorzien . Daar was niks mis meer . goed mooie en ruim. zeker aan te bevelen bij deze afstanden.
  • Beoordeeld door: ROLAND - April 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik vind de regels mbt afkoop eigen risico te ondoorzichtig vooraf. Toen ik mn contract kreeg stonden er allerlei uitzonderingen. Zal vermoedelijk niet aan First car liggen maar ik vind dit niet transparant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: JOSEPH - February 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • probleemloos verlopen.
  • Beoordeeld door: MARTIJN - February 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hebben ipv een Toyota Corolla een Nissan Almera gekregen. Beide auto's worden al lange tijd niet meer gemaakt, komen wij nu achter. In het vervolg gaan wij meer op de autotypes letten, want wij voelden ons met name op de snelweg bij het dalen van de weg niet echt heel veilig door de niet zo stabiele wegligging van de auto. Wellicht dat Auto Europe ook de type auto's kan controleren wat Budget aanbiedt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Wij hebben ipv een Toyota Corolla een Nissan Almera gekregen. Beide auto's worden al lange tijd niet meer gemaakt, komen wij nu achter. In het vervolg gaan wij meer op de autotypes letten, want wij voelden ons met name op de snelweg bij het dalen van de weg niet echt heel veilig door de niet zo stabiele wegligging van de auto.
  • Beoordeeld door: DIRK - February 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Gemakkelijke website, goede deal.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Heel vriendelijke service. Ze schrijven dat je een internationaal rijbewijs moet overleggen maar dat geld voor Europeanen alleen voor oude Engelse rijbewijzen zonder foto.
  • Beoordeeld door: JACO - December 21, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Mis alleen cruise control en mag ook een oudere auto zijn
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Mag van mij ook een oudere auto zijn als er maar cruise control op zit
Kies het land waar u woonachtig bent
close