Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
Nederland
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

  • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

    Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
  • GEEN CREDITCARDKOSTEN

    Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
  • AL 60 JAAR DE BESTE SERVICE

    Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Ophaallocatie:
    Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
  • Ophaallocatie:
    De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
  • Ophaallocatie:
    Vul een ophaallocatie in.
  • Inleverlocatie:
    Vul een inleverlocatie in.
  • Datum:
    Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
  • Reizen naar Oost-Europa:
    Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 75 47.
  • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
  • Leeftijd bestuurder:
    Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KLANTENBEOORDELINGEN HOUSTON

Houston, USA: 12 Beoordelingen Beschikbaar

Gemiddelde beoordeling voor Houston:
customer review star rating
9
2
0
0
1

Pagina 1 van 1

Resultaten tonen 1 tot 12

  • Beoordeeld door: TINEKE - June 8, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Aangekomen in Houston, waren er problemen met de te naam stelling. Ik belde naar u, maar dat lukte niet vanwege 0800 nummers. Dat was erg vervelend
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Beambte aan de balie in Houston, was (misschien wel terecht) vasthoudend aan het feit dat de reservering op "Tineke van Elsas" stond en dat correspondeerde niet met de naam op de creditcard. Dat heeft bloed, zweet en tranen gekost maar is uiteindelijk gelukt.
  • Beoordeeld door: GERTJAN - May 3, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles is prima verlopen
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Keurig geholpen. Alleen werd weer beweerd dat ik geen volledige verzekering had, terwijl ik bij Auto Europe alles had afgekocht. Ik begrijp dit niet ! In Spanje heb ik elke keer dezelfde ervaring.
  • Beoordeeld door: JOHAN M - May 2, 2017
  • Over de service van Auto Europe
  • Alles war uitstekend geregeld.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • Geweldige SUV gereden, niets te wensen over
  • Beoordeeld door: ARJEN - November 15, 2016
  • Over de service van Auto Europe
  • The first car I received had a technical problem, which was noticed when I checked it out, luckily before I departed. Yet, upon return the total cost was $90 higher than what I paid through Autoeurope. Dollar indicated this was local airport tax, while Autoeurope indicates all taxes are include. I had paid EURO 282 in advance and upon return at Dollar the total was $391. Not as expected.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - DOLLAR
  • No good relationship with Autoeurope. They consider Autoeurope just as a third party which makes up their own rules.
  • Beoordeeld door: CLIVE - May 11, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • I enjoy the wide range of choice I receive when I look to rent a car, the choices are wide an varied. I would however appreciate a clearer understanding about additional "extra" taxes or suppliments I have to pay when I collect the car (always from an airport). These "extras" distort the true price of the rental, I suspect it's because you negotiate a good price and the rental company feels it must recuperate some of the loss from the customer = unhappy customer.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • For the so-many-eth time I have been or there has been an attempt to con me at Houston airport. My latest rental erupted into a row on the rental collection counter where the employee refused to accept my rental certificate. He also refused to accept I had a "Full out and Full in" fuel agreement and insisted on charging me for a full tank of Fuel. I had to prove I had paid for it, I showed him on the agreement, but he refused to accept it - I had to draw a circle around it on the certificate! I was wise to this trick after the same thing happened earlier this year, where I paid (unknowingly) for the fuel, which was subsequently NOT removed from my creditcard even though I had returned the car full of fuel. DOLLAR NEVER AGAIN, I PROMISE!!
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - February 27, 2015
  • Over de service van Auto Europe
  • zeer tevreden
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Locatie en organisatie geweldig Personeel: super Kwaliteit auto en gps uitstekend Conclusie: ga zo door
  • Beoordeeld door: JAN WILLEM - September 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Een goede offerte en ... er is gedaan wat men ons beloofde ... prima !!
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse - THRIFTY
  • Een (bijna) perfecte aanlevering van de auto.... alleen de auto was niet gepoetst (er was een vetvlek op de bijrijdersinstapdeur) en we hebben hier een aantekening van gemaakt. De auto (Ford Fusion) was prima.
  • Beoordeeld door: ROB - April 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Duidelijke site, gevonden wat ik zocht en geregeld en betaald. Geen bijkomstigheden achteraf meer.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Redelijk onvriendelijk, hebben nooit het type auto die je besteld hebt. Adviseerden mij om voortaan Dollar Express te gebruiken, omdat ik alles al betaald had en geen extra diensten/service afnam. Geen bekendheid hiermee, schijnt dat je daarmee rechtstreeks naar de auto kunt ipv eerst langs de balie.
  • Beoordeeld door: JESPER - April 20, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • prima snelle reactie op mails met vragen en duidelijkheid in huurovereenkomst. Geen enkel probleem gehad bij de verhuurder door onduidelijkheden oid.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Vlotte ophaal en inlevering in Houston. Geen problemen.
  • Beoordeeld door: MARTIN - April 16, 2014
  • Over de service van Auto Europe
  • Goede service
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Moest toch weer extra verzekeringen afsluiten terwijl ik toch dacht dat dat niet nodig was. Geleverde auto was al goed gebruikt, niet zo nieuw als bij andere verhuurders.
  • Beoordeeld door: FRANCISCUS - June 25, 2013
  • Over de service van Auto Europe
  • Ga zo door, we hebben heel goede ervaringen en zullen in de toekomst weer bij Auto Europe boeken.
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Dollar zijn we heel tevreden over .
  • Beoordeeld door: THEO - December 13, 2012
  • Over de service van Auto Europe
  • Over de service van het autoverhuurbedrijf ter plaatse
  • Ondanks ik een compleet pakket heb genomen,altijd nog zeuren wat ik nog bij zou moeten boeken.
Kies het land waar u woonachtig bent
close