Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN LAS VEGAS
Bronnen > Klantenbeoordelingen > USA > Las Vegas

Las Vegas, USA: 35 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Las Vegas:
customer review star rating
24
10
1
0
0

Pagina 1 van 2

Resultaten tonen 1 tot 20

  • Beoordeeld door: BJJ - August 24, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Nette vlotte service.goede auto voor faire prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Nette service.huur zo weer bij hun.
  • Beoordeeld door: MAURICE - August 14, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Laagste prijs, duidelijk over verzekeingen.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Laagste prijs, geen wachttijden, auto technisch in orde. Maar auto niet schoon, agressieve verkoop van overbodige verzekeringen bij aflevering auto Las Vegas Airport.
  • Beoordeeld door: PETER - June 22, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer positief, vlotte duidelijke service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • nette afhandeling aan de bali, bij de auto ophalen geen hulp. zoek er maar een uit, was de opdracht.
  • Beoordeeld door: WILLEM - June 17, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is naar tevredenheid verlopen, geen klachten.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Prima service
  • Beoordeeld door: ALBERTUS DIRK - November 20, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Gewoon Uitstekend kan niet beter Top Bedankt
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Probeerden mij nog extra verzekering te verkopen voor bv Verlies van sleutel of wegsleepkosten ingeval van pech Te waarde van 190 dollar . Toen ik hier niet op reageerde Was de medewerker meteen minder aanspreekbaar Met andere woorden boos . Maar ik ken dat , en U kunt daar ook weinig aan veranderen verder ,alles OK
  • Beoordeeld door: ERIC - October 18, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles was in orde.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Ik heb vaker bij Dollar gehuurd, tof nu toe altijd tot volle tevredenheid. Deze keer kreeg mijn huurauto onderweg een mankement. Ik moest dus terug naar de verhuur-locatie. Ik kreeg daar wel probleemloos en kosteloos een andere auto, maar het gaf wel stress en het gooide ons schema in de war.
  • Beoordeeld door: JENNIFER - October 3, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Boekingsproces verliep gemakkelijk. Blijf me altijd 'verbazen' over de extra kosten welke er op de luchthaven toch nog iedere keer bijkomen... Extra verzekeringen ed.Terwijl je denkt/ meent geboekt te hebben. IN boekingsproces zou dit duidelijker moeten zijn.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De auto welke klaar staat om op te halen wat niet netjes schoon gemaakt. Binnenkant stond nog tissue box van vorige verhuurder - viezigheid op stuur en middenconsole. Jammer is makkelijk schoon te houden en te maken en hoort netjes te zijn bij oplevering
  • Beoordeeld door: GERBEN - September 16, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Alle details kloppen met de overeenkomst.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Beoordeeld door: GERARD - August 10, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima service en auto
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - NATIONAL
  • Prima service, rustig eea verteld over de auto, de route en de opties, prima !
  • Beoordeeld door: WILLY B. - August 1, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • Snel geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Allemaal makkelijk geregeld. Ook in Las Vegas kon ik de auto snel ophalen en inleveren.
  • Beoordeeld door: DIRK - October 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Snelle bevestiging / voucher per mail. Helder wat wel en niet verzekerd is. Prijs was op het moment van boeken de scherpste aanbieding in de markt.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Over het algemeen zeer jonge auto's. Er was deze keer een ruime keuze aan auto's in de geboekte klasse ( Convertible ) Keuze tankregeling ( vooraf een tank benzine betalen en auto leeg inleveren of vol meenemen en hierna weer vol inleveren ) Lange wachttijden bij ophalen. Proberen altijd weer upgrades en extra verzekeringen aan de man te brengen.
  • Beoordeeld door: THEO - October 1, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • over Auto Europe geen klachten. het reserveren van een auto gaat prima en is duidelijk. wel klachten over DOLLAR
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De wachttijden om een auto op te halen zijngigantisch. Wij hebben 2,5 uur in een rij gestaan om een auto te krijgen.
  • Beoordeeld door: HUUB - September 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, makkelijk annuleren van boeking. Goede/lage prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Goede prijs. Wel heel irritant dat ze je allerlei extra's proberen aan te smeren (verzekering, zelfs een tablet?), ze gaven zelfs aan of ik wel genoegen nam met een Chevrolet Spark (mini), terwijl ik gewoon een economy geboekt had en uiteindelijk ook gewoon een grotere auto meekreeg.
