Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN MIAMI

Miami, USA: 27 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Miami:
customer review star rating
18
6
2
1
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: JACOBUS - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • prima geregeld
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • betere voorlichting voor klanten aan debalie mbt extra kosten die optional zijn. kosten voor benzene kloppen nl niet
  • Beoordeeld door: ROB - June 4, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Meer uitleg over tolheffing in Florida zal geen kwaad doen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • In de garage staan auto's waaruit je kan kiezen, bij de uitgang echter terug gestuurd omdat de auto niet verhuurd mocht worden wegens verkoop. Na een vermoeiende reis zitten klanten daar niet op te wachten. We waren niet de enigste die dit overkwam.
  • Beoordeeld door: HERMAN - March 18, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • website is klant vriendelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - ALAMO GOLD
  • auto in good condition, good service
  • Beoordeeld door: WLADIMIR - January 7, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • De procedure autohuir bij Auto Europe ging goed. Hier ben ik tevreden over, met één opmerking die ik bij Dollar wil toelichten. Ik heb eerst voor een standaard SUV gekozen en ben daarna ingegaan op de aanbod van Auto Europe voor een upgrade voor ?8.23. Dit is een uograde van een reguliere SUV (model Toyota rav of gelijkwaardig) naar een grote SUV (model Jeep Grand Cherokee Laredo of gelijkwaardig). De reservingsbevestiging kreeg ik een week vóór de feitelijke autohuur. Op de uidraai stond het juiste model, echter nogsteeds Standard SUV.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Snelle afhandeling DOLLAR. Echter ging men alleen af op Standard SUV en niet op de upgrade. Ondanks gewezen op de upgrade, werd deze niet meegenomen. Bij navraag werd ik verwezen naar de auto-afgifte. Hier gaf men terecht aan dat door de drukke periode, zij alleen standard SUV hebben en alleen de wagens die daar stonden. Hier was ik uiteraard teleurgesteld over. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar een manager en hij heeft zijn best gedaan om mij een alternatief te bieden. Ik was zeer dankbaar hiervoor. Advies aan Auto Europe: bij upgrades altijd Full size SUV te vermelden en geen Standaard SUV!! Dit om misverstand en teleurstelling te voorkomen. Uiteindelijk heeft de klant betaald voor een upgrade. Maar al bij al, tevreden, met advies!
  • Beoordeeld door: TYRONE R. - December 12, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Ik heb voor Auto Europe gekozen omdat die voor zover ik kon nagaan een compleet pakket biedt. Dwz incl alle verzekeringen waaronder ook de WA en volledige dekking van Excess. Niet te vergeten is het overzicht dat door jullie geboden wordt om een verhuurder te kiezen maakt alles veel eenvoudiger. Verder is het wel zo prettig in het Nederlands te communiceren alhoewel ik het Engels goed beheers.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik heb vaker bij Dollar Miami Intl Airport gehuurd en heb tot nog toe geen enkele slechte of zelfs minder goede ervaring met ze. De wagens zijn schoon en voldoen en het personeel is ok.
  • Beoordeeld door: REMYS - November 23, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles ging goed. erg tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik wil Dollar erg bedanken om mijn telefoon gevonden te hebben en netjes voor me bewaard. Erg bedankt
  • Beoordeeld door: TEUNIS - August 17, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • geen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • geen
  • Beoordeeld door: JAN - October 10, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen, Alles was goed geregeld. Het enige wat uk kan bedenken is de info over de situatie rondom Miami. Veel tolwegen en dat was niet bekend gesteld. Daardoor kom je hoger uit dan dat je eigenlijk verwacht had. Rondom Miami en veel wegen in Florida zijn Tolwegen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: ASTRID - March 4, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles naar volle tevredenheid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Hele vriendelijke en accurate service.
  • Beoordeeld door: TERENCE - December 19, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Er zijn veel tolwegen in de omgeving die je bijna onmogelijk kunt vermijden. koop daarom een platepass bij je autoverhuurbedrijf in Miami/Florida
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Autoverhuurder blijkt niet over mijn contactgegevens (naam, adres, woonplaats, telefoon) te beschikken terwijl deze al wel zijn doorgegeven aan AutoEurope.
  • Beoordeeld door: LOUIS - December 4, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Het lastige wat ik ervaar is als ik bij de verhuurder kom, ik een volle tank betaal en zo leeg mogelijk moet terug brengen. Dat is mijn inziens oneerlijk. Ik wil vol krijgen, en vol terug brengen. maw niet vooraf betalen voor een tank benzine . dat is eerlijker Gaarne deze optie hebben. dan zal ik zeker auto europe aanbevelen. Gaarne feedback.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • zie bovenstaande opmerking. Ook de extra kosten die in rekening worden gebracht van sunpass/extra bestuurder etc Zie mijn extra betaling.
  • Beoordeeld door: BOUDEWIJN - December 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Auto stonk licht naar sigarettenrook. Was wel met een paar dagen verdwenen. Bandespanning was door Dollar Rent bij aflevering niet gecontroleerd. Bij een garage in orde laten maken. Verder een prima auto
  • Beoordeeld door: JOHAN - March 12, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service en auto!!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: DICK - March 8, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Normaal gesproken zijn we best tevreden over Auto Europe. Maar deze keer niet. We kregen een kleinere auto dan geboekt. Ik ga er echter vanuit dat AE dit weet op te lossen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • We kregen een kleinere auto dan geboekt. Er werd ons routeside assistance opgedrongen. Er werd bij gezegd dat dit de basis was (leek ons dus verplicht, maar bleek het niet). De automatische verwerking van tol (nodig in Florida) koste $ 40 voor een week. Bij andere maatschappijen is dat gratis. De wachttijd bij de desk was ook erg lang. We zullen hier niet meer boeken.
  • Beoordeeld door: EMILE - February 21, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Heel tevreden over de middenklasser van Thrifty waarmee ik 3 weken door Florida ben getoerd . Misschien dat een summiere handleiding van de ophaal procedure per verhuurbedrijf en per plaats handig is voor de klant.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • geen problemen!
  • Beoordeeld door: ERLING - January 2, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Van tevoren alles goed geregeld en goed geholpen. Ter plekke begonnen de problemen. Nu ruim een maand na terugkomst nog niet opgelost.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Fouten gemaakt en ondanks toezegging toch extra bedrag afgeschreven.
  • Beoordeeld door: EVERT - December 2, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • IS ALTIJD PERFECT GEREGELD WAAR OOK TER WERELD.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • PERFECT.
  • Beoordeeld door: CHERYL - November 26, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • alles goed geregeld makkelijk
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beoordeeld door: DERRICK - August 19, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • De auto was heel goed.Erg tevreden.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Wat ik wel als heel lastig ervaar is dat bij het ophalen van de auto je eerst een kleinere formaat krijgt ipv de auto waarvoor je hebt betaald.Als je het niet weet pak je de auto en dan is dat wel winst voor hun en verlies voor ons.Ik heb toen geprotesteerd dat dan niet de auto is waarvoor ik heb betaald en 2 min later stond wel de juiste auto voor mijn neus.
  • Beoordeeld door: NADINE - July 22, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Geen suggesties, zeer te vreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Goeie service
Kies het land waar u woonachtig bent
close