Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZUID-AFRIKA
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Zuid-Afrika

Zuid-Afrika : 32 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zuid-Afrika :
customer review star rating
20
10
2
0
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: TON - March 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ha Een vorige mindere ervaring goed en snel door AE ondersteund. Alles dik in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Lange wachttijd aan de balie. Verder in orde. Innameproces efficiënt maar slechts op verzoek kreeg ik een schriftelijk Ok met handtekening voor ontvangst, op de achterkant van het huurformulier.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • aantrekkelijke prijzen. eenvoudig te boeken. goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • op de voucher stond een one way fee van ZAR 850, maar er werd ZAR 1000 afgeschreven. Ik heb ze daarop geattendeerd en het werd keurig terugbetaald
  • Beoordeeld door: MATTHIJS - February 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Hoge voorbelasting op creditkaart (volledig eigen risico) plus hoog voorschot op evt kosten als tol en benzine (eur 200). Niet gebruikelijk bij andere verhuurders. Erg lange wachttijden bij ophalen, bijzonder veel admin voordat het geregeld was.
  • Beoordeeld door: RON - January 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent service
  • Beoordeeld door: DANIEL - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, what you see is what you get. Suggestie: gegevens elektronisch doorgeven aan verhuurbedrijven, zodat niet alles bij ophalen met de hand in getypt moet worden, waardoor het vrij lang duurt voor je klaar bent.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Auto prima, vlotte afhandeling bij inleveren en geen gedoe over beschadigingen ondanks Eigen risico. Ophalen nam wel veel tijd, aangezien alle gegevens nog handmatig ingetikt moisten worden in de computer.
  • Beoordeeld door: BMA - December 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heb de boeking niet zelf gedaan maar wat ik van mijn partner begreep prima en duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Service was snel, auto prima, maar financieel niet conform afspraak afgehandeld. Mijn reactie op de factuur is nog steeds niet beantwoord
  • Beoordeeld door: ENGELBERT - November 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • bij het zoeken naar auto's is de ervaring dat bedrijven auto's indelen in klassen die soms moeilijk te vergeliken zijn met elkaar. de B klasse van de een lijkt op een M klasse van een ander. Extra informatie over vergelijkbaarheid zou welkom zijn. zo is bv moeilijk na te gaan of een auto een 1.4 of 1.6 of 1.8 is het overzichtelijk aanbieden van alle verzekeringen en de tips wat je kunt beleven aan extra aanbiedingen is prettig en maakt dat goed verzekeren via Auto Europe een pluspunt is, het 'nee' zeggen tegen ongewenste aanbiedingen wordt er gemakkelijker mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • heb al meerdere keren gereden in First car auto's , behulpzaamheid en kwaliteit is goed. keuze per leverancier wordt ook gemaakt op basis van prijs en het type auto in bv B klasse
  • Beoordeeld door: MARCEL - November 4, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb een klacht over de afgesloten CDW verzekering hierover zal ik mij nog tot auto Europe wenden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Bij aankomst moest ik om volledig verzekerd te zijn nog een aparte verzekeringen voor de voorruit en de velgen afsluiten, Extra kosten ?75. Ik was in de veronderstelling dat ik een volledige dekking had op grond van de via auto Europe afgesloten verzekeringen. Verder werd er een extra deposit van 3000 rand van mijn credit card afgeschre en dit ik bij het inleveren van de auto terug zou krijgen.
  • Beoordeeld door: KOEN - October 27, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • goed geregeld en een prima wagen. Administratief prima - goede partner met Bidvest in Zuid Africa
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Professioneel en efficient. een aanrader
  • Beoordeeld door: SELMA - October 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel makkelijk en efficient.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Super efficient. Ik wil graag weten hoe ik de CD die de auto radion heeft "ingeslukt" weer kan terug krijgen.
  • Beoordeeld door: REGINA - August 9, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede raad per telefoon, duidelijke website. First Car CT: De kwaliteit gaat achter uit! Auto se sluitingssysteem defect, benzine aanwijzer: defect. Wij hebben een keer auto moesten omruilen, wat ook makkelijk was, maar beter: een goed doorgekeken auto overnemen!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • First Car: Neem meer moeite om auto goed op fouten door te kijken voor verhuur ! In eerste auto deursluiting defect ( en dat in SA! gevaalijk! ) bij de tweede de benzine aanwijzer! Auto Europe: doen een kritische beoordeling van First Car!
