Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN NEW YORK

New York, USA: 15 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor New York:
customer review star rating
7
4
2
1
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 15

  • Beoordeeld door: JIANSHENG - October 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • excellent service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • the procedures of taking and return of car are very simple. It seems they do not care about small details if only the car is back in one piece. It is import that you must get a clear understanding of what kind of insurance when you book the car. In USA they use different terms for insurance policy.
  • Beoordeeld door: WILLEM - September 7, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Ervaring met het boeken en afhandelen is goed. Hoop alleen aan te kunnen geven dat ik geen auto van Dollar meer wil.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Personeel is vriendelijk maar vrij laconiek toen er onvolkomenheden waren. Werd naar een stel parkeerplaatsen gestuurd om een auto te kiezen. Er stonden daar echter geen auto's. Kreeg toen een auto die niet echt schoon was en met een niet functionerende rugverstelling, hetgeen ik pas onderweg opmerkte, dus te laat om terug te gaan. Geen formulier voor beschadigingen. Moest de reeds aanwezige beschadigingen ergens op de envelop omschrijven. Het systeem van tank leeg opleveren is onzinnig en kostenverhogend. Retourneren ging echter vlot en prettig.
  • Beoordeeld door: ROBERT-JAN - June 21, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Boeken ging prima. Uitprinten van een voucher voor het ophalen van de auto is wel erg ouderwets en onhandig. Wie heeft er onderweg een printer voorhanden. Dat de voucher in het NL is voor een auto die je moet ophalen in het buitenland is ook een beetje raar. Zou logischer zijn als deze in het Engels kan worden uitgeprint.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Auto was OK, maar zoals altijd veel extra kosten bij het ophalen van de auto. $13/dag voor een extra bestuurder is best wel veel.
  • Beoordeeld door: JOHANNES - June 19, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • afschrift van mijn credit kaart kwam ik er achter dat er 2 x een bedrag voor dezelfde boeking werd afgeschreven. Per email gereageerd dat ik toch maar 1 auto nodig had. Volgens Auto Europe 2 boekingen. Wordt een gedeelte terug betaald /3 dagen te betalen. Ben ik het niet mee eens.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - EUROPCAR
  • Beoordeeld door: BART - June 17, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • goede aanbieding gehad!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • top auto gehad!
  • Beoordeeld door: PAUL - May 25, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • De locatie is overbelast. Zowel bij ophalen en vooral bij terugbrengen moesten we lang wachten (gelukkig hoefden we geen vlucht te halen) in een chaotische rij terugbrengers.De auto zelf was perfect.
  • Beoordeeld door: DIRK - May 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Hopelijk kan Auto Europe op basis van onze terugkoppeling een 'refund' verzorgen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Het ophalen duurde eindeloos. 5 dames achter de balie waarvan er 3 met elkaar in gesprek waren. 1 mevrouw bleef aan de telefoon en 1 dame was met de klant voor ons bezig. Ze hebben ons, en de mensen achter ons zo zeker een uur laten wachten. Vervolgens was de door ons bestelde auto (Dodge Grand Caravan) er niet. Het is een kleinere klasse geworden (Ford Transit Connect). Op zich ook tot een 7-zitter om te vormen, maar met 7 personen was er geen ruimte meer over voor bagage. Laat staan bagage van 7 personen. Dat waren 2 flinke tegenvallers. De prijs is niet aangepast want de auto was volgens de dame echt gelijkwaardig. Er was geen alternatief (tegen forse bijbetaling konden we wel een (12persoons) busje huren). We stonden voor het blok.
  • Beoordeeld door: FREDERIC - May 9, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Trouble we had was ot with Auto europe. I got support form auroeurope in timely manner. I want to see teh output of the story and see my money back from the undue payment for the GPS toDollar. I expect Auto europe to follow up.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • COMPLETE CHAOS ! 1- even if it was clearly written, in English on my voucher that GPS was included in the rate, the agent form Dollar charged us for it because it was not written in her system. 2- this took a very long time and while I was remaining firm but courteous, the Dollar agent clearly demonstrated that she could not care less ! 3- this discussion took almost 1 H between the moment we arrived in the agency and the moment we get the document (more or less take it or leave it approach form them) During this time my 5 years old daughter fell asleep in the Crap agency in the middle of our luggage (23H00) 4-instead of family car they had only a 8 seats mini van for us. not fit at all for us 3. after discussion again upgrade to SUV
  • Beoordeeld door: RON - October 24, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • wat andere verhuurbedrijven doen is de drop off kosten [andere afleverpunt] in een totaal bedrag
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Beoordeeld door: PETER - August 1, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles ging zoals was afgesproken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • We hadden in tegenstelling tot wat op papier stond de auto niet met volle tank meegekregen, maar verzuimd hiervan een aantekening te maken. Bij het inleveren geloofden ze ons op ons woord en leverde het geen problemenen/extra kosten op. Fijn dat dat nog kan zo tegenwoordig!
  • Beoordeeld door: WILLEM - May 7, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • De procedure verliep plezierig en zonder problemen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Dankzij het feit dat ik de auto bij een mij bekend klein kantoor van Hertz huur, krijg ik een prettige service. Dat zou bij een groter kantoor niet of veel minder het geval zijn.
  • Beoordeeld door: REYHAN - January 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Makkelijkbereikbaarheid en vriendelijk personeel
  • Beoordeeld door: ERIK - November 4, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Goed geregeld, erg flexibel allemaal. Tevens waren de kosten lager dan indien we direct boekten (bij National in ons geval). Enig nadeel: Er stond geen "hard" bedrag vermeld voor het inleveren van de auto op een andere locatie. Dit zou volgens mij toch wel mogelijk moeten zijn. Nu moesten we genoegen nemen met een getal "rond de 250 dollar". Wat overigens redelijk bleek te kloppen, dat wel.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NATIONAL
  • Auto stonf netjes klaar. Had een bon gekregen ivm fout parkeren. Toen ik terugliep naar het kantoor werd onmiddelijk verontschuldigd, en dat we ons geen zorgen hoefden te maken, ze zouden regelen dat dit niet op onze rekening zou verschijnen (en dat stond hij ook niet).
  • Beoordeeld door: BART - September 25, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Doorgaans goede autos, deals en prijzen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Hadden de indruk dat auto eigenlijk al afgeschreven was. Laag oliepeil en slechte accu. 1x in stromende regen lege accu. Hadden Dollar gebeld. Goed en vriendelijk contact. Probleem verholpen door behulpzame Amerikaan die met startkabel de auto weer startte.
  • Beoordeeld door: LEO - August 12, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
Kies het land waar u woonachtig bent
close