Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +31850012614.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ZUID-AFRIKA
Bronnen > Klantenbeoordelingen > Zuid-Afrika

Zuid-Afrika : 45 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Zuid-Afrika :
customer review star rating
30
13
2
0
0

Pagina 1 van 3

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: ERIC - March 10, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was op voorhand geregeld waarvoor dank maar de voorwaarden borg bij Hertz liggen wel merkelijk hoger dan elders (R14000) die ik navroeg misschien kan dit bij de booking vermeld worden wat de perifere voorwaarden zijn. V was ook een electronisch probleem de indicator van de deuren bleef regelmatig branden op het dashbord zodat je moest stoppen om te zien of dit wel klopte.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - HERTZ WEND
  • Voertuig Ford Figo was zo goed als nagelnieuw (1010 km) maar bij het verlaten van de site was de tank al niet meer vol (volgens de aanduiding). De tank is ook te klein (35 l) om de haverklap stoppen om te tanken. Er was ook een elektronisch probleem de indicator van de deuren bleef regelmatig branden op het dashbord zodat je moest stoppen om te zien of dit wel klopte. Super vriendelijk bij terugkeer
  • Beoordeeld door: RONALD - March 4, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb via First de reservering gedaan, zodoende ook naar kantoor van First gegaan om de auto op te halen. Op creditcard zie ik afschrijving van Europe cars. Dat bracht mijn wel in verwarring, het is onduidelijk dat europe cars en first dezelfde maatschappij is
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Beoordeeld door: FRANS - March 3, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • prima afhandeling. verrassingen achteraf.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • geen problemen ervaren. correcte afhandeling
  • Beoordeeld door: HENK - March 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • mogelijkheid om auto op hoteladres af te leveren zou prettig zijn. Vooral in Zuid Afrika, waar het niet altijd veilig is om op late tijdstippen de weg op te gaan. Geen blijvend eigen risico stimuleren. Dat is een concurrentie voordeel naar mijn mening.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • goede service
  • Beoordeeld door: ELISE - March 1, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen opmerkingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • We hadden auto gehuurd om tijdens de conferentie nabij het vliegveld ( Birchwood hotel) onze handen wat vrij te hebben. We hebben paar uitstapjes gemaakt, totaal 266 km. Toen we voor een uitstapje wilden vertrekken, Op derde dag, stond de auto met lekke band op parkeerplaats. Toen we band wilden verwisselen bleek er geen wheelspanner in de auto te zijn.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 21, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • zoals we van Auto Europe gewend zijn: uitstekende service en behulpzaam
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • een van de laatste dagen was er een foutmelding op het dashboard (de auto had pas 12.000km gereden) de volgende dag was er een vervangende auto voor ons geregeld.
  • Beoordeeld door: SANDER - January 31, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Boekingen lopen altijd vlot en soepel! Alleen geen zaken meer gaan doen met First Car in Cape Town!!!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Wij hebben een auto gehuurd voor 3 weken. Na de eerste dagen bleek de volledige achtebank los te liggen. Hierdoor konden wij geen extra passagiers meenemen in de auto. Heb hier onderweg 2 emails aan gewijd maar ik wacht nog steeds op antwoord. Ook een garmin gehuurd. Deze kende 2 van de 3 adressen niet waar we heen wilden gaan. Ook de instructie over hoe de automaat werkt van de auto is minimaal geweest..... Zo wisten wij niet dat D 3 twee standen waren en moesten daar na 600 km rijden perongeluk achterkomen omdat we vonden dat de rpm zo hoog waren en de benzinemeter hard naar beneden ging. Ook de afwikkeling op de airport was slecht. Geen manager aa`nwezig om ons te woord te staan en wacht nog steeds op een teken van leven van First Car.
  • Beoordeeld door: CORNELIS - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • De telefonische informatie vooraf het huurcontract verliep zonder problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • De ontvangst, de staat auto van de auto, de inlevering van de auto na afloop van de huurperiode, verliep uitstekend daarom aanbevelings- waardig.
  • Beoordeeld door: MARIA - January 7, 2018
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima afhandeling en snelle reactie bij vragen mijnerzijds.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Prima afhandeling zowel bij afhalen als terugbrengen. Hopelijk komt onze borg ook binnen de afgesproken tijd (5 dagen) terug.
  • Beoordeeld door: ALEXANDER - December 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel, overzichtelijk, no-nonsense aanbieding die ook correct is (verzekeringen)
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Keurige organisatie! moderne wagen, vriendelijk personeel. Bij in ontvangstname van de wagen ook geen verdere vragen over de verzekering (die ik wel verwachtte) aangezien ik de maximale dekking had afgesloten bij AutoEurope. Na inleveren van de wagen, correcte factuur met daarin tol-specificatie ontvangen. Keurige en snelle afhandeling!
  • Beoordeeld door: NICOLAAS - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • erg duidelijke website en complete informatie. Geen onverwachte verrassingen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Bidvest heeft ons naar tevredenheid geholpen en was efficient en duidelijk in haar voorwaarden.
  • Beoordeeld door: STEVEN - May 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Makkelijke site met prima prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Goede, snelle en goedkope service.
  • Beoordeeld door: ELSBETH - March 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • de klantenservice jammer dat er geen verzekering extra te boeken is die het hele eigenrisico uitsluit. Dit althans was het antwoord van klantenservice toen ik er naar vroeg. Ook bij First Car zelf kon dat niet. Dit ivm de orkaan Dineo die het noordoosten van Zuid Afrika zou aandoen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • goede service en prijs.
  • Beoordeeld door: TON - March 10, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ha Een vorige mindere ervaring goed en snel door AE ondersteund. Alles dik in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - BIDVEST
  • Lange wachttijd aan de balie. Verder in orde. Innameproces efficiënt maar slechts op verzoek kreeg ik een schriftelijk Ok met handtekening voor ontvangst, op de achterkant van het huurformulier.
  • Beoordeeld door: PAUL - February 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • aantrekkelijke prijzen. eenvoudig te boeken. goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • op de voucher stond een one way fee van ZAR 850, maar er werd ZAR 1000 afgeschreven. Ik heb ze daarop geattendeerd en het werd keurig terugbetaald
  • Beoordeeld door: MATTHIJS - February 11, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Hoge voorbelasting op creditkaart (volledig eigen risico) plus hoog voorschot op evt kosten als tol en benzine (eur 200). Niet gebruikelijk bij andere verhuurders. Erg lange wachttijden bij ophalen, bijzonder veel admin voordat het geregeld was.
  • Beoordeeld door: RON - January 20, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Excellent service
  • Beoordeeld door: DANIEL - December 28, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service, what you see is what you get. Suggestie: gegevens elektronisch doorgeven aan verhuurbedrijven, zodat niet alles bij ophalen met de hand in getypt moet worden, waardoor het vrij lang duurt voor je klaar bent.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Auto prima, vlotte afhandeling bij inleveren en geen gedoe over beschadigingen ondanks Eigen risico. Ophalen nam wel veel tijd, aangezien alle gegevens nog handmatig ingetikt moisten worden in de computer.
  • Beoordeeld door: BMA - December 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heb de boeking niet zelf gedaan maar wat ik van mijn partner begreep prima en duidelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • Service was snel, auto prima, maar financieel niet conform afspraak afgehandeld. Mijn reactie op de factuur is nog steeds niet beantwoord
  • Beoordeeld door: ENGELBERT - November 5, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • bij het zoeken naar auto's is de ervaring dat bedrijven auto's indelen in klassen die soms moeilijk te vergeliken zijn met elkaar. de B klasse van de een lijkt op een M klasse van een ander. Extra informatie over vergelijkbaarheid zou welkom zijn. zo is bv moeilijk na te gaan of een auto een 1.4 of 1.6 of 1.8 is het overzichtelijk aanbieden van alle verzekeringen en de tips wat je kunt beleven aan extra aanbiedingen is prettig en maakt dat goed verzekeren via Auto Europe een pluspunt is, het 'nee' zeggen tegen ongewenste aanbiedingen wordt er gemakkelijker mee
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - FIRST CAR
  • heb al meerdere keren gereden in First car auto's , behulpzaamheid en kwaliteit is goed. keuze per leverancier wordt ook gemaakt op basis van prijs en het type auto in bv B klasse
Kies het land waar u woonachtig bent
close