  • Beoordeeld door: WIL - November 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • alleen de vraag of ik even een kopie van mijn paspoort, creditcard en rijbewijs wilde sturen was voor mij onbegrijpelijk. Dit, ondanks alle waarschuwingen in de medie e.d. om dit niet te doen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Alleen raar dat er op een gegeven moment €200 van mijn creditcard is gehaald. Niet gereserveerd, wat normaal is, maar er gewoon afgehaald.
  • Beoordeeld door: PETRUS - November 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima, altijd goede ervaringen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Positief,de BMW die klaarstond werd meteen ingeruild voor een voor ons gemakkelijker te bedienen Nissan. ook bij het inleveren totaal geen problemen.
  • Beoordeeld door: PETERUS - July 12, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen alles correct
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Geen opmerken zowel hetafhalen als het terugbrengen liep goed. Correcte behandelingen.
  • Beoordeeld door: WILCO - June 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede morgen heb een auto gehuurd met geen blijvend risico dekt ook schade aan ruiten en banden..in de uitleg is het netjes vermeldt alleen eenmaal aangekomen bij Frist 1 Car zeiden ze dat alleen de basis was verzeker bij hun en dat we voor geen blijvend risico bij auto europe het oosten verhalen als er wat mis zou zijn . er staat nergens beschreven dat dit zo is . ik neem aan als ik een auto huur zonder eigen risico dat dat ook bij de verhuurder bekend is, in dit geval Frist6 1 Car niet dus We houden niet van dit soort verrassingen zeker niet op het begin van de vakantie. moest ook 3000 rand deposit betalen die ze vervolgens ook nog eens eerst van je rekening afhalen wat ook niet gebruikelijk is . normaal wordt dat ergens geparkeerd
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Bewust even neutraal /tevreden ingevuld LET OP ! Het schijnt dat ze het deposit in zuid Afrika altijd gelijk eraf halen en wordt terug gestort 7 dagen na inlevering van de auto als de gecheckt is minus de eventuele schade kosten /brandstof /crossing border fee/ toll fee return fee and doc fee. schade kan worden afgekocht door verzekeringen Verder een nette mooie automaat mee gekregen van alle gemakken voorzien . Daar was niks mis meer . goed mooie en ruim. zeker aan te bevelen bij deze afstanden.
  • Beoordeeld door: ROLAND - April 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik vind de regels mbt afkoop eigen risico te ondoorzichtig vooraf. Toen ik mn contract kreeg stonden er allerlei uitzonderingen. Zal vermoedelijk niet aan First car liggen maar ik vind dit niet transparant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: MARIAN - April 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon goed
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Nee was goed
  • Beoordeeld door: JOSEPH - February 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • probleemloos verlopen.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • prima service. gemakkelijk te boeken duidelijke informatie en ook telefonsich goed te bereiken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • prima service, alleen jammer dat je drop off kosten moet betalen bij First. dat is niet bij alle verhuurbedrijven zo, maar ik werd hier wel van tevoren over geinformeerd
  • Beoordeeld door: MARTIJN - February 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij hebben ipv een Toyota Corolla een Nissan Almera gekregen. Beide auto's worden al lange tijd niet meer gemaakt, komen wij nu achter. In het vervolg gaan wij meer op de autotypes letten, want wij voelden ons met name op de snelweg bij het dalen van de weg niet echt heel veilig door de niet zo stabiele wegligging van de auto. Wellicht dat Auto Europe ook de type auto's kan controleren wat Budget aanbiedt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BUDGET
  • Wij hebben ipv een Toyota Corolla een Nissan Almera gekregen. Beide auto's worden al lange tijd niet meer gemaakt, komen wij nu achter. In het vervolg gaan wij meer op de autotypes letten, want wij voelden ons met name op de snelweg bij het dalen van de weg niet echt heel veilig door de niet zo stabiele wegligging van de auto.
Kies het land waar u woonachtig bent
close