Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN ORLANDO

Orlando, USA: 36 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Orlando:
customer review star rating
20
13
3
0
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: MARTINUS - August 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • uitstekende service. keurige afhandeling. goede auto's.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: ROB - May 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Volgende keer zeker weer!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Prima autoverhuur, zoals alle andere verhuurders. Beetje chagrijnige tante bij het opalen van de auto, maar dat zal wel aan de tijd van de dag hebben gelegen en de vertraagde vlucht.. ;-) Inleveren was ook prima en lekker snel, zeer behulpzame mensen.
  • Beoordeeld door: ALICE - April 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles prima geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • We hebben uiteindelijk voor een ander merk gekozen in dezelfde klasse. In principe stond alles op tijd gereed zoals afgesproken. Uiterst klantvriendelijke behandeling door de dame aan de balie.
  • Beoordeeld door: PETRUS - February 12, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: DIRK - January 16, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nu OK
  • Beoordeeld door: BART - December 14, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Heldere vergelijking waarin meerdere opties transparant worden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Hun advies om de tol af te kopen, was een inmiddels bekend Amerikaans advies. M.a.w. Dollor werd er beter van en ik niet;-) Verder is alles netjes afgewikkeld.
  • Beoordeeld door: HAN - December 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • voordelig en correct
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • rijen soms wat lang om auto op te halen, maar correcte service. Afleveren strak georganiseerd en snel prima auto's
  • Beoordeeld door: PETRA - November 2, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Overzichtelijk, handig
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service. Na een lekke band werd er via het noodnummer contact gezocht met de autofabrikant om hulp te bieden, dus ondanks dat ik niet extra verzekerd was voor pechhulp langs de weg, kostte dat niets extra's. Ik moest de auto de dag daarna gaan omruilen en kreeg toen helaas wel een auto die ongeveer tweemaal zoveel benzine gebruikte. Maar goed, de benzine is goedkoop in de VS.
  • Beoordeeld door: HARVEY - September 21, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Zeer tevreden over het verloop
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • Beoordeeld door: BOUDEWIJN - December 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles probleemloos verlopen. Auto was precies wat ik gevraagd had. Goed geholpen in Orlando/Sanford door Dollar.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zie boven.
  • Beoordeeld door: JAN - November 15, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Over het algemeen waren mijn ervaringen met Auto Europe altijd positief. Dit keer is dat helaas niet het geval geweest. Alhoewel ik Xpress member ben bij verhuurbedrijf Dollar bleek dat bij aankomst op de verhuurlocatie niet bekend te zijn. Daarnaast was de gereserveerde auto, een cabrio, niet beschikbaar en werd er in allerijl eentje opgetrommeld. Moest onnodig wachten en achteraf bleek het opvouwbare dak niet te werken en heb ik na een aantal dagen deze auto omgeruild voor een full size.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Kwaliteit geleverde auto was niet naar behoren. Er was duidelijk in gerookt want de auto stonk en er was een brandgat in de stoel. De opvouwbare kap werkte niet en daarvoor had ik juist een cabrio gehuurd.. Niet bekend dat ik Xpress member ben. Al met al een teleurstellende ervaring dit keer.
  • Beoordeeld door: DETLEF WERNER - September 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto is prima geweest, alleen is het jammer dat jullie een plaatje laten zien van een nieuw model Impala en dat wij het oude model kregen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ECR EAST DER
  • Rommelige ontvangst en jammer dat de ophaal- en afhaallokatie zo ver van het vliegveld ligt. de man achter de balie deed een beetje popi jopi.
  • Beoordeeld door: TINEKE CLASINA - September 18, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • snelle afwikkeling van het e.e.a.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • jammer dat Dollar voor vakantiegangers andere tarieven hanteert. Ook de veel te dure sunpas waar ik te laat achterkwam was jammer
  • Beoordeeld door: JOHAN - August 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Bij jullie staat er duidelijk aangegeven wat er bij de huur prijs inclusief is en wat exclusief. Over de toll in Florida wordt te weinig aandacht besteed Je kan haast niet meer zonder Sun pass omdat je moet betalen via kenteken plaat en kan dus niet contant betalen iets waar ze bij het verhuur bedrijf Dollar ook niets over gezecht hebben
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Bij aankomst in Orlando zat er maar 1 persoon achter de balie Hierdoor werdt de rij wachtende mensen aanzienlijk, heb ruim anderhalf uur in de rij moeten wachten tot we aan de beurd waren. Wordt je niet vrolijk van na 14 uur vliegen. Toen we er wat van zeiden werd het af gedaan van straks bij Disney sta je ook anderhalf uur te wachten voor een attractie Dus wen er maar alvast aan . Verder moest ik een nieuw contract afsluiten bij Dollar en was die van Auto Europe niets meer waard Op de vraag of ik onder de zelfde voorwaarde de auto huurde werd er gezegd lees ons contract maar door. Verder is er niets verteld over tol-heving in Florida Er was weinig tijd en medewerking voor een goede uitleg. Ook niet bij het inleveren van de auto
  • Beoordeeld door: EMMA - June 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geweldig geholpen bij boeking en wijziging van de boeking op laatste moment.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: RONALD - March 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • U moetmuw klanten gaan informeren over de verschillende toll rarieven in Florida bij de diverse vehuurders. Dit verschilt enorm. De goedkoopste auto op uw site blijkt onder de streep niet de goedkoopste te zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Heffen veel te dure toll tarieven
  • Beoordeeld door: EDUARD - January 30, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Boek al jarenlang zonder enig probleem. Vrijwel altijd nieuwe auto's.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: RONALD - October 29, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • het zou een aan beleving zijn meerdere type auto,s te vermelden ( in plaats van gelijkwaardig )
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • het zou een aan beleving zijn meerdere type auto,s te vermelden ( in plaats van gelijkwaardig ) bij aan komst is de kia niet leverbaar laten een kleine fiat 600 zien. proberen dan een up-create te verkopen ik kom regelmatig in de usa en weet hoe werkt bij het op halen van de auto zijn er diverse groter auto,s aanwezig zelfs de kia de medewerker verteld dat hij dit moet doen van zijn baas ik hoop dat u aan deze in formatie wat heeft mvg r.snijdelaar
  • Beoordeeld door: EVERT - September 21, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service bij het laatste telefonische contact
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto was niet echt schoon. Ramen zeer smerij en aan de buiten kant was de auto ook niet echt schoon. Wat ik verder vreemd vond is dat ik ter plekke toch nog ruim $ 6.99 per dag (dus ruim $ 169) voor roadsafe moest betalen. Wat dit inhoud is mij nog steeds niet duidelijk.
  • Beoordeeld door: WILLEM - May 5, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede broker. Probeer in jullie module het invullen van de leeftijd in te vullen. Moest nu USD 225 (25 per dag) af tikken.. Had ook al van tevoren door jullie duidelijk aangegeven kunnen worden ook al staat dit in de voorwaarden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Desbetreffende medewerker probeerde extra diensten aan te smeren zoals een: - tolpas ad USD 52 dollar - extra verzekeringen Dst hij dit doet is akkoord natuurlijk in de zin van upsellen, echter werden additionele zaken toegevoegd zonder het te vragen en moest ik dit zelf opmerken dat ik dit niet wilde. Agressieve vorm van upsellen welk ik niet op prijs stel.
Kies het land waar u woonachtig bent
close