  • Beoordeeld door: RONALD M - September 20, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Jammer dat ik niet de auto heb kunnen huren die ik graag wilde maar heb een prima gelijkwaardige auto kunnen huren met maar 2500 Mile op de teller, dus nagenoeg nieuw
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Inleveren van de auto op het vliegveld was prima geregeld, efficiënt en snel vervoer naar de terminal met bussen die af en aan reden
  • Beoordeeld door: WILLEM KAREL - September 13, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Als u samen werkt met Dollar Rent a Car, moet u iets doen aan de wachttijd bij het ophalen, daarnaast is het vervelend dat men aan upselling doet, en zo iets probeert te verkopen wat de klant al gekocht heeft. Daarnaast zou het prettig zijn als het voertuig echt schoon is en onbeschadigd.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Zie boven.
  • Beoordeeld door: HENRICUS - August 16, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Prima bemiddelaar waar je altijd een huurauto met compleet pakket kunt vinden tegen de laagste prijs.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Had al eerder slechte ervaringen met Dollar t.a.v. de wachttijd bij het afhalen, maar dit keer in Las Vegas werd het ronduit verschrikkelijk. Na een lange, zeer vermoeiende vliegreis kwamen we om 0.15 uur 's nachts in het Mc Carran verhuurcentrum aan waar een counter was met 15 -20 plekken voor medewerkers van Dollar waar er op dat moment slechts 3 zaten terwijl er een aanzienlijke rij wachtende klanten stond. Na een half uur wachten vertrokken twee van de medewerkers en moest de hele rij wachtenden afgewerkt worden door één persoon. Diverse wachtenden in de rij gingen compleet door het lint. Uiteindelijk hadden wij na twee uur wachten eindelijk onze auto . Als 'compensatie' krijg je dan een kleine upgrade maar DIT KAN GEWIOON NIET!!!!!!!!!
  • Beoordeeld door: EVERT - July 29, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Wij zijn zeer tevreden over Auto Europe. Alles was in orde en goed geregeld. Ook toen onze auto een paar weken later goedkoper werd is dit na behoren afgehandeld en was het geld snel op onze creditcard terug gestort.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Wij zijn zeer, zeer ontevreden over Dollar. Dit jaar was de auto zeer smerig. Moesten we de eerste dag al olie verversen en kwamen we er achter dat de medewerker van de balie stiekem een bonnetje in onze papieren had gestopt met een upgrade van 323.21 Doller. Wat die upgrade inhield konden ze ons bij het terug brengen van de auto ook niet vertellen, immers we hadden de auto meegekregen die we besteld hadden bij Auto Europe. Dus helemaal geen upgrade gehad. Ze zouden het geld terug storten werd er beloofd en we zouden een cheque toegestuurd krijgen voor het bedrag wat we kwijt waren aan de olie. We zijn nu precies een week thuis en we hebben nog niets van ze gehoord of geld terug gehad. Op onze mail met de klacht wordt totaal niet gereageerd
  • Beoordeeld door: CASPER - July 28, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Dollar autoverhuur aanspreken of royeren als verhuurbedrijf n.a.v. onderstaande beoordeling. Je betaalt voor iets wat er niet is en wij zijn hier vooraf NIET over geïnformeerd. Hier ontvangen jullie nog een verzoek tot schadevergoeding voor. We hebben 3 maanden van te voren al betaald.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • De 3 maanden van te voren geboekte en REEDS BETAALDE auto of gelijkwaardig alternatief waren NIET beschikbaar. We werden eerst afgescheept met een kleinere MPV. Uiteindelijk hebben we een sedan meegekregen. Hier volgt nog een claim over. Verder hebben we 's nachts in Las Vegas 2,5 uur in de rij gestaan voordat we aan de beurt waren zonder excuses, een flesje water of iets dergelijks SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!! Je kan geen kant op als "klant" want je hebt al betaald.
  • Beoordeeld door: GERRIT - May 3, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Tevreden over auto Europe. Goed overzicht op de site en correcte afhandeling
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Het is niet de eerste keer dat ik via Auto Europe een auto van het huur. Het ging goed wat het afhalen betreft, maar inmiddels is mij een extra bedrag gedebiteerd van ruim 300,- euro. Dit is mij nog nooit overkomen. Er was geen schade en de auto is ruim binnen de tijd teruggebracht.
  • Beoordeeld door: FANS - February 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijk, overzichtelijk en alles goed geregeld!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • - er werd zeer uitdrukkelijk geprobeerd om extra verzekeringen af te doen sluiten. + Auto was erg goed!
Kies het land waar u woonachtig bent
close