Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN SAN FRANCISCO
Bronnen > Klantenbeoordelingen > USA > San Francisco

San Francisco, USA: 13 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor San Francisco:
customer review star rating
11
0
1
1
0

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 13

  • Beoordeeld door: ABRAHAM - September 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prijsgarantie is werkelijk een laagste prijsgarantie. Een zeer goede prijs voor een goede service en autohuur
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • In San Francisco was het niet mogelijk zelf de auto te kiezen. Er werd een auto aangewezen. De auto had enkele gebreken, zoals een achterdeur die niet goed open ging en het raam van de achterdeur ging ook niet goed open. Dit doorgegeven bij het terug brengen van de auto
  • Beoordeeld door: JOHANNES HERMAN - September 24, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Het boeken van de auto via internet bij auto europe is zeer gemakkelijk en duidelijk.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Door de edewerker van Dollar wordt en digitaal systeem gebruikt waarbij je akkoord moet geven om de auto te krijgen. Uiteindelijk blijkt zonder enige uitleg van de medewerker dat er vele honderden euros aan extra verzekeringen en bij blijken te zitten. Zal hier nooit meer een auto huren en dit iedereen af raden. Er is hier gewoon sprake van oplichting. Indien ik extra verzekringen wil kan men dat ook als optie aan geven. Dit was niet het geval.
  • Beoordeeld door: JACK - August 2, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Gezien functie autoeurope als uithangbord is dit verder functioneel in het proces tot autohuur. Ik kom uiteindelijk toch bij in dit geval dollar terecht. Gezien het feit dat het functioneren van autoeurope afhangt van performance autoverhuurbedrijf zou ik meer service verlangen van bijv. Dollar in dit geval. je bekijkt dit toch als 1 geheel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Lange wachtrijen op San Francisco airport bij bali Dollar. De enige bali van alle autoverhuurbedrijven met dergelijke wachtrijen!!! Geen klantvriendelijkheid bij balipersoneel. Ondanks wachtrij van ongeveeer 30 mensen werd balicapaciteit door lunchbreak gewoon voor 30 minuten gehalveerd. Ronduit belachelijk na een lange vlucht. Geen interesse balipersoneel. Daarnaast is de auto die bij dollar gereserveerd is nooit voorhanden(jeep grand cherokee) en ben je bijna gedwongen om altijd bij te betalen voor een respectabele vervangende auto. Geef gewoon de auto die je reserveert! Auto die ik uiteindelijk heb gekregen was wel goed en geen problemen. Door allerlei meerkosten kan ik net zo goed zelf naar dollar toe gaan.
  • Beoordeeld door: A - May 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Een goed geregelde overeenkomst, geen problemen bij het ophalen en terug brengen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • de ophaal en terugbreng plaats is makkelijk te vinden. Het personeel is zeer vriedelijk en behulpzaam
  • Beoordeeld door: WILHELMINA J M - December 3, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • het zou prettig zijn dat als je belt en je krijgt eerst een bandje in je eigen taal dat je daarna ook iemand in je eigen taal je vraag kunt stellen en niet in het engels.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: PIETER - October 27, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld. En, alhoewel niet de laagste, toch tegen een scherpe prijs! Geen verbeterpunten voor zover ik zie.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ben bijzonder vlot en uiterst correct geholpen. Auto stond al klaar. Geen gezeur met upgrades of extra verzekeringen. Vond alleen het verplicht overleggen van de laatste tankbon (binnen 10 mijl) van het inleverpunt vervelend (en onlogisch).
  • Beoordeeld door: WILLEM - July 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Niets op aan te merken
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Op zich goed verlopen maar na een vlucht van 10 uur hebben ze mij een tol pas aangesmeerd die ik niet wilde hebben. Ik heb niet goed gekeken en de bon ondertekend. Ik had aan de balie al aangegeven dat ik deze echt niet nodig had maar toch. Erg jammer en duur
  • Beoordeeld door: PAUL - October 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij het ophalen van de auto bleek dat de eerste tankinhoud verplicht betaald moest worden. Dat was bij het afsluiten van de huur via de website niet duidelijk. Voor ons was dit verder geen probleem, aangezien we toch zoveel kilometers zouden maken zodat we die kosten toch moesten maken. Maar ik zou het beter vinden als u dit duidelijk aangeeft ten tijde van het reserveren van de huurauto via de website.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Ach, ze proberen altijd nog van allerhande overige verzekeringen en opties aan te bieden, ook al geeft men aan dat men geen verdere opties of verzekeringen wenst. :-)
  • Beoordeeld door: JEROEN - July 25, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geef aan voor grote mensen waar ze wel of niet in kunnen. De gewenste Dodge Avenger was er natuurlijk weer niet (ook staat er similar). Daardoor een upgrade gedaan naar een toyota camry
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Al die irritante belastingen en extra's die erbij komen. Wijs mensen erop wat er allemaal nog aan kosten bij kunnen komen. Amerika werkt gewoon anders wat dat betreft.
  • Beoordeeld door: RUURD - November 21, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles proima geregeld en een goede auto gehad.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Prima behandeling!
  • Beoordeeld door: BEN - September 21, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen. gewoon top
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Geen, alhoewel de medewerker in kwestie wel wat vriendelijker mag overkomen.Als ik in dit geval een SUV heb gereserveerd moet hij geen aanbieding doen voor een sportauto (Mustang) met open dak
  • Beoordeeld door: RABINDER - August 15, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles liep vlekeloos zoals het op papier stond.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • geen problemen
  • Beoordeeld door: SIMON - August 6, